Gyik • KecskeFészek

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminő felé.

A konyhafőnök ajánlata Címkék Bejelentkezés
KecskeFaceek Poénkereső

Gyik

Ezen az oldalon olyan kérdésekre találsz választ, amikkel nap mint nap megkeresnek minket vagy csak fontosnak tartjuk összegyűjteni és leírni őket egy helyen...

Mi ez az oldal?
A KecskeFészek szlogenje: Poénból készül!, mely hűen reprezentálja hogy egy humorportál. Ennek megfelelően vicces videók, képek és hangok, valamint játékok és nem utolsó sorban viccek találhatóak rajta - többé kevésbé kategorizálva. Oldalunkat eléred a kecskefeszek.net, a kecskefeszek.hu és a kecskefészek.hu címen is.Van egy jó viccem. Hova küldjem?
Vicceket, képeket és youtube videókat regisztrált felhasználóink korlátlan számban küldhetnek be. Ehhez keresd a sárga gombot az adott rovat jobb hasábján. Ha vicces hangot vagy játékot szeretnél beküldeni, akkor keresd fel a rovat szerkesztőjét az impresszumban található elérhetőségek valamelyikén.Mire jó a hírlevél?
A hírlevélben egy picit személyesebb hangnemben értesítünk a legfrissebb poénokról vagy éppen az oldalon történt változásokról. Alapvetően nem célunk a postaládád teleszemetelése, így igyekszünk számodra hasznos információkat küldeni. Ezek többnyire az éppen aktuális poénokban merülnek ki szezonális jelleggel(ünnepek, érettségi, sportesemények, stb.) és legjobb esetben is havonta egyszer. A hírlevélre a főoldalon található dobozban iratkozhatsz fel, ha pedig nem szeretnél többet kapni, akkor a levél láblécében található hivatkozásra kattintva iratkozhatsz le róla.Rejtett funkciók
Bizony, ilyenek is vannak az oldalon. Ha a fejlécben a sárga táblára kattintasz, egy tök véletlenül kiválasztott poént kapsz. A sárga cetlire bökve pedig egy újabb egysorost olvashatsz. Próbáld ki most!