179. gonoszkóp « Egypercesek • KecskeFészek

Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!

A konyhafőnök ajánlata Címkék Bejelentkezés
KecskeFaceek Poénkereső

179. gonoszkóp

Vicces horoszkóp Kedvencekhez Ser

2008. november 14-től - 2008. november 21-ig

Bak (12.22-01.20)
Halvérű vagy szokták mondani rád. És tényleg! Sőt, nem csak a véred, de a kézfogásod, az ábrázatod, és a szagod is erősen emlékeztet a halakéra. Ez nagyon zavar mindenkit, jó esetben téged is, ám tenni ellene nem sokat tudsz. Nos, az ábrázattal, és a kézfogással nincs mit tenni, ám a szaggal kapcsolatban vannak tippjeim. Fürdés például?

Vízöntő (01.21-02.19)
Komplikált életforma vagy. Tudod magadról, hogy állandóan késésben vagy, és mégsem teszel ellene. Persze, aki ismer, az tudja miért. Ugyanis, bár panaszkodsz emiatt, te voltaképp nagyon élvezed. Élvezed, hogy ha nem lenne utolsó pillanat, valószínűleg nálad soha sem készülne el semmi. Kár, hogy ezzel egyedül te vagy így…

Halak (02.20-03.20)
A héten elmész álmaid szigetére, Hawaiira. Szó mi szó, nem elsőosztályú jeggyel utazol, egész pontosan már csak a raktérben jut neked hely. De ez téged igazából nem zavar, hisz jó skót módjára ingyenesen utazol. Egészen addig, amíg a bőröndök között egy ujját s**pogató embert nem fedeznek fel a leszállás után. Már csak heccből hagynak ott a szigeten ruha és kaja nélkül. Persze téged ez egyáltalán nem zavar, csináld meg a szerencsédet! Énekelj hawaii népdalokat magyar akcentussal. Tuti recept - nálunk már bevált!

Kos (03.21-04.20)
Nem lesz egy egyszerű ez és az elkövetkezendő néhány hét. November van, de egyeseknek már el is jött a karácsony. Minden üzletben egy mikulás integet neked vissza, kidíszített műanyag-fenyőfák állnak a kirakatokban, és ez az, ami téged istenesen kiborít. Nem bírod a karácsonyt, és bár még több mint egy hónap van odáig, téged már ilyen dolgokkal sokkol a nagyvilág. Egy hónapnyi rettegés, csak gondolj bele... Még a gyönyörű, reményekkel teli novembert is elrontja a szörnyű és rettegett Karácsony.

Bika (04.21-05.20)
Mivel fél lábon már itt van a tél, ezért a jellemző dolgok már most elkezdődtek. Lassan sötétben indulsz dolgozni, és már sötétben is érsz haza, iszonyat hideg van mind reggel mind este. Érdekes módon a főnök viszont mégiscsak tavasznál tart. Legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy megállás nélkül b**zogat. Hiába, ő az egyetlen, aki a jó időre emlékeztet téged, hiszen ő már tavasszal és nyáron is ugyanilyen köcsög volt veled. A drága jó főnök. Tényleg köszönettel tartozol neki.

Ikrek (05.21-06.21)
A héten koncentrálj a megoldható gondjaidra! Békülj ki szerelmeddel, még ha baltával is ugrottál neki pár napja, és keress valami más elfoglaltságot is magadnak. Csak azért, mert már nem lesz miből fizetni a villanyszámlát és a söröket. A haverok talán kicsit furcsán néznek rád, amikor kijelented, hogy hímzőszakkörre jelentkeztél (ha már a nőzés nem jött be), de hidd el, megéri. Talán majd egyszer nyithatsz egy nagy textilipari vállalatot is... vagy csak visszasírod a sörözések emlékét.

Rák (06.22-07.22)
Nagytakarítottál a hónapban, és megtaláltad magad. Azt az önmagad, akit rég elvesztettél, gondoltad te. Valójában pedig nem történt más, mint, hogy eltetted a szennyes aljára, azzal a felkiáltással, „majd kimosom” és jól rápakoltál. Mosatlant, varrnivalót, ételmaradékot, és még ki tudja mit. Viszont most megtaláltad, és ennek örömére újból magadra is húztad. Előtte azért kimoshattad volna…

Oroszlán (07.23-08.22)
Megfogadtad, hogy rendes leszel. Nem cseszegeted már az ismerőseidet, barátaidat, vagy legalábbis nem annyit, mint azelőtt. Vagy legalábbis így gondolod te. A realitás azonban minden más élőlény számára más. A külvilág ugyanis ebből a Páli fordulatodból maximum a fordulatot vette észre…amikor elfordultál, hogy neki ne menj a lámpaoszlopnak. Amíg tehát te kellemesen megveregetted mindkét vállad, hogy milyen frankó vagy, a többiek is veregetnének, csak lehet, hogy nem pont vállon…

Szűz (08.23-09.22)
az idő előre, és te szorongsz. Szorongsz a közelgő vizsgaidőszak, és még inkább közelgő szigorlataid miatt, melyekre megveszekedett betűt se tanultál még természetesen. Szorong a világválság miatt, és a kisebbségek ellen elkövetett bűntények miatt is, jóllehet, te a többséghez tartozol. Családod, párod, barátaid, pedig nem tudnak elviselni, vagy legalábbis egyre kevésbé. Gondolkoztál már egy jó pszichológuson?

Mérleg (09.23-10.22)
A következő héten hívatlan vendége szándékoznak beférkőzni életedbe, egészen pontosan a magánéletedbe. Különös emberek törnek be magánszférádban, akikben csak egy a közös: mindegyik s**xelni akar veled. Ez még nem is lenne baj, a baj a tömeggel van. Hirtelen nagyon öregnek érzed magad, és komolyan elkezdesz aggódni azon, hogy vajon a szíved bírni fogja-e ezt a töménytelen numerát? Hiszen hogy szokták mondani, a jóból is megárt néha a sok. Érdekes, hogy ez neked csak most jut eszedbe..?

Skorpió (10.23-11.21)
Félnek tőled az emberek. Egyrészt félnek, mert könnyen leszúrod őket, ha valami hibát követnek el – néha sajnos szó szerint. Másrészt félnek az egodtól is. Az nem új már senkinek, hogy monogrammal látod el metszőfogaidat, sőt az is szokványos, hogy kilöksz bárkit a sorból, ha neked azonnal kell valami. Mostanság azonban gyanúsan sok levelet kapsz elsőbbségivel ajánlva, és egyesek szerint az íráskép feltűnően egyezik a tiéddel. Na ki a… király?

Nyilas (11.22-12.21)
A héten befekteted a pénzed. Az adóhivatal pénztárcájába. Nehogy már jó legyen neked a pár 1000 forintos jövedelmet hozó munkád! Adózni minden után szokás, ennek is a fele az ingyenélőket illeti. Téged persze ez igencsak feldühít, ezért tüntetést szervezel a helyi APEH épület elé. Többen is jelentkeznek, hogy veled tartanak, a végén mégis csak egyedül ordibálod fel az uraknak a sérelmeidet. Kár, hogy minden egyes orditás után egy vödör lócitromot öntenek a nyakadba. Végül a pár méterre állomásozó rendőrök megsajnálnak és bevisznek az őrsre, legalább, hogy lefürdessenek az áldás után.

Írta: Akosfive, Cibed, Grizzlyman