2009 néhány további Darwin-díj esélyese « Egypercesek • KecskeFészek

Az információ aránylag olcsó, a tudás drága, a bölcsesség pedig ritka és megfizethetetlen.

A konyhafőnök ajánlata Címkék Bejelentkezés
KecskeFaceek Poénkereső

2009 néhány további Darwin-díj esélyese

Darwin-díjasok Kedvencekhez Ser

A haláli okos bankrablókat, akik egy ATM-et akartak kirobbantani a falból, egy toronyházra elég lőszerrel (Lásd, mindenkori Darwin-díjasok listája) ők követik:

A második helyezett egy férfi, aki barátaival egy autóban utazva forgalmi dugóba került Floridában. Unatkoztak, hát jobb híján sörözni kezdtek. Hősünknek beindult a veséje és – dobok egy sárgát kijelentéssel – kiszállt, majd átugrott az út korlátján, hogy könnyítsen magán. A probléma az volt, hogy felüljárón álltak és a korlát másik oldalán 65 láb mélység volt. Azonnal leadta a szerelést szerencsére, bár arról nem szól a fáma, hogy génjeit már tovább örökítette-e. Reméljük nem.
A harmadik helyre egy nő került, amire még nem volt példa, ugyanis most először fordult elő, hogy a szebbik nemből is akadt jelölt a Darwin-díjra. A nő robogójával a fegyelmeztető táblák ellenére belehajtott egy megáradt folyóba az Egyesült Államokban. A rendőröknek sikerült kimenteniük, ám a nő visszaugrott a vízbe, hogy kimentse motorját. Másodjára már a rendőrök nem tudták megmenteni, mindketten odavesztek. Mármint a hölgy és a motor.