Nyolc féle Mikuláscsomag, napjainkból « Egypercesek • KecskeFészek

A feleségem egy hónapja nem szól hozzám, mert tréfából kövérnek neveztem. Nem tudom meddig fog tartani a harag, úgy mondják, az elefántok sosem felejtenek...

A konyhafőnök ajánlata Címkék Bejelentkezés
KecskeFaceek Poénkereső

Nyolc féle Mikuláscsomag, napjainkból

A bűvös nyolcas Mikulás Kedvencekhez Ser

1. Gyorséttermi csomag: az egyik hazai gyorsétterem lánc dobhatja piacra a pletykák szerint, a magyaros menün felbuzdulva. Tartalma, egy nagy burgonya mogyorós drazséval, két sajtburger rénszarvasos csomagolásban, Light Kóla Mikulásos pohárban, valamint egy darab szaloncukor ízű gépfagylalt.
2. Gazdaságos csomag: A spórolás fontos, és az áruházak gondolnak ránk. Ez a csomag jutányos áron a következőket tartalmazza. Egy darab Mikulásformájú ezüstpapír, belül csokoládé ízzel, két darab élelmiszer jellegű tejszelet, egy zacskó keménycukorkával, valamint egy hozzá tartozó fogorvosi utalvánnyal. Figyelem, a csomag nyomokban mogyorót és mandulát tartalmazhat…de nem fog!
3. Világgazdaságos csomag: Vélhetően kuriózum számba megy majd néhány év múlva a történelmet megörökítő csomag. Tartalma: A haza banki mentőcsomag részletei, félfamentes, újrahasznosított papírra nyomtatva, egyik oldal vékony csokoládéréteggel csorgatva.
4. EMO csomag: A divattal haladni kell ez alól a szülőknek sincs kivétel. Ha gyermekük haja huzamosabb ideje a szemébe lóg, és lila foltokat is észlel benne, ezt a csomagot válassza: Egy darab hosszú hajú szomorú mikulás. Kis kiszerelésű hajlakk, és körömlakk, egy darab koponya alakú csokoládéval. A csomag tartalmát egy Gilette pengével emelheti.
5. Celeb csomag: Az ajándékok tervezésekor sajtóhírek szerint jelen volt a kereskedelmi csatornák kreatív igazgatósága is. Tartalma: Terry Black mikulásforma, egy Donatella szelet, egy csomag Annácska cukor – mert az olyan édes -, valamint egy darab eredeti Norbi rudi.
6. Turul csomag: Az édességgyárak kreatív igazgatói a kuruc.infoval együttműködésben készítették el az „igazmagyar” Mikulás csomagját. Tartalma: Egy darab ősmagyar Mikulás kezében nyereg alatt puhított hússal. Sámán csokoládé varázslatos ízzel, egy sokkoló, és egy összecsukható Árpádsávos zászló.
7. Kormány csomag: Az épp regnáló kormányzat is kidob várhatóan a napokban egy csomagot, ráadásul nem megszorítót. Tartalma: Gyurcsány formájú tejfigura, Kormánypárti hatalomkártya csomag a három év összes miniszterével, egy hazugsággenerátor, valamint egy csomag szegfű ízű töltött cukorka.
8. Felsőoktatási csomag: Rólunk sem felejtkeztek el a marketingesek, csomagunk egyes hírek szerint az egyetemi ajándékboltokban lesz kapható, tartalma: Neptun alakú figura keserű csokoládéból, „ingyen szabadulhatsz be második vizsgára” kártya, egy darab dianás cukorka valamint egy kettes vodka.

Tajthy Ákos