97. gonoszkóp « Egypercesek • KecskeFészek

Ha egy bűnözőnek segítesz mikor a bűnt elköveti, akkor te tettestárs vagy. Ha utána segíted, akkor ügyvéd.

A konyhafőnök ajánlata Címkék Bejelentkezés
KecskeFaceek Poénkereső

97. gonoszkóp

Vicces horoszkóp Kedvencekhez Ser

2006. szeptember 25-től - 2006. október 2-ig

Bak (12.22-01.20)
Ezen a héten megjön az érzéked a valláshoz, egész héten az úrhoz fogsz fohászkodni. Néha ezért, néha azért. Próbálkozol, könyörögsz, és ígérgetsz, de azt nem veszed figyelembe, hogy néha az úr is foglalt, és nem fog pár értelmes percet rááldozni a hülye igényeidre. Itt kezdődik a rosszkedved, hogy már az se segít rajtad, akit annyiszor emlegetsz naponta (igaz, nem mindig kedvező formában, de azért várod a segítséged), és így rohadt lassan fog telni ez a hét..

Vízöntő (01.21-02.19)
Jól kezdődik a heted, de mire véget ér, már sírógörcs kerülget. Itt most nem a szokásos munka-párkapcsolat-anyámtyúkja rendszer fog menni, ezen a héten igen is vér fog folyni. őszinten elmondod minden problémádat, és olyan őszinte seggberúgást kapsz, hogy nem tudod hogy a hülyeséged miatt, vagy az őszinteséged miatt rúgták meg nemes ülepedet. így hát előtör belőled a rettegett gonosz éned, és feldúlod a környezeted. Aztán a végén te fogod megszívni, és hét végén bekopogtat hozzád a depresszió.

Halak (02.20-03.20)
A hónap ezen hetében mindennél fontosabbnak tartod azt, hogy kedvesed kellő módon kielégítsd - és nem csak az ágyban. Mindezt azért, mert halálosan megfenyegetett, hogy elhagy téged, ha nem leszel vele kicsit érzékibb. Mindez nem is érdekelne normális esetben, de tudod, hogy ezt a kapcsolatot nem szabad elrontani... Hisz párodnak olyan nagy, és szerethető a... PÉNZTáRCáJA!

Kos (03.21-04.20)
Hát igen, szeptember vége felé tartunk, és te úgy érezted, betelt nálad a pohár. Mindent ki akarsz tálalni, minden sérelmedet, minden fájdalmadat ki akarod mondani a világba. úgy gondolod, itt az ideje, hogy megoszd a világgal, ami a szíved nyomja, és ha úgy hozza a helyzet, szavaiddal hatalmas botrányt kelts. Itt az ideje, hogy elmondd mindenkinek, hogy végighazudtál másfél, két évet, és hogy végül is nem te vagy a gyökér, hanem mindenki más, aki ezt olvassa. Aztán utólag talán bánni fogod, ha megtetted, nem kizárt, hogy egy-két nap múlva néhány tízezer tüntető fog az ablakod alá hugyozni, és ők persze teljesen más véleményen lesznek mint amit te elképzeltél volna. Na persze eleinte ez is jó ötletnek tűnt.

Bika (04.21-05.20)
Talán épp most tartunk az ősz elején, mégis a szervezeted tavaszt jelez, és beindulnak a szerelmi hormonjaid. Azonban ebben a dologban nem lesz szerencséd, hiszen csakis a te szervezetedben van üzemzavar, így a többiek nem értve a viselkedésedet, kicsit furcsállni fognak téged. Ez még nem is lenne probléma, viszont ebben az időszakban a te hormonjaid tombolni fognak, ezért nem kizárt, hogy a gyengéd párválasztás helyett beveted az agresszivitást, aminek eredményeképpen gyakorlatilag megerőszakolod a szerencsétlen kiválasztottat. Igen, igazad van, talán kicsit ciki lesz ez a dolog számodra, de többeknek biztos, hogy jó buli lesz

Ikrek (05.21-06.21)
A héten teljesen energiateljében leszel, egyszerűen képtelenség lesz számodra az, hogy elfáradj. Anyósod is csak elégedetten bólogat majd, mikor vágod a füvet nála, hisz mindent megcsinálsz helyette. Persze csak zárójelben: jelképes összegért. Mivel szegény pára már alig mozog, olyan munkásokra fanyalodik, mint te. De te a héten igazán kemény vagy... Jövő héten meg egész idő alatt pihegsz, s lihegsz az ágyban...

Rák (06.22-07.22)
A héten időszerű lesz azokra a dolgokra is időt szakítani, amit már régóta tervezel. Gondolok itt például arra, hogy megfürödj. Most persze ódzkodsz a gondolattól, hiszen szerinted marha jól spóroltál a vízzel. Hát igen, tényleg hónapok óta csak 500 forint alatti számlát küldött ki a vízmű. És még a szisszenő szappan vásárlásával is olcsóbban kijöttél, hidd el: bejelentéseddel örömet szerzel majd minden közeli ismerősödnek, és kollégádnak. Ha másért nem, már ezért meg fogja érni.

Oroszlán (07.23-08.22)
Ha eddig nem gondolkoztál azon, hogy bele kellene vágnod, most már ne is tedd. Persze, ismerve téged, tudom, hogy nem is gondoltál ilyenre. Az elmúlt hetekben jó eséllyel tehettél volna végre valami hasznosat, ám te ezt elmulasztottad. Most a Holdad az Oroszlánba lépett, tehát éjszaka közeledik, vagy ha az nem is, hát legalább az ősz. Ami számodra azért ok a munkakerülésre, mert te nem szereted a hideget (nyáron meg élni akarsz amíg lehet, ezért nem dolgozol) De ne aggódj, munkádból kitenni úgysem mernek, mióta állassal fenyegetted meg a főnökséget…

Szűz (08.23-09.22)
Nagyot fordulhat most majd a kocka körülötted….és a végén ugyanott áll majd ahol volt. Persze ilyen pech is csak veled fordulhat elő. És te mégis örülsz. örülsz, mert most épp jól állsz anyagilag. Márhogy magadhoz képest. Ergo, most épp van pénzed kifizetni a számlákat, és talán még enni is tudnak a gyerekek….az már más kérdés, hogy neked marad a hónapban is a Vöröskereszt ingyenkonyhája. Ja hát kérem….minden nem lehet egyszerre.

Mérleg (09.23-10.22)
Ezen a héten, mint mindig, most is rengeteg munka, és tennivaló vár rád. A különbség csupán annyi lesz, hogy ezen a héten nagyon fáradtnak, és nyűgösnek érzed magad a munkához. Ennek eredménye az lesz, hogy nem haladsz semerre se, hiszen még az ágyadból is lusta leszel kikelni, így a feladatok egyre csak gyűlnek, ahelyett hogy fogynának. Aztán egyszer csak erőt veszel a lustaság fölött, felállsz, majd kinézel az ajtón, és ekkor meglátod mindazt, ami rád vár, és szörnyethalsz.

Skorpió (10.23-11.21)
Izgalom vár rád, végre egyszer az életben. Valami kellemes hangulatú találkozás lesz, vagy valami jó ital, de a legjobb, ha mindkettő, de azért a második túlsúlyban. Kicsit most megkapod a lehetőséget, hogy kilépj a mindennapokból, amúgy is fáj már a fejed a megszokott dirigálásból, az otthon rendre lerobbanó s**xuális teljesítményedről, és most vágysz valahova messzire. Ebből persze úgy se lesz semmi, de azért jó tudni, hogy van valami cél a szürke napjaidban, és nem annak élsz, hogy végre bedőlj az ágyadba egy egész napos semmittevés után.

Nyilas (11.22-12.21)
E héten eldöntöd, kitálalsz, és elégtételt veszel sérelmeidért mindenkin, aki régebben borsot tört az orrod alá. Felcsapod a már 5 éves korod óta írt naplót, és pár pillanattal később már egy régi óvodabeli társad ajtaja előtt vagy egy baseballütővel. Persze, ahogy ez lenni szokott, egy hatalmas barom állat néz le rád pár pillanattal később. Te megszeppenve közlöd vele, hogy te egy régi ovitársa vagy, és hogy... Nincs e kedve baseballozni?

Írta: Akosfive, Cibed, Grizzlyman, Python