187. gonoszkóp « Egypercesek • KecskeFészek

Ha olyan remek dolog a munka, akkor miért fizetnek érte?

A konyhafőnök ajánlata Címkék Bejelentkezés
KecskeFaceek Poénkereső

187. gonoszkóp

Vicces horoszkóp Kedvencekhez Ser

2009. január 27-től - 2009. február 3-ig

Bak (12.22-01.20)
Ezen a héten egy akadályod lesz, az pedig saját magad. Ugyanis bármibe fogsz belekezdeni, zavarni fogod saját magad benne, elérve azt, hogy az összes munkalehetőséget elszalaszd, vagy akár azt is elérheted, hogy repülj a székedből. Ehhez a főnök segítsége fog kelleni. Ám mikor földet érsz, jössz rá, hogy nincs állásod, és ez heteken belül éhhalálhoz vezethet, úgyhogy sietve keresel magadnak egy új munkát, hátha ott jobb lesz, és nem kell dolgozni. De eközben eltelik a hét, a következő munkahelyi agonizálásod szerencsére nem fér már bele.

Vízöntő (01.21-02.19)
Ez a hét nem a Te heted lesz, a nagy probléma megint a munkában lesz, vagyis épp annak hiánya miatt. Nem vagy ugyanis hajlandó dolgozni. Minek azt neked? Elüldögélsz ott a munkahelyeden, vagy bambulsz kissé, de hasznos tevékenységet nem folytatsz, még jót teszel a cégnek. Igazából, lehet furcsán hangzik, de ez a célod. Ezen kívül problémák történhetnek a szociális életedben (Igen, van olyanod, de veszélyben forog). Azonkívül hogy a munkára teszel, ugyanezt elmondhatjuk a barátaidra, és ezt csak egy darabig fogják értékelni, aztán inkább keresnek egy beugrót helyetted, aki esetleg fizet még egy kört helyetted nekik.

Halak (02.20-03.20)
A hét biztatóan indul. Miután ellopják a bringádat, gyorsan seftelsz egy elektromos robogót a szomszéd nagyitól, jutányos áron. Mármint neki jutányos. Sebaj, legalább nem kell a cipőtalpadat koptatni, ennyit megért. A haveri körödnek meg édes mindegy, hogy épp a bicikli miatt vagy egy villanyos hulladék miatt röhögjenek ki. De te csak hintalóvigyorral az arcodon vonulsz az új szerzeményeddel, és úgy vigyázol rá, mint a szemed fényére, hisz ez az első komolyabb járműved.

Kos (03.21-04.20)
Meglehetősen nehéz napokra számíthatnak a Kos jegyűek. A nemrég jött melegedés kissé megzavarta érzelmeidet, a közelgő hideg pedig rendesen tönkrevág majd. A hímnemű kosok, akiket a tavasz hamis ígérete párzásra bíztatott, most igazán megszívják. Ágaskodó farkuk bizony keményre fagyhat, amelynek hátrányaként a csajok, akik eddig kiröhögték őket, most még mulatságosabbnak fogják találni őket, arról nem is beszélve, hogy innentől kezdve csak hanyatt fekve tudnak majd aludni. Viszont lehet rá vödröt, vagy szatyrot akasztani, tehát a kreatív Kos, aki használja a fejét, az apró bosszúságokból is előnyt varázsolhat...

Bika (04.21-05.20)
Hideg, téli hét köszönt rád, a hétvége napfényes óráit pedig lassan elfelejtheted. Bizony, ezen a héten beléd fagy még a pisi is! Az utca jeges lesz, nő a kéz és nyaktörés kockázata, de ezen kívül természetesen még több halálos veszély is fenyeget téged. És ez még nem minden. A munkahely ismét egy szovjet munkatábor hangulatát idézi majd. Lassan a tűrőképességed határára érsz. Vajon túléled ezt a hetet?

Ikrek (05.21-06.21)
A héten átélsz egy eddig elérhetetlennek hitt érzést; végre nyersz valamit a tombolán! Igaz, csak egy műanyag babát, de ennek most jobban örülsz, mint az első autód megvételének. Bár, most hogy belegondolsz... akár boltból is szerezhettél volna ilyen babát. Sőt, akár értékesebbet is olcsóbban. Miután végigfut az agyadon, hogy átvágtak ezzel is téged, baltát ragadsz, és elindulsz átalakítani a tombolásbódét. Meg a főnök arcát.

Rák (06.22-07.22)
Rosszul viseled ezt a nagy hőmérsékletingadozást. Vagy legalábbis ezt mondod mindenkinek, hiszen ez egy nagyszerű indok arra, hogy miért is nem dolgozol most sem. Mert való igaz, állt már nálad a munka a napkitörések okozta mágneses viharok miatt, a gazdasági válság első kitörésének egy hónapos fordulója miatt, de ebola szerű megbetegedés és nátha miatt is. Legalábbis a többiek így tudják. Valójában meg egyszerűen lusta vagy…az viszont átkozottul.

Oroszlán (07.23-08.22)
Hogy az enyhébb idő okozta, vagy az, hogy egy hete nem nyúltál alkoholhoz, nem tudni, de mostanság dolgozol. Nem túl szorgalmasan, nem túl rendszeresen, csak mint a villám. Időnként le-lecsapsz. Akkor viszont nagyot, és jóhelyre, ezáltal pedig nem kevés pénzt hozol cégednek. Valószínűleg még csak az ilyen akcióid miatt nem rúgott ki főnököd korábban. Szóval hajrá!

Szűz (08.23-09.22)
Az, hogy mindenki azt hiszi rólad, hogy szarkavaró vagy egyáltalán nem új dolog. Van neked önkritikád, és jól tudod ezt, sőt szíved legmélyén valahol büszke is vagy rá. Hiszen valljuk meg, ha másba nem, hát abba valóban sok energiát fektetsz, hogy eladd magad, és az imidzsedet mindenki makulátlanul elfogadja a környezetedben. És ez legtöbbször is sikerül. A baj ott kezdődik csak – legalábbis számodra - , hogy van egy-két ember aki átlát, még a te sűrűn szőtt szitádon is…

Mérleg (09.23-10.22)
A csillagok természetesen semmi jót nem ígérnek számodra. Azt szeretnék, ha életed végéig csak szívnál. Amire már nem kell sokat várnod... Legalább is, úgy érzed, így van. Ennyi balszerencse már egész 2009-re elég volt neked, pedig ez még csak az első hónap volt. A gondok még most is folytatódnak a családban, beteg vagy, nyűgös, frontolsz, a vécé ajtó zárva van, és nem tudod hol a kulcs. Igazi s**pás lesz ez a hét, de ez legalább már nem ér meglepetésként.

Skorpió (10.23-11.21)
Ezen a héten egy fontos találkozás történhet veled, vagy megismersz egy-két új arcot, akik segíteni fogják a napjaidat. Ám jelenthetnek problémát, hiszen előfordulhat az is, hogy csak kihasználni szeretnének. Ha így van, akkor szinte biztos, hogy nem tűnik fel neked.. (Hiszen olyan kedvesen mosolyognak), így hát a hétnek két kimenetele lehet, az egyik egy egész kellemes, nyugodt, a másik is nyugodt, csak esetleg a hét végére kezdesz el tanakodni, hogy éppen szívatnak téged...

Nyilas (11.22-12.21)
A hét a bizalom jegyében fog telni. Mindenkiben megbízol, ha valaki azt mondaná most neked, hogy add el a házat és a befolyó pénzt költsd lottóra, azt is megtennéd. Mondani sem kell, ezt meg is játssza valamelyik nagybecsű barátod. De még az elszegényedést is optimistán fogod fel. Mikor valaki tőzsdézni hív a megmaradt pár ezer forintoddal, gondolkodás nélkül igent mondasz... de legalább utána együtt kerestek valami elhagyatott lakást, hogy legyen tető a fejetek fölött...

Írta: Akosfive, Cibed, Grizzlyman, Python