2000 további jelöltjei « Egypercesek • KecskeFészek

Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!

A konyhafőnök ajánlata Címkék Bejelentkezés
KecskeFaceek Poénkereső

2000 további jelöltjei

Darwin-díjasok Kedvencekhez Ser

Az elméleti biztonságban lévő biztonságról szóló filmet forgató oktatót, aki elvitte a díjat 2000-ben (Lásd mindenkori Darwin-díjasok listája) ők követik:

Orosz rulett
Február 28, Texas, USA
Egy fiatalember baráti körben orosz rulettezett. Csak azt nem vette számításba, hogy a játékos fegyver nem hagyományos revolver volt, melybe 1 töltényt raknak a 6 töltény helyére, tehát 16,6 % esélye van, hogy sikerül az akció, hanem egyszerû, modern, félautomata pisztoly, mely minden egyes elsütés után újratölti magát. Tehát 100%-os eséllyel nyerhetett a ruletten is. Meg is halt azonnal.

Házi ejtõernyõMájus 25, Fülöp szigetek
Egy Manila felé tartó repülõt próbált eltéríteni egy utas. A kapitány meggyõzte õt, hogy az üzemanyag alacsony állása miatt mégis jobb ha folytatják az utat. Ekkor szépen körberabolta az utasokat (kb 25ezer dollár értéket sikerült összeszednie), majd megpróbálta elhagyni a gépet 6500 láb magasságban (több mint 2 km). A nagy szélben ez nehezen ment, de egy segítõkész stewardess kilökte. Az amatõr terrorista házikészítésû, tesztetlen ejtõernyõje azonban nem nyílt ki. Amikor megtalálták a holttestet csak a két alkarja ért ki a földbõl, olyan erõvel csapódott be.

Aktmodell
Szeptember 20, Rothenburg, Németország
Egy 53 éves férfi meztelenül pózolt saját videókamerája elõtt egy 6 méter magas fal tetején. A kamera állványon állt, mely oda volt erõsítve a falhoz. Az ember nem: õ lezuhant és elhunyt.

Fagyasztott termék
Január 20, Ohio, USA
Egy fagyasztott brokkolit szállító teherautó nem érkezett meg úticéljához. 4 nappal késõbb megtalálták. A vezetõ fülkében nagy mennyiségû marihuánát találtak. Hátul a brokkolik között pedig megtalálták a vezetõt, csonttá fagyva. Mint kiderült, a brokkolik közé rejtett kokaint ellenõrizte, de annyira be volt füvezve, hogy ottragadt és megfagyott.

Felszarvazott férj
Szeptember 8, Oroszország
Egy felszarvazott férj úgy döntött, hogy leszámol a feleségével és annak szeretõjével. Készített egy bombát, melyet a párocska pásztoróráinak helyt adó lakás ajtájához erõsített. A bomba odahelyezés közben felrobbant és a készítõje meghalt. A feleség és a szeretõ nem szenvedett sérülést.

Lódarázsfészek
Július 27, Phnom Penh, Vietnám
A falu legerõsebb emberének, egy 53 éves férfinak meg kellett védenie a hírnevét. Odaállt egy lódarázsfészek alá, míg mások kõvel dobálták azt. Bátran állta a csípéseket egészen a haláláig.

Kõdobálás
Október 11, Itim, Izrael
Egy palesztin fiatalember kedvenc szórakozása az volt, hogy az arra járó izraeli autókat kõvel dobálta az út szélérõl. Az egyik autós észrvette a támadást és próbálta kikerülni a feléje hajított kõveket. Közben elvesztette az uralmat az autója felett és halálra gázolta az út szélén álló tinédzsert.


Családi történet
Minden jól indult. Andrew és kedvese boldogan éldegéltek egy fedél alatt, az előző kapcsolataikból származó hat (három-három) gyermeket nevelve. A Dover városában játszódó történet eddig idilli képet tár elénk, ám egy napon kígyó került az édenkertbe, egy csokitorta képében.
Az ominózus napon Andrew heves vitába bonyolódott tízéves fiával, akit azzal vádolt, hogy ő fújta meg az ínyencséget tartalmazó tálat. A vita veszekedéssé fajult, ami egy idő után a garázsban folytatódott. Az egyre hevesebb ordítozás közepette a felhevült férfi szó szerint- végzetes hibát vétett: fia kezébe nyomott egy 13 centiméter hosszú pengéjű kést, azt ordítva, hogy ha annyira gyűlöli, miért nem öli meg! A fiú lerakta a
kést, ám Andrew újra a kezébe erőszakolta azt. Ebben a pillanatban a feltüzelt fiúnál betelt a pohár, egy pillanatra elveszítette a fejét és apja mellkasába döfte a kést. Az egész jelenet olyan gyorsan játszódott le, hogy a család többi tagja nem léphetett közbe.
Andrew-t nem sokkal később, a helyi kórházban nyilvánították halottnak. Utolsó szavai ezek voltak: “Gondoltad volna, hogy a kölyök ilyet tesz?”
A 10 éves fiút emberöléssel és illegális fegyvertartással vádolták,
három éves büntetésnek nézett elébe, ám az államügyész azt nyilatkozta, hogy nem valószínű, hogy börtönbüntetés lenne az ítélet, lévén a fiút súlyosan provokálták.