2007 néhány további Darwin-díj esélyese « Egypercesek • KecskeFészek

Egy nap 24 óra, egy ládában 24 sör... Ez nem lehet véletlen!

A konyhafőnök ajánlata Címkék Bejelentkezés
KecskeFaceek Poénkereső

2007 néhány további Darwin-díj esélyese

Darwin-díjasok Kedvencekhez Ser

A sherryt a seggén át magába töltő embert aki elvitte a díjat 2007-ben (Lásd mindenkori Darwin-díjasok listája) ők követik:

A 2007-es Darwin-díj második helyezettje egy dél-karolinai pár lett: a két 21 éves fiatalt meztelenül és holtan találták meg egyik hajnalban az utcán. A rendőröknek először fogalmuk sem volt, mi történhetett velük, ugyanis idegenkezűségre utaló nyomot nem találtak. Csak később vált egyértelművé a történet, - tudniillik, hogy tetőn akartak szeretkezni - mikor megtalálták szépen összehajtogatott ruhájukat egy közeli ház tetején, amelynek piramis alakú tetőszerkezete van.

Díjazták azt a kelet-német férfit is, akit agyoncsapott az áram. A dolog úgy esett, hogy már egy ideje zavarták urunkat a vakondok, melyek időről-irdőre feltúrták a szép pázsitját. Ezért aztán gondolt egyet, és a megoldás meg is született: úgy próbálta kiirtani a vakondokat a kertjéből, hogy fémből készült cövekeket szúrt a földbe, majd rákötötte azokat a magasfeszültségű vezetékre. Csak kevéssel csúszott le a 2007-es első helyről, de a Darwin könyvben biztosan benne lesz hitelesített történetként.

Melléképületet bontani, unalmas, ráadásul fárasztó munka. Valószínűleg így gondolta az a nyugat-virginiai férfi is, aki úgy próbálta lebontani pajtáját, hogy nekiesett láncfűrésszel – alulról. Egy darabig rendben is ment a dolog, ám a hülyeség vége ezúttal is tragikus lett: a történetünk főszereplőjét agyonnyomta a pajta. Tettét értékelte a zsűri: A Darwin bizottság hitelesítette a történetét.

Egy illinoisi férfi kedvenc szórakozása közben lelte halálát. A férfi hobbija történetesen az volt, hogy haverokkal a vonat elé álltak, és az győzött aki tovább kint mert maradni, később ugrott el. Utolsó versenyére – ki tudja miért – csak egy csirke kísérte el, ám a verseny így is verseny volt. Azt még hozzá kell tenni a történet kereksége kedvéért, hogy a csirke vesztett.

Attól, hogy valaki oktató, nem biztos, hogy a szakterületén kívül máshoz is ért. Nem volt ez másképp azzal a 29 éves számítókép-kezelést oktató férfivel sem, aki vezetés közben dolgozott az anyósülésre tett laptopján. Végül halálós baleset érte Kaliforniában, megérdemelten hitelesítette történetét a biztosság.