86. gonoszkóp « Egypercesek • KecskeFészek

Az ideális nő olyan, mint a hold. Este jön, reggel megy.

A konyhafőnök ajánlata Címkék Bejelentkezés
KecskeFaceek Poénkereső

86. gonoszkóp

Vicces horoszkóp Kedvencekhez Ser

2006. május 15-től - 2006. május 22-ig

Bak (12.22-01.20)
Ez a hét nagy meglepetést nem mutat újat számodra, minden rutinszerű lesz, de talán épp ezért lesz varázslatos, meg tökéletes. ám ha megtartod a rutinszerűséget, ellaposodhat az életben minden, tehát élj meg minden napot úgy, mintha először fedeznéd fel a kocsmát, először végeznél papírmunkát, először késnél el a munkából, először rúgnának seggbe érte. Hidd el így, tartogat még az élet meglepetést.

Vízöntő (01.21-02.19)
Ezen a héten nem lesz semmi ötleted, ezért össze-vissza hablatyolsz mindenféle ökörséget. Alapjában ez még nem baj. A gond ott kezdődik, mikor elhiszed, hogy a hülyeséged igen is jó és ezt üvöltöd, ahogy a torkodon kifér. Kicsit hülyének fognak érte nézni, de hát erről szól a hangos véleménykinyilvánítás. Igazából nincs is bajod senkivel, csak megpróbálod feldobni az unalmas hétköznapjaidat.

Halak (02.20-03.20)
A héten kinyilatkoztatod az eddig visszafojtott érzelmeidet a szerelemben. Amit szerelmeddel soha nem mertél megosztani, mert féltél, hogy megsimogatja a fejedet, és közli, hogy hülye vagy. A tettedet hatalmas bevásárlással előzted meg, mindent megszereztél, amire szerelmednek szüksége lehet. És mikor hazajött... halálra rémült. Te ott vártad egy hiányos bőrszerkóban egy hasonló stílusúval a kezedben, és vonyítottál a szöges ágyon, mint a kutya... Nyílt az ajtó, majd hatalmas erővel becsapódott szerelmed után, és már csak a parfümjének illatát érezted...

Kos (03.21-04.20)
Ezen a héten feltámadnak az érzelmeid, úgy gondolod, hogy foglalkozol egy kicsit a körülötted élő emberekkel. Mindenkit megállítasz, és bármiféle apró hülyeséggel megpróbálod őket egy kicsit jobb kedvre deríteni. Az nem vitás, hogy ebben a formádban úgy nézel ki, mint egy debil barom, persze egy kis jócselekedet mindent megér számodra. Lesznek olyan bátor emberkék is, akik nyíltan a szemed közé köpnek azzal, hogy egy barom vagy, és persze ezt te se viseled sokáig. A hét végére egy embergyűlölő, elzárkózott, duzzogó ember személyében találod magad.

Bika (04.21-05.20)
A következő napokban elhatározod, hogy egy kis időt fordítasz magadra. Na persze itt nem csak a reggeli rendszeres rejszolásról van szó, hanem például, elmész kikapcsolódni. Elmész egy kicsit kényeztetni magadat, talán elmész nyaralni, vagy lehet, hogy otthon maradsz, és egy kicsit költesz magadra. Talán a nyaralás lenne az ésszerűbb, ugyanis ha otthon maradsz, fennáll a veszélye, hogy a barátaid kiharcolják maguknak a figyelmedet, és így nem érvényesítheted ezt a hetet a saját terveid alapján. Mindenesetre próbáld meg kiélvezni a hetet, hiszen ennyi azért még neked is jár...

Ikrek (05.21-06.21)
általában olyan nyitott szoktál lenni, hogy csak na. Vagy pontosabban fogalmazva: mint a kulcsra zárt kapu. Ez a héten se változik, ezért fel kell készülnöd a szokásos pofonokra, és kórházlátogatásra. Hisz mit is tenne napjaink embere, ha elmotyogod az orrod alatt édesanyjának munkáját, és elküldöd melegebb éghajlatra. Persze úgy, hogy hallja, hisz a mazochizmus általános hajlamod. De te legalább kemény voltál, vissza mertél szólni neki, és emelt fővel tűrted, ahogy kitapossa a beled. Emelt fővel, és "Anyuci!" kiáltásokkal...

Rák (06.22-07.22)
Az elmúlt hetek sikertelensége miatt nem igazán mondható, hogy a héten túlzottan fel lennél dobva. Ez tulajdonképpen természetesnek is mondható, elvégre az ember, elég ritkán kerül olyan helyzetbe, hogy elveszti az állását, lebukik szeretőjével párja előtt, gyerekét előzetesbe teszik drogfogyasztás miatt, megbukik vizsgán, és ráadásul kiderül, hogy betegsége miatt többé még nem is ihat egy jót. Persze ilyen esetben sem az öngyilkosság a megoldás…legalább is…azt hiszem.

Oroszlán (07.23-08.22)
Egész héten tele vagy fölös energiákkal, amit – csak úgy, mint máskor – most sem tudsz kihasználni. Kétségbeesetten rohangálsz tanácsokért, de mindenki elzavar. Te nem tudod mi tévő légy, de azt tudod, hogy saját ötleteid miatt csak bajba kerülhetsz. Hogy miért? Legutóbb mikor ilyen volt, átsegítettél egy nénit a túloldalra (akinek félórájába telt onnan átmenni a boltból), megvásároltad az egész családnak a karácsonyi ajándékokat (jóllehet június volt), kivettél 200 ezer forintot a számlátokról (pedig kétezer sem volt rajta, de a nőt végül meggyőzted) és beszóltál egy rendőrnek, ami miatt két órán keresztül vertek az örsön. Szóval, úgy döntesz, ez alkalommal ez nem kell neked.

Szűz (08.23-09.22)
Ezekben a napokban, bárkit elvarázsolsz. Alkalmas ez az időszak barátságok kialakítására, régiek felélesztésére, munkatárgyalásra, előléptetésekre, társas eseményekre, sőt akár párkeresésre is. A dolog lényege annyi, hogy gyorsan cselekedj, mielőtt a csodának vége szakad, te visszaváltoznál az unalmas idegesítő emberré…és a többiekről elmúlna a varázs hatása….

Mérleg (09.23-10.22)
Az egész évben összegyűlt stressz, harag és elkeseredés ezen a héten fog kirobbanni belőled. A barátaid és egyéb ismerőseid most komoly életveszélybe kerülnek, és amennyiben nem elég gyorsan menekülnek, bizony ők már tovább nem olvashatják a gonoszkópot. Azért mielőtt hozzákezdenél kitombolni magadat, próbálj gondolkozni az ő fejükkel, hiszen ez nekik bizonyára nem lesz jó. Talán inkább el kéne kezdened valamit sportolni, hogy levezesd a feszültséget. így te is jól jársz, sőt, néhány ember élete is megmenekülhet egy kis időre....

Skorpió (10.23-11.21)
Kicsit megfáradtál, kicsit meguntad az életed, élezed a késedet, méregeted a köteledet, iszogatod a mérgedet. Hangulati szempontból így is a béka feneke alatt vagy, de ez xanax-szal segíthető, és bármikor elérheted. Igazából, mindenféle ok, vagy indok nélkül vagy ilyen. De sebaj! Egy valami lebegjen a szemed előtt: A depresszió mára egy átlagos dolog.... és te egy átlagos ember vagy!

Nyilas (11.22-12.21)
A héten az élet megelőz a tempójával téged a lét versenypályáján. És te megzavarodsz, mint malacok az esőben, ergo nem tudod követni az élet ritmusát. A munkádnak még a felét se végzed el munkaidőd végén, így kénytelen vagy túlórázni, és lekésed a találkozót azzal a lánnyal, vagy fiúval, akit reményteljesen randizni hívtál. Fel kéne neked is gyorsítani, hogy beérd a világot. De a héten nem fog menni. Inkább dőlj le, és pihenj egyet az ágyadban.

Írta: Akosfive, Cibed, Grizzlyman, Python