124. gonoszkóp « Egypercesek • KecskeFészek

Vettem egy házat az autópálya mellett. Abszolút nem zavaró, ha megszokod, hogy százharminccal kell kiállni a garázsból.

A konyhafőnök ajánlata Címkék Bejelentkezés
KecskeFaceek Poénkereső

124. gonoszkóp

Vicces horoszkóp Kedvencekhez Ser

2007 május 7-től - 2007. május 14-ig

Bak (12.22-01.20)
Ebben a hónapban könnyen kötsz üzleteket, és jóval több bevételed lehet ezáltal. Ebből futhat végre olyan dolgokra, amikre eddig nem. Például dezodor. Na nem viszed túlzásba, kezdetnek jó lesz belőle a gazdaságos, is, de a jó úton már mindenesetre elindulsz. Hát ha még fodrászhoz is el mennél-no de ne legyünk telhetetlenek, majd idővel!

Vízöntő (01.21-02.19)
Ebben a hónapban is úgy fogod gondolni - akárcsak máskor - , hogy a világ körülötted forog. Illetve, te nem gondolod, ezt, te tudod. Csak sajnos rosszul, azonban, mivel ennek az apróságnak nem tulajdonítasz nagy jelentőséget, így nem is kérlek arra, hogy gondolkozz el, azon, hogy mit csinálsz az emberekkel. Felesleges is, ugye?

Halak (02.20-03.20)
A következő hetekben oktalanul leszel nagyon felkavart, ingerülten viselkedsz embertársaiddal. Rokonaid ismerőseid kezdenek megijedni mi lehet veled. Aztán rájönnek: TúL SOK A KáVÉ! Nagyon meg is ijednek, hogy mi tévők legyenek most. A legjobban az fáj, hogy nem vették észre, hogy függő lettél, pedig most, hogy belegondolnak, voltak jelei (pl. nem pislogtál utolsó Holdtölte óta, vagy macskáidat tejszínnek és mokkacukornak hívják).

Kos (03.21-04.20)
Nagyon jól tudod az embereket manipulálni. És valljuk be, ezt ki is használod. Mindenkiből kiszedsz minden információt, azt aztán elpletykálod annak, akinek aztán abszolút nem kéne tudnia. Rosszindulatú vagy, na. Nem is kicsit. Csak aztán nehogy visszaüssön az ostoros egysejtű léted. Mire gondolok? Hát, a mondás úgy tartja, hogy mindenki addig kavarja a kakit, míg berántja a kanál...

Bika (04.21-05.20)
Te nagyon jól tudod, hogy mit akarsz, úgy élsz, hogy minden mozzanatossal ehhez akarsz közelebb kerülni (na jó, az a szombatesti buli a két üveg Kalinkával talán mégsem). ám a következő hetekben még tudatosabban fogsz a cél felé rohanni. Minden tekintetben. ám vigyázz, mert két pont között valóban az egyenes a legrövidebb út, csak erről a falak nem tudnak...

Ikrek (05.21-06.21)
Alkalmazkodó ember vagy, a baj talán az, hogy túlságosan is. Az alkalmazkodás ugyani nem azt jelenti, hogy a pocsolyába ugrok, hogy a főnököm átmehessen rajta tiszta cipőnél. Nem, nem…ez már túlmegy a határon, ezt már s***nyalásnak hívják. Most persze nagyon el vagy keseredve, de nézd a jó oldalát: gerincproblémáid legalább nem lesznek.

Rák (06.22-07.22)
Mostanság eléggé fáradt vagy. Talán a tavaszi fáradtság – gondolod magadban, és ezzel meg is nyugtatod magad. Majd felhajtod, a következő korsó sört is. Nem hiszed, el hogy ez más is lehet, és én nem is vitázok veled. De egyet próbálj meg a kedvemért. Ne igyál három napig. Ha utána sem leszel frissebb, akkor a következő napot én fizetem.

Oroszlán (07.23-08.22)
Családodban, a hónapban súlyos gondok adódnak, ám téged hidegen hagy. Mint, ahogy nem érdekel az sem, hogy a munkahelyed a csőd szélén áll. Ami téged érdekel az a saját kis fél méteres köröd, hogy az rendben legyen. Ja, meg a sör. Amíg ezzel nincs probléma, addig ez a világ számodra a lehető legjobb mind közül.

Szűz (08.23-09.22)
úgy érzed a következő hónapban, hogy nem találod a helyedet a munkahelyeden. Más színűek a falak, mással foglalkozik a cég, és mintha a kollégáid sem ugyanazok lennének. Ennek tetejében, még a főnökeid sem tudják teljesen, mi is a munkaköröd. A helyzet valóban, nem egyszerű, ám mielőtt kétségbeesnél, javaslom menj ki az ABC-ból, át a szomszédos épületbe - ami voltaképp a jelenlegi munkahelyed.

Mérleg (09.23-10.22)
Mostanság ne írj alá semmilyen hivatalos papírt, mert könnyen kihasználhatnak. A lakásmaffia elveheti a lakásodat, vagy aláírásodat felhasználhatják egy banki rabláskor. Na jó, tudom én is, hogy analfabéta vagy, de most őszintén? Nem jó kicsit olyat olvasni, mintha te is fontos lennél?

Skorpió (10.23-11.21)
A következő hónapban teremtő erődet próbálgatod. Látástól vakulásig azon agyalsz, hogyan tudnál valami maradandót alkotni. Először belátod, hogy teremtő valóban nem vagy. Aztán, miután egy rohadt varázsigéd sem hatásos belátod, hogy még egy szürke Gandalf sem vagy, nemhogy Harry Potter. Már teljesen lemondasz arról, hogy alkoss valami igazán maradandót, de ekkor elkap valami - valami vírus, és mégis alkotsz valamit, ami örök - sajnos csak a WC-n.

Nyilas (11.22-12.21)
Ideje lenne nyitni a külvilág felé. Kicsit megbarátkozni embertársaiddal. Persze aláírom én, hogy ez nem olyan könnyű, de próbáld meg, nem lehetetlen. És, hogy mit tegyél másképp? Hát például ne harapd meg az ellenőrt, mert a jegyedet kéri, és ne verd össze a parkolóőrt, mert leolvassa a rendszámod (na jó, ha nincsen jegyed, és senki sem látja, ez azért belefér). Kicsit próbálj tehát nyitni a külvilág felé..a dolog lényege, hogy ez ne úgy menjen végbe, mint tavaly, amikor úgy értetted, hogy a szomszédos általános iskola előtt néha szétnyitottad hosszú kabátodat...

Írta: Akosfive, Cibed, Grizzlyman, Python