125. gonoszkóp « Egypercesek • KecskeFészek

Nem tudom mihez kezdenék a feleségem nélkül. De akkor is olyan jó rágondolni.

A konyhafőnök ajánlata Címkék Bejelentkezés
KecskeFaceek Poénkereső

125. gonoszkóp

Vicces horoszkóp Kedvencekhez Ser

2007 május 14-től - 2007. május 21-ig

Bak (12.22-01.20)
Szerelmi csalódás ér a héten, méghozzá igen fájdalmas, hosszas erőlködés ér véget. Rád jön a depresszió, ám közben mélyen megkönnyebbülsz, és már a következő kapcsolatodat tervezgeted nagy bőszen. A terveidet azonban hamarosan több tényező is keresztbetöri. Most kivételesen nem esel újabb depresszióba, hanem próbálkozol ismét, és nem adod fel. Munkádnak meg is lesz a gyümölcse, hamarosan újabb kapcsolatod lehet alakulóban. Persze túl sokat ne várj, hiszen mikor jobban megismer, és rájön mekkora paraszt vagy, a többi már elképzelhető.

Vízöntő (01.21-02.19)
Most megelégelted hogy mindenki csak kihasznál téged, és ezen a héten tettlegességig fajul a dolog. Ugyanis most igazságot akarsz szolgáltatni, jó parasztosan, természetesen puszta kézzel. Ehhez lesz a többieknek is szavuk, és nagy összefogással kicsinálnak. A hét második fele ismerősen hangozhat: Húzod az igát, természetesen még rosszabb körülmények között, mint az elmebeteg kitörésed előtt. De legalább megtanultad, hogy néha jobb hallgatni, mint cselekedni.

Halak (02.20-03.20)
Nehéz heted lesz. Sajnos olyan melót sikerül találnod, ahova csak éjszaka kell bejárni, amire te eleve képtelen vagy. Hisz neked éjszaka erős bulizhatnékod van. Az a hét sör úgy hiányzik, mint másnak a víz a forró sivatagban. Persze első a család, ezért most kivételesen nekik kedvezel. Bár maga a munka nem épp kedvedre való, te mégis megpróbálod a tőled telhető legjobbat kihozni belőle... Persze nem könnyű éjszaka 10-től reggel 6-ig egy nyomorult utcaseprő gépet vezetni... de legalább nem igazoltatnak sűrűn, így az ivás is beleférhet néha.

Kos (03.21-04.20)
Végre a következő hét kicsi enyhülést hozhat számodra a múlt hetek feszültségei után! Most nem fognak az életedre törni, és egy kicsit megállhatsz, pihenhetsz. Ez hatalmas üdülést hoz a testi-lelki világodnak, és kezdesz kilábalni a mosott szar állapotból. Sajnos szerelmi kapcsolatokba még nem lehet belemenni, de ha továbbra is ilyen gyorsan nyered vissza az erődet, hamarosan te lehetsz a falu bikája. Persze lehet, hogy erre nem lesz lehetőség. Talán a következő héten véget ér a pihenés, és újra futnod kell az életedért?

Bika (04.21-05.20)
A következő hét nem tartogat semmi különösebb élményt számodra. Talán unalmasnak is lehetne nevezni, hiszen most senki sem próbál téged megölni, kirúgni, esetleg tönkretenni. A rosszabb állapotban lévő Bikák unalmukban tömeges öngyilkosságot követnek el, a józan, normális Bikák pedig összeszedik magukat, és megpróbálják átvészelni ezt a hetet. Lassú lesz, és nagyon, nagyon unalmas. De talán Te, aki ezt olvasod, pont az unalmas dolgokat kedveled. Sok sikert!

Ikrek (05.21-06.21)
A héten teljes szomorúság lesz úrrá rajtad. Hát igen. Az a fránya érettségi. Bár te már nem vettél részt benne, mégis sikerült megbuknod. Hiába próbáltál segíteni az ágyú rokonaidnak, akik gyakorlatilag csak épphogy olvasni tudnak, írni már nem igazán. Kellett őket beírattatnod a legkönnyebb középiskolába... Mindegy, gondoltad, azért egy érettségit még csak el tudsz csórni nekik. ám sajnálatos módon sikerült ellopnod pár hatalmas csekket az érettségi papírok helyett. Sebaj, ezen majdcsak tudnak venni valami értelmeset.

Rák (06.22-07.22)
Igen fájdalmasan érintett az, hogy rá kellett döbbenned: az élet nem abból áll, hogy téged mindenki körülugráljon, te pedig cserébe ne nyújts semmit. Letojtad a barátaidat, és így szépen ők is elkezdtek téged. És hát valljuk meg, ez nem tetszik neked. Ezért most aztán a fűt fát ígértél nekik, hogy nem, nem innentől a barátok, és a barátnő egyensúlyban lesz. A probléma csak ott van, hogy olyan átkozottul ostoba vagy, hogy azt gondolod, hogy a barátok megelégszenek a szép szavakkal, tett meg nem is kell. Sajnálatos módon nem így van...

Oroszlán (07.23-08.22)
Mostanság nagyon nagy stressz alatt vagy, így nem csoda hát, hogy mindennap meg kell látogatnod a kedvenc vendéglátói pari egységedet (na nem mintha máskülönben nem látogatnád, meg, de hát ugye, ez mennyire jó indok?). Annyira sokat vagy távol családodtól, hogy már csak homályosan emlékszel arcukra. Habár ha jól belegondolok, ez lehet azért van, mert a korsó üvegfalán át (ahogy látod az egész világot), voltaképpen minden homályos...

Szűz (08.23-09.22)
Közeledik a vizsgaidőszak, és ez téged örömmel tölt el. örömmel, mert végre kamatoztathatod tudásod, melyet a hosszú nyelvcsapások, valamint a nyelvünk fortélyai szemináriumokon tanítottál. Mert hát valljuk meg, tanulni hiába tanulsz, ötöst csak ritkán tudnál szerezni. Ami igaz, az igaz:40-es IQ-val nem megy. Ennek ellenére te mégis tudsz ötöst szerezni bármiből. Persze se csodák, se véletlenek nincsenek, a tanárok a hosszú nyelved miatt adják meg, valószínűleg, szánalomból. Hiszen ők már látnak téged, a jövőben, mikor is egy iroda előszobájában, a géptől felállva töltesz majd kávét, a mindenkori főnöködnek...

Mérleg (09.23-10.22)
Amennyiben nem használtad ki a múlt hetek sikereit, ezen a héten nagyon fogod átkozni magadat. Ugyanis ezen a héten nem éppen neked fognak kedvezni a dolgok. Azok, akik a múlthéten szárnyaltak, most rendesen a seggükre esnek. Persze Te, kedves gonoszkóp olvasó, biztosra veszem, hogy fel tudsz állni még ebből a nehéz helyzetből is.

Skorpió (10.23-11.21)
úgy érzed, nagyon jól kezedben tartod pénzügyeidet. Rosszul érzed. De nagyon. Folyamatosan vered el értelmetlennél értelmetlenebb dolgokra, amik végül nem válnak a hasznodra. Ráadásul rengeteg zsét ölsz bele a folyékony állagú, alkoholt is tartalmazó tápanyagokba, amiktől úgy érzed, még jobban értesz a pénzedhez, és még többet elszórsz belőle. És habár a hét végén üres zsebbel, ámde igencsak itókaszagúan kuporogsz a sarokban, az önbizalmad végtelen, és még egy ilyen hetet akarsz.

Nyilas (11.22-12.21)
A héten te már a nyarat ünnepled, és fürdőruhában napozgatsz a kertedben. A szomszédok nagy örömére. Nem érted, miért húzzák le a redőnyöket, miért takarják el a gyerekeik szemét, és miért menekülnek be a házukba. Persze lehet, hogy mindennek köze van ahhoz, hogy inkább szeretsz lengén napozni, hogy a nap sugara minden egyes porcikádat megcsiklandozza... Ugyan már. Ez nem lehet baj. Legfeljebb irigységtől elsárgulva állnának a kerítés mellett ez esetben... Sebaj, hisz itt a nyár és te pedig kiérdemled a pihenésedet az egész éves munkáid után.

Írta: Akosfive, Cibed, Grizzlyman, Python