213. gonoszkóp « Egypercesek • KecskeFészek

Az ember időnként belebotlik az igazságba, de legtöbbször feltápászkodik és továbbmegy...

A konyhafőnök ajánlata Címkék Bejelentkezés
KecskeFaceek Poénkereső

213. gonoszkóp

Vicces horoszkóp Kedvencekhez Ser

Bak (12.22-01.20)
A tavasz mindig jellemzően megbolondítja a "2" csillagjegy szülötteid, most se lesz másképp. Törsz, zúzol, tombolsz és rombolsz, veszélyeztetve ezzel környezeted egészségét, és idegrendszerét. Mindezt természetesen bármiféle elfogadható ürügy, vagy ok nélkül. Előbb-utóbb érdemes felkészülni rá, hogy valaki megunja, és határozott fellépésével fogja elvenni bátorságod, és megfoszt büszkeségedtől a hét hátralevő részére.

Vízöntő (01.21-02.19)
Megvisel ez a tavaszi fáradtság, és most tényleg. Sem fizikálisan, sem lelkileg nem vagy jól mostanság, ami persze nagyszerű alapot ad annak, hogy megideologizáld a dolgaid halogatását. Párkapcsolat, szerelem tekintetében sikeres időszak áll előtted, ha kapcsolatban vagy, akkor a párod kevesebbszer fog fejfájásra panaszkodni (többször vallja majd be, hogy egyserűen nincs kedve s**xelni), ha pedig épp az igaz szerelmet keresed, akkor talán még szerencsével is járhatsz.

Halak (02.20-03.20)
Próbálj meg kicsit függetlenedni. Ez nem azt jelenti, hogy légy antiszociális, csak ne hívd fel minden döntésed előtt a legjobb barátod, barátnőd, édesanyád, testvéred, ügyvéded, pénzügyi tanácsadód (a megfelelő aláhúzandó). Ha sikeresen magadba szállsz, számolj azzal, hogy a szerencse is megkörnyékez, konkrétan az ismerősöd rád bízza a két nyávogós gyereket egy délutánra.. De hát te szakadtál el tőlük, jó hogy a „bébicsőszt” látják benned, és nem a „partiarcot”.

Kos (03.21-04.20)
Most úgy érezheted, hogy a balszerencse üldöz téged. Valahogy sosem sikerül elmenekülni, mindig utolér. Elhatározod, hogy majd most megmutatod neki, és revansot veszel rajta. Ám utána végiggondolod, hogy ekkora ökörséget is csak te tudsz kitalálni, hogy a balszerencsével szállj szembe. Végülis ezen olyan jót fogsz szórakozni, hogy inkább hagyod a fenébe az egész balszerencse témát, és inkább elmész bulizni egyet a jó öreg cimboráiddal.

Bika (04.21-05.20)
Nincs kedved mostanság semmihez. Talán a tavasz közeledte, talán a napos idő, talán a közelgő jó idő, de tény: még leszarni sincs kedved másokat. Nehezedre esik mostanság az alapvető emberi kommunikáció – na jó az mindig – de még a másiknak való beszólogatás is. Annyi jó persze azért van ebben, hogy legalább lesz ideje ismerőseidnek elfeledni a sok bunkóságodat. Ha csak nem jönnek jobb napok…


Ikrek (05.21-06.21)
A héten eldöntöd, hogy eddig megspórolt pénzed végre hasznos dologra fordítod. Hisz elvégre nem temetik el veled. Eltemeted hát te magad. Éjszaka, a hátsókertedben tervezed a műveletet, hogy senki se lássa. Meglepődve konstatálod hát, hogy mindkét szomszéd éppen grillpartit tart, és még félhomályban is furcsának tartják, hogy egy talicskában tolod a pénzed, egy ásó társaságában… Így az elkövetkező pár napot a rendőrségre járva kell töltened, meg az adóhivatalnak bizonygatnod, hogy teljesen törvényes úton jutottál a pénzedhez. Kellett neked kiszedned az eddigi helyéről – most már legalább az asztalod is billeg.

Rák (06.22-07.22)
A héten eldöntöd, hogy igazi tahóvá varázsolod magad. Beszerzed a szükséges fuxokat, megrendeled a kétéltű Hummeredet, és néhány vödör tömegnövelővel elindulsz a konditerembe. Ám amikor az ottaniak kiröhögnek, hirtelen nem tudod, mitévő legyél. Ugyan mi baj történhet, ha kivételesen nem összehúzod magad, hanem beszólsz közelről? Következő pillanatod a kórházban ér. Ugyan úgy nézel ki, mint egy múmia, mégis leginkább az fáj, hogy a becsületed immár oly sokadszor meggyalázták. Ezt még visszakapják! A táplálék kiegészítős vödreiket feltöltöd hashajtóval egy óvatlan pillanatban, hagy rohangáljanak fejvesztve. Terved be is jön, csak egy dologgal nem számolsz – miközben ők már letudták a dolgukat és téged iszonytatos röhögés közben találnak, egyértelmű lesz, ki a hunyó… De pozitív, hogy az elkövetkezendő időkben elég lesz olcsó, pürésített dolgokon élned.

Oroszlán (07.23-08.22)
Állandóan arra panaszkodsz, hogy egész nap a munkahelyeden vagy – és tényleg. No persze az, hogy ott vagy nem ok arra, hogy dolgozz, és valóban, nem is dolgozol. Persze állandóan arra panaszkodsz, hogy sok a munkád. Javasoljuk, a látszatra azért adj, tehát ha azt mondod sok a munkád, ne lásson senki fészbúkposztok tömkelegét tőled a népszerű közösségi oldalon.


Szűz (08.23-09.22)
Az elkövetkezendő hetekben munkatársaid felé magasodsz. Ebben természetesen nagy segítséget ad a gólyaláb, amit egy régiségkereskedőtől szereztél be. Az elején nem voltál biztos benne, hogy munkahelyeden elfogadják majd, hogy felsőbbrendűséged így bizonyítod be nekik, de meglepően jól fogadták. Az természetesen meg sem fordult a fejedben, hogy esetleg megszívatnának – még a fűrészek és zsinegek láttán sem. Végül az egész átcsap macska-egér harcba, hol te ejted át őket, hol fordítva. Ezzel egy általános jó hangulatot sikerül a munkahelyeden kreálni – kivéve persze a főnökségi részleget. Így aztán téged, mint a felbujtót, lefokoznak titkárnővé. Ami igazából nem is lenne baj, hisz a többi csinos lánnyal leszel összezárva, és a munkád is egyszerűbbnek tűnik. Egész addig, amíg egy-egy fejes kaján vigyorral az arcán be nem lép a placcra – de akkor már késő felismerni, elbaltáztad…

Mérleg (09.23-10.22)
Egy váratlan üzleti út dobhatja fel a heted. Ennek te roppantul örülsz, hiszen legalább indokoltan lóghatsz munkából. Meg is feledkezel arról, hogy mi az utazás apropója, és ingyen nyaralást csinálsz az üzleti útból. Mint mindig, most is nagyon fog menni az utólagos magyarázkodás művészete, és kis szerencsével megúszhatod, hogy rájöjjenek arra, amit tettél. Kellemes mosollyal az arcodon folytathatod semmittevésed, immár a munkahelyen.

Skorpió (10.23-11.21)
Rendeződni látszik a magánéleted. Felvilágosítalak, ez csak látszat. Tudod jól hogy legbelül minden ugyanolyan kusza, csak most már reggel van idő megcsinálni a hajad. De mar ez is valami, ha kitartó vagy, jutni fog idő arra is, hogy fogat moss. Persze csak képletesen, hiszen a fogaid mar rég nem a szádban tartod, hanem az éjjeliszekrényen egy pohárban. De legalább ez megvan még.

Nyilas (11.22-12.21)
Fura időszaknak nézel elébe. Azt hiszed, mindenki ellened van, próbálod magadat jól érezni, de rájössz, hogy felesleges. Magadnak köszönheted ezt az állapotot. Annyi örömöd legyen, hogy mindenki élvezi a társaságodat.. Na persze nem a személyed miatt, hanem mert remek céltáblája vagy mindenkinek, tökéletesen lehet rajtad szórakozni. És ez ellen akármit csinálhatsz, semmit se fog érni, csak még jobban nevetni fognak rajtad. Inkább bújj el, és várd meg, amíg elmúlik ez az időszak. Ez csak pár hónap..