171. gonoszkóp « Egypercesek • KecskeFészek

A hóhér a pályafutását gyerekfejjel kezdte.

A konyhafőnök ajánlata Címkék Bejelentkezés
KecskeFaceek Poénkereső

171. gonoszkóp

Vicces horoszkóp Kedvencekhez Ser

2008. szeptember 1-től - 2008. szeptember 18-ig (Figyelem! Következő gonoszkóp, szeptember 19-én pénteken érkezik!)

Bak (12.22-01.20)
A heted szépen kezdődik, ugyanis elfelejted, hogy a nyárnak vége, és dolgozni kell járnod. Így átalszod a reggelt, és úgy dél környékén felébredve észleled, hogy a főnök és a munkatársak együttes erővel próbálnak laposra verni téged eme szörnyű tévedésed miatt. Ám még annyira félálomban vagy, hogy nem is foglalkozol ezzel, inkább visszafakeszel aludni, az ágyadban nem fog téged senki sem zavarni. A hét közepére annyi fog változni, hogy már unod magad, és mennél dolgozni. Csakhogy nincs hova. Úgyhogy lehet hogy az ősz egy új élet kezdete? Azért biztos nem, csak máshol húzod az igát majd.

Vízöntő (01.21-02.19)
Érdekes fordulat ősz elején! Szerelmes leszel hirtelen. Ám reménytelen a szerelem, hiszen az illetőt nagy valószínűséggel nem ismered. Ez azonban nem gátol meg a rajongásodban. Leveleket írsz, jeleket hagysz, és reméled, hogy egy nap a tied lesz. Közben persze elszalad a hét, anélkül hogy komolyabban dolgoztál volna, vagy legalább egy buli a jó barátokkal. Nem, te ábrándozol folyamatosan. És hogy boldog, harmonikus lesz-e a párkapcsolat? Biztos, hogy nem, hiszen ez a fogalom csak az elmebeteg, költői horoszkópírók sajátossága.

Halak (02.20-03.20)
A hét kérdésesen kezdődik. A legfontosabb: merre is van a munkahely? Hisz nyáron elvből kikerülted nagy ívben a komplexum 200 méteres körzetét is. Még akkor is, ha ez 20 perccel több kocsikázást jelentett - az egészséged mégis többet ér az időnél. És most ismét jönnek az újabb átdolgozott napok, éjszakák. Már akinek. Hisz elvileg te, mint a főnök, te csak dolgoztatsz. De az utóbbi időben a dolgozók már kezdtek elkanászodni, így kicsit bekeményítesz a módszereiddel. Kénytelen leszel hát megszokni ismét, hogy at emberek összesúgnak a hátad mögött... aztán pár nap múlva rejtélyes körülmények közt lapátra kerülnek.

Kos (03.21-04.20)
Hosszadalmas kórházi tartózkodások után elmondhatod: véged ért ez a büdös nyár! Ideje volt már. Nem is tudod, miért találták ki, miért éri meg neked a nyár. Élvezni úgysem tudod, mert mindig minden nyáron baj ér téged, aminek következményeként kórházba kerülsz, és onnan ki sem kerülsz őszig. Mindegy, ennél már a munka is csak jobb lesz. Szomorú, de így van. De azért ne kapkodjuk el! A nyárutón még várhatnak rád veszélyek.

Bika (04.21-05.20)
Szomorú eseményekkel kecsegtet ez a gyönyörű hét. Hát igen, vissza a munkába... Csak remélni tudod, hogy olyan lesz, mint amilyen volt, s nem rosszabb. De csalódni fogsz, mint mindig (már megszokhattad volna). A főnököd tárt karokkal vár, és perverzebb, szadistább, mint valaha, és bizony új kollégákat kapsz, akiknek nincs ki teljesen mind a négy kereke. Erősen kétségbe vonható emberi létük, sokkal inkább tűnnek egy ostoba állatnak, és sajnos ők lesznek az új munkatársaid. Hát igen, így kezdődik 2008 ősze: s**pás s**pás hátán.

Ikrek (05.21-06.21)
Újra eljött egy nap, amikor az alattomos ébresztőórád megússza ütés nélkül, hogy hétkor fel mer kelteni. Ismét kezdődik a szűnni nem akaró munkahely látogatás. Ezt még elképzelni is nehéz, hisz újra meg kell tanulnod józanul gondolkodni. Nyáron erre nem nagyon volt lehetőséged a kedves ismerőseid és persze némi ital miatt. Most mégis át kell állnod, hisz a munkahelyeden fárasztó idő vár rád. Legalábbis az első héten, amikor a főnök minden nyáron lecsúszott alkoholistát ki akar tenni a cégtől. Ha ezt túléled, ismét jöhet az aranyélet. Addig pedig kitartás!

Rák (06.22-07.22)
Vége van a nyárnak hűvös szelek…..a vers mondásban sosem voltál jó, így nem is traktállak tovább ilyesmivel. Felesleges. Még mielőtt rájönnél, hogy virágnyelven épp lebunkóztalak, elárulom, hogy a heted szar lesz. Ideje lesz ugyanias újból belekezdeni a munkába, amit ugyebár te rühellsz. Ezért tehát tartogasd a dühödet másnak…haragudni lesz ugyanis alkalmad…például azokra akik azt a sok elintézetlen ügyet az asztalodra pakolták…

Oroszlán (07.23-08.22)
Hül az idő, és ez téged igencsak elszomorít. Ezért feljogosítva érzed munka előtt megkörnyékezni egy szeszesitalárusításraszakosodott vendéglátóegységet. Rosszul teszed, ugyanis épp aznap jár majd munkahelyeden a főnök által kihívott minőségbiztosítási bizottság (mindegy melyik nap mész be, éppen aznap fog megtörténni ez). Így aztán könnyen lehet, hogy az új félév, új kezdet, új munkahely hármassal indul majd a szeptembered…

Szűz (08.23-09.22)
Új félév, új gondok. Ha meg nincsen, te csinálsz magadnak, ahogy az dukál. De ne aggódj gondok lesznek, akár tanulsz, akár már dolgozol. Ha meg mindkettő akkor…no nem ragozom. Lényeg, ami lényeg: A héten munkára gyakorlatilag esélytelen, hogy bevethető légy, inkább csak szenvedsz majd, mint az ifjú Werther…ha meg nem tudod most kiről beszélek, akkor szenvedj is. Megérdemled!

Mérleg (09.23-10.22)
Vége van barátom, kész, ennyi volt a nyár. Elszaladt, te pedig a tökvakaráson kívül nem csináltál semmit. Már bánod, de hát utólag már minek sírdogálni. Valós veszélyekkel nézz szembe a sírás helyett: itt az iskola! Bizony, kezdés van, kezdődnek a dolgozatok, vizsgák, a s**patások, és már időd sincs felkészülni arra, ami vár...Mondanom sem kell, az elkövetkezendő napok nem lesznek életed remekei, hogy micsoda szörnyű, förtelmes borzalom vár rád, azt majd megtudod, a jövő héten...

Skorpió (10.23-11.21)
Kicsit meg vagy hülyülve, de azért csodálod, hogy kerülnek téged az emberek. Miért ne kerülnének? Két perc elég neked arra, hogy felhúzd mindenki fejét. Ez csak egy dolog persze, de te ezt még élvezed is. Csak azt nem tudod, hogy az emberek agyára mész a hülyeségeddel. Hogy mit javasolnak a csillagok? Talán annyit hogy nyugodj le kicsit, inkább figyelj oda a munkára, úgy bajod nem eshet, „neadjisten” még fizetésemelést is kaphatsz. Az a kis plusz summa meg tökéletes lesz neked, csak ne arra költsd, hogy mások orra alá borsot törj.

Nyilas (11.22-12.21)
A hét nagy részében talpon leszel és menekülsz. Az, hogy ki elöl, mellékes. Van választék. Akár az öreg nénik a nyugdíjasotthonból. Talán ők a legveszélyesebbek. Hisz ki helyezne el szándékosan pár műfogsort tested különböző fájdalmas részeire egy semmiség miatt? Miért vették a szívükre azt, hogy részegen ordibáltál velük éjfél után? Hisz te tényleg csak viccelődtél. De a munkásemberekről sem szabad megfeledkezni. Talán kicsit sajnáltad is őket, mikor fejükre esett a csatornafedél... persze tényleg csak egy kicsit, igazából röhögtél, mint a sakál... Ahogy még pár hasonló helyzetben is. Nem baj, egy hét bujkálást megért, ebben biztos vagy...

Írta: Akosfive, Cibed, Grizzlyman, Python