176. gonoszkóp « Egypercesek • KecskeFészek

Régebben ha a nő seggét meg akartuk nézni, akkor le kellet húzni a bugyiukat, most pedig ha meg akarjuk nézni a nők bugyiját akkor szét kell húzni a seggüket...

A konyhafőnök ajánlata Címkék Bejelentkezés
KecskeFaceek Poénkereső

176. gonoszkóp

Vicces horoszkóp Kedvencekhez Ser

2008. október 24-től - 2008. október 31-ig

Bak (12.22-01.20)
Ezen a héten abból a szempontból leszel nagyon szerencsétlen, hogy mindent, amit meg kellene jegyezned, elfelejtesz. Ez egy tök kellemes dolog, főleg hogy az állásod veszélyezteted ezzel, nem is akárhogy. Úgy fogsz repülni a munkádból, mint a madár, esetleg ha nem repülsz, akkor vagy úgy fogsz s**pni, mint a torkos borz, vagy szívsz rengeteget a munkával. Ideje elgondolkodni egy komolyabb állásváltáson. Ha az mégsem jön össze, még mindig elmehetsz berúgni pénteken.

Vízöntő (01.21-02.19)
Kicsit nehézkesebb heted lesz mint amilyenre számítanál, hiszen egy rég elfeledett munkát kell most megcsinálnod. Naná, hogy azt se tudod, mi az, hiszen elfelejtetted. Ha már kicsit belelendültél, csak jobban megy majd, de inkább az fog jellemezni hogy ülsz/állsz és lesel magad elé. Erre nem számítottál. Azért a hét végére csak befejezed, de akkora meg kiderül, hogy ezen kívül nem csináltál semmi értékelhető dolgot, így megint bosszankodni fogsz.

Halak (02.20-03.20)
A héten megpróbálod bepótolni a nyáron átdolgozott napjaidat. Nem zavar a rossz idő, az esőfelhők, elmész kirándulni a Balatonhoz valami olcsóbb helyre. Bár a tulaj húzza a száját és többször megkérdezi "Biztos-é?", lelkesedésed egyre nő. Amikor félúton elered az eső, azért már kezdesz gyanút fogni. Amikor pedig meglátod azt a bizonyos szétázott korhadt faházat, kitör rajtad a sírógörcs. Akkor már inkább rohansz haza és nekiesel a papírhegyeknek, hogy legalább hasznosan töltsd az idődet.

Kos (03.21-04.20)
Bericcsent a rosszidő, fáj a fejed, nyűgös vagy és még a hajad is töredezik. Eleged van októberből, sőt az egész őszből, bár nem mondhatnám, hogy várod a telet. Az egész világgal tele a hócipőd, már annak sem tudnál örülni, ha színes üvegcserepekkel vakargatnák a segged. A barátaid, mivel látják rajtad a nyűgösség és elgyötörtség összes tünetét, előszeretettel cseszegetnek, hogy véletlenül se sikerüljön összeszedni magad. Alighanem az ősz legpokolibb hetéhez érkeztünk! Jó szórakozást!

Bika (04.21-05.20)
A munkahelyi viszályok megviseltek, így először életedben tele van a hócipőd a munkával. Meglepő fordulat ez, ilyen jó eredményre még a főnököd sem számított. Eddig lehetőséged nem volt dolgozni, most már kedved sincs. Mivel nem szeretsz éhezni, ezért maradsz, viszont kiszolgáltatott lettél és minden cseszegetés célpontja te leszel ezen a héten.

Ikrek (05.21-06.21)
A héten olyan lassú leszel, hogy a csiga hozzád képest egy kapkodó idegbeteg látszatát fogja kelteni. Feleséged öröme határtalan lesz, hisz ő mindig is szerette volna, ha kicsit lassabbnak születtél volna. Legalább nem érnéd utol és nem döngölnéd a földbe minden egyes rossz szaváért. Anyósodról ne is beszéljünk. Bár ő a járókerettel azért már csak paralimpián indulhatna, a napokban még ő is lever rövidtávfutásban. De lesz még majd nemulass...

Rák (06.22-07.22)
Kedves vagy mostanság mindenkivel. Talán túlságosan is, és ez fel is fog tűnni az embereknek ne aggódj egy percig se. Átlátszó vagy ugyanis. Meg buta is, mert persze most magadat nézegeted, hogy nem is látni át rajtad. De a módszereid azok nagyon azok. Így hát mindenki vágja, hogy a kedvességed, a közeledésed ismerőseid felé nem ok nélküli. Valamit akarsz…és mindenki attól fél, hogy mit!

Oroszlán (07.23-08.22)
Nincs új a nap alatt, még mindig egoista vagy. Nem érint meg semmi más, csak saját jóléted. Valahol érthető, hogy gondol az ember magára, saját boldogulására is. Talán az is, hogy a hajléktalanoknak nem adsz pénzt, hanem hasonló esetben fegyvert fogsz rájuk, és halálra rémíted őket. Még abba is bele lehet magyarázni, hogy nem vagy egós, hogy a takarítószemélyzetednek Uramként kell szólítania a lakásban. No de, hogy a családoddal is pont így vagy…

Szűz (08.23-09.22)
Sikerül végre zöldágra vergődnöd önmagaddal. Legalábbis ezt hiszed majd egészen a hét második napjáig. Akkor ugyanis kiderül majd, hogy merő illúzió mindez. Hiába áltatod magad, semmivel sem vagy előrébb, mint néhány hete, amikor a kaki legeslegmélyén ültél. Maximum csak annyi változott, hogy addig fészkelődtél benne, amíg egészen kényelmes helyet csináltál magadnak, no és szép lassan a szaghoz is hozzászoktál…

Mérleg (09.23-10.22)
Sok bosszúságot hoz neked a vénasszonyok nyara. Például, még a kollégák, főnökök és riválisok boldogan futkároznak a napfényben, Te takonykórral küzdve, négy fal mögé bezárva próbálod átvészelni a betegséged. Végre lenne kedved kimozdulni otthonról, erre tessék! pedig már kölyökkorod óta úgy voltál vele, hogy betegnek lenni kifizetődő. De most! Természetesen, mire kigyógyulsz a betegségedből, a jó időnek is egy csapásra vége lesz.

Skorpió (10.23-11.21)
Depressziós vagy. Hogy miért? Hát, ha tudnád az okát, már nem beszélnénk depresszióról. A munka? Nem valószínű, eddig se dolgoztál, most se dolgozol, mi baj lehetne? Szerelem? Most épp nincs semmi probléma, talán csak annyi hogy a partnerednek már túl sok lehet a perverz s**xuális szokásaidból, de semmi különleges. Társadalmi élet? Miről beszélsz?... Így hát csak annyit tudsz tenni, hogy nem csinálsz egy darabig semmit ,és javulni fog talán. Ez így is lesz, de majd csak jövő héten talán.

Nyilas (11.22-12.21)
A héten vezérkosnak hiszed magad. Úgy teszel, mint ha te fújtad volna a passzátszelet és elvárod mindenkitől, hogy egyetértsen veled. Aki nem, annak kijár egy kisebb fajta arcszobrászat. A baráti társaságod, bár hülyének néz, belemegy a játékodba. Ez persze csak bátorít, talán túlságosan is. Azért abba már nem mennek bele, hogy együtt elmenjetek egyet randalírozni, de ez téged akkor már igazán nem zavar... legalább az elkövetkezendő heteket (hónapokat?) majd egy olyan helyen töltöd, ahol az emberek le szoktak higgadni...

Írta: akosfive, cibed, grizzlyman, python