Hogyan legyünk igazi Gólyák? (by akosfive) « Egypercesek • KecskeFészek

Az alkoholistának nincs se tegnapja se holnapja se MÁJA!

A konyhafőnök ajánlata Címkék Bejelentkezés
KecskeFaceek Poénkereső

Hogyan legyünk igazi Gólyák? (by akosfive)

Minden, ami iskola Kedvencekhez Ser

Hogyan legyünk igazi Gólyák?
A Miskolci Egyetemnek ajánlva...

Elsősorban említést tennék arról, hogy a gólya, szó alatt, nem az első jelentését, a Fekete-fehér nagycsőrű, csőrén pulyával repülő állatot értem (gondoltam megemlítem, egyetemen sosem lehet tudni). Visszatérve tehát főtémánkhoz, azt hiszem, hogy bárkiből lehet igazi gólya, jóllehet, némi változtatás kell eszközölni magán.

Kezdjük először is a külsővel: Mivel a Gólya, most került ki a középiskolából, nem nézhet úgy ki, mint egy egyetemista. A hím gólyák ruházkodása nem tér el sokban az egyetemistákétól, csupán annyiban, hogy stílusuk még nem kiforrt, így aztán amilyen ruhát találnak a szekrényben, azt húzzák magukra, nem ismerve még-e szó jelentését: stílus. A nőstény gólyák, mivel már 15 éves korukban szaporodáson gondolkodnak, egyetemista gúnárjuktól már megismerték a stílus szó fogalmát, így náluk ez a probléma nem jelentkezik.

Még fontosabb azonban a gólyák fejszerkezete. Ha igazi gólya akarsz lenni, mindenképp vágj értetlen, esetleg bamba pofát. Ha ezt nem teszed, senki nem fogja tudni, hogy gólya vagy, és még egy felsőbb éves fontos információ tudójaként fordulna hozzád. A fejtetőre, hím egyedek esetén melírozott, túlzselézett haj/igénytelen hosszú ún. rocker hajkorona, női egyedeknél félhosszú, hátul tépett, hidrogénezett/hosszú egyenes, szigorúan töredezett, barna haj dukál.

öltözködést és viselkedést követően, a modorunkon is változtatni kell. A teljes illemkódexet nem írom le, hiszen nagyjából valószínűleg ismeritek. Barátaink köszöntése ezen túl a „Szevasz vazze”, és a „Sza Genya” állandósult nyelvi kifejezésekkel történik. ügyeljünk arra, hogy kézfogásunk sajátosan érthetetlen, követhetetlen, és minimum másfél percig tartó legyen. Nőstény egyedeknél ez a rituálé a „Szevasz csajos mizu” kifejezéssel, és a szigorúan három puszival helyettesítendő.

A szórakozást tekintve nem kell túl sokat változtatni, hogy gólya legyél, ám itt is adok néhány hasznos tanácsot. Amennyiben hamisítatlan egyetemista akarsz lenni, a csütörtök illetve, szombat esti bulizások esetén is, már otthon igyál meg, minimum, egy 0.5-ös Vodkát egyedül, és így kicombosodva érkezz meg a szórakozóhely elé. A sorban aztán haverokkal/barátnőkkel együtt tolakodj, és obszcén kifejezésekkel imponálj a kidobóknak.

A következőkben a hím gólyák ismerkedéséhez adunk tanácsokat. Ha észreveszel egy megfelelő nőstényt, haladéktalanul kezd meg a megszerzésére irányuló törekvéseidet. Ha másik hím egyeddel van, ne habozz, hanem szó nélkül üsd le az illetőt. Miután ez megtörtént, kezdj el udvarolni szíved választottjának. Az udvarláshoz néhány szóvirág:
- Kő kóla bammeg?
- Van disznótok, he?
- Ha adsz egy százast, összedobunk egy sörre!
- Jó a cipőd, dugunk?
- Hiszel a szerelemben első látásra, vagy menjek el előtted mégegyszer?
- Né má-e a bicepszem! Egísz nyáron a téjeszben kapáltam, he. Bárkit leütök. Gyüsz táncóni?

A Nőstény egyedek, eme kellemetes szóvirágoknak nem tudván ellenállni, már bizonyosan egyszerűen meghódíthatók lesznek.

Hát dióhéjban ennyi! Kívánok sok szép évet (lehetőleg csak annyit, amennyiből a képzés áll) itt a Miskolci Egyetemen!

írta: Tajthy ákos8