180. gonoszkóp « Egypercesek • KecskeFészek

A férfiak megnézik a nők fenekét és azt gondolják: 'Húúúúúú, micsoda segg!' A nők is ezt gondolják, de közben a pasi arcába néznek.

A konyhafőnök ajánlata Címkék Bejelentkezés
KecskeFaceek Poénkereső

180. gonoszkóp

Vicces horoszkóp Kedvencekhez Ser

2008. november 21-től - 2008. december 5-ig

Bak (12.22-01.20)
A hét egy hatalmas problémát hoz az életedbe. Most ez a pénz lesz, vagyis nem lesz, anyagilag szűkölködni fogsz a héten. Persze ez nem azt jelenti hogy nem dolgozol, épp ellenkezőleg, ilyen keményen még soha nem dolgoztál. Pénz meg mégsem érkezik. De te olyan figyelmetlen vagy, hogy nem foglalkozol ezzel, aztán mikor vásárolni szeretnél valamit, pofára esel. Csak előkerül majd a pénz a hét vége felé, ám akkor már olyan ideges vagy, hogy ez nem érdekel.

Vízöntő (01.21-02.19)
Lazítanod kellene kicsit. Tudod, eltölteni pár napot mindentől elszigetelve, és csak pihenni, pihenni és pihenni. Egyébként is annyit dolgozol már, szinte beleroskadsz. Meg is kapod a jutalmad, sok-sok pénzed van, ám ideje valamit vele kezdeni. Azonban te hallani sem akarsz utazásról, kikapcsolódásról, te spórolsz, ám hogy mire, magad se tudod. Pedig te is tudod, hogy jól jönne kis pihenés, de most neked spórolnod kell. Aztán természetesen, ha rájössz, hogy mire spórolsz, rájössz arra is hogy arra nem elég a pénzed.

Halak (02.20-03.20)
A héten folyamatosan konfliktusokba keveredsz. Belefáradsz abba, hogy mindig te húzod a rövidebbet, ezért megpróbálsz kiállni magadért. Az eredmény: 8 napon túl gyógyuló sérülések és pár halálos fenyegetés. Kell neked folyamatosan nehézfiúk társaságába járni. De nem baj, mert sikerül lenyúlnod egyikük nőjét. Jó, nem a legeslegszebbet, de azért egynek megteszi. Az önbecsülésed növeléséről pedig már nem is beszélve. Azért csak óvatosan, jóból is megárt a sok...

Kos (03.21-04.20)
Apró sikerek, nagy bukások, mint mindig. Első pillanatban úgy érzed nyeregben vagy, aztán még alig dolgozod ezt fel, már ki is ütöttek belőle. És k***a nagyot esel. A munkahelyen dicséretet nagyszidás követ, a családban már dicséret sincs, csak szidás és veszekedés, minek mindig az a lényege, hogy te vagy hülye. Annyit mondják, hogy már lassan el is hiszed. A helyes megoldás az lenne, hogy mindenkivel leülsz, és megbeszéled dolgokat, a hibáidat, de ez persze nálad nem fog működni, értelmesen beszélgetni képtelen vagy, szóval a "majd lesz valami" elvén fognak megoldódni a konfliktusok.

Bika (04.21-05.20)
A munka a tél beálltával sem fog enyhülni. Mostanában gyakran azon tűnődsz, hogy miért nem születtél medvének, és miért nem érti meg a főnököd, ha szabadságot akarsz kivenni a téli álom idejére? A nappalok rövidek, Te pedig egyre fáradékonyabb vagy. Ezen a héten azonban, mintha mi sem változott volna, egyre durvábban megy a hajtás, te pedig egyszerűen azt sem tudod, hol tartasz, nem látod a fényt az alagút végén. Ez már önmagában elég lenne a totális leépülésedhez, de erre még a drága főnököd is rá fog tenni több lapáttal is, aki határtalan kedvességéből nem veszített az idők során.

Ikrek (05.21-06.21)
A héten eldöntöd, hogy megkörnyékezed valamelyik kertévét azzal, hogy valóságshow-t indítasz. Hogy érdekel-e valakit is? Na az nem számít. Több műsor nyert már nézettségi csatákat úgy, hogy "senkit sem érdekelt". Bele is vágtok, bár a családod nem támogatja az ötletedet... A hét végén már el is dől, hogy bukásra van-e ítélve a műsor, vagy te leszel a következő szerencsés (?), akiből a TV majd a legtöbb pénzt facsarja ki. Na jó, azért egy keveset te is fogsz látni belőle...

Rák (06.22-07.22)
Már megint tények, amikkel nem tudsz mit kezdeni. Elment ugyanis egy év, és ez számodra az érthetetlen dolgok közé tartozik. Nem tudod, hova tűnt 11 hónap – lassan 12 – és nem is akarod megtudni. Mert akkor rá kellene, ébredj, hogy bizony az az év nem is olyan gyorsan húzott ám el, csupán te nem csináltál semmit. Beismerni pedig, hogy több hónapon keresztül a rezet (sem) b**ztuk, és semmi egyebet sem csináltunk, nem valami felemelő érzés…

Oroszlán (07.23-08.22)
Jön a hideg. És ez még csak a kisebb rossz, kapaszkodj meg, a karácsony is óhatatlanul közeleg. Meg a Mikulás és Szilveszter is, bár ezek nem zavarnak, te ugyanis csak a hideg és a szeretettel kapcsolatos dolgokra vagy beoltva. Forróéghajlati állat vagy ugyanis, kőszívvel. Vagy legalábbis így akarod eladni magad…

Szűz (08.23-09.22)
Na most mi lesz? Lassan véget érnek a sürgős dolgaid, meg másoké is. Na és akkor most mi lesz? Kinek a seggében lehetsz majd benne? Merre fele törtethetsz majd? Mikor lesz vége ennek az egész rémálomnak? Nos, ezekre a kérdésekre én most nem fogok neked választ adni. Rosszindulatú embernek, mint te pláne. Sajnos, így hát az életcélodat 2009-ig alig egy hónapod maradt megtalálni…

Mérleg (09.23-10.22)
Eljött hát a tél, leesett az első hó, a lelkesedésed határtalan. Alapvetően mindig jó kedvre derít téged a havazás. Főleg, ha nem kell kimozdulnod a lakásból. Azonban hiába a lelkesedés, a kezdés katasztrofális lesz. A jövő héten megfázol, de valami kegyetlen módon, és gyakran a felköhögött izékről nem tudod megállapítani, hogy csak takony, vagy éppen a tüdőd darabkái. A kollégáid pedig úgy fognak tartani tőled, mintha nem is megfázásod, hanem leprád lenne. Betegségedre gyógyírt még a mikulás sem fog hozni.

Skorpió (10.23-11.21)
Nehézkésen indul majd be a heted, ami leginkább abból adódhat, hogy elkaptál valami kellemes nyavalyát. Ahogy lenni szokott, nem igazán van fogalmad róla, mit kaphattál el, ám pont elég indok ez ahhoz hogy megint ne dolgozz, többet pihenj. Ez sosem rossz, de vigyázz, mert a végén túl jól érezheted magad, és aztán mikor vissza kell térni munkába, használhatatlan leszel egy újabb héten keresztül. Nem mintha így nem, de úgy legalább még jó is lenne neked, azt meg soha.

Nyilas (11.22-12.21)
A héten készülsz a télre. Lassan már te is átállsz a fűtésre, így nem kell egyik hipermarketben bujdokolva töltened az éjszakáidat. Hiába, a spórolás mindig ment neked. Bár még nem mondanak jelentős havat, te minden eshetőségre felkészülsz. Annyi sót vásárolsz, hogy azzal egy egész utcát végig lehetne hinteni. Természetesen csak azért, mert olcsóbb, mint tavaly. Már lassan a karácsonyi dekorációt is megveszed, hisz ilyenkor még nincs az egekben az ára... kár, hogy a villádra több tekercs izzókészlet kell.

Írta: akosfive@grizzlyman, python, cibed