A Mikulás levele(by akosfive) « Egypercesek • KecskeFészek

Az opera az, amikor egy fickót hátba szúrnak, és az nem vérzik, hanem énekel.

A konyhafőnök ajánlata Címkék Bejelentkezés
KecskeFaceek Poénkereső

A Mikulás levele(by akosfive)

Mikulás Kedvencekhez Ser

Kedves olvasóink! A következő levelet juttatta el a magyar felsőoktatási intézményekbe – így a Miskolci Egyetemre is – a Mikulás.Kedves hallgatók!Na idefigyeljetek! Elegem van belőletek. Elegem van, hogy egész évben felém sem szagoltok, egész évben azt tanítjátok gyerekeiteknek, rokonaitoknak, hogy Mikulás márpedig nincsen, ugyanakkor novembertől mindig elkezdtek kérni tőlem mikulás napra, és karácsonyra, jobb gyakjegyet, legalább kettes vizsgát, és mindenféle idióta mütyürt a kedveseiteknek. Ennek vége!


Tisztázzunk egy-két dolgot:

18 éves korotok után nem vagyok köteles nemhogy kiszolgálni az idióta kéréseiteket, de meghallgatni sem. Nekem a kisgyerekekre kell koncentrálnom, akik még hisznek bennem, akik nem törnek hullarészegen buszmegállókat, akik nem hányják össze a város minden négyzetcentiméterét, nem tiszteletlenek, nem zajonganak.
Magyarországon az 1830/4-es Jézuska és Mikulás között megkötött szerződés értelmében a Jézuska köteles az ajándékot szolgáltatni, így bármennyire is szeretném – amúgy nem is szeretném – nem tudok egy karácsonyi kívánságot teljesíteni. Elég nekem a világ többi táján lesni mindenki hülye kívánságait. Azon kívül van fogalmatok micsoda pénz átküldeni a leveleket a Jézuskának? Nem vagyok én sem milliomos b***zameg!
Mikulás napra idétlen romantikus hülyeségeket nem szállítok, elég nekem minden Valentin napkor Télanyó miatt bemenni egy ilyen ajándékboltba. Ezeket oldjátok meg magatok. Lábatok van, húzzatok be a Happy Boxba és szenvedjetek kicsit ti is!
Jobb jegyet sem én, sem a Jézuska, nem tudunk szállítani, sőt egyes források szerint még az ő apja sem. épp ezért üljetek le és seggeljétek be az anyagot, ha már órára nem tudtátok bedugni a képeteket, mert máskülönben megint megbuktok, mint a huzat.

Csak a miheztartás végett közlöm ezeket veletek. Tehát idén ne is várjatok, se otthon se a kollégiumokban, mert nem megyek. Hozzáteszem nagyon nem is vártok, hisz olyan kolit nem láttam volna, ahol van kémény! Tudjátok milyen nehéz azokon a k***a gáz kivezetőkön lemászni? Na szóval, idén ne várjatok, nincs értelme!


üdvözlettel:

A Mikulás


írta: Tajthy ákos