130. gonoszkóp « Egypercesek • KecskeFészek

A tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét. A gyümölcsből pedig mint tudjuk, pálinkát lehet főzni...

A konyhafőnök ajánlata Címkék Bejelentkezés
KecskeFaceek Poénkereső

130. gonoszkóp

Vicces horoszkóp Kedvencekhez Ser

2007. június 18-tól - 2007. június 25-ig
Szezonzáró jóslatok

Bak (12.22-01.20)
Ezt a hetet kemény munkával fogod tölteni. Hogy miért? Egész évben lazsáltál. A jó hír, hogy látod az alagút végét, érzed, hogy már nincs sok a szenvedésből, a rossz hír az, hogy félre vagy tájékozódva, és igen sok dolgod adódik még. Lelkesedésed továbbra sincs, de ez másokat nem érdekel, és csak hajtanak téged. A hét vége felén viszont feladod a harcot, kifekszel, és inkább halasztasz a munkádból későbbre. A halasztásaidnak köszönhetően jó eséllyel egész nyáron dolgozni fogsz. Legalábbis remélhetőleg, lehet, hogy tovább halasztasz, és akkor történhetnek érdekességek.

Vízöntő (01.21-02.19)
Lehet, hogy megőrültél, de bizony egész héten önmagaddal fogsz vitatkozni. ám ez még nem is szégyen, a gond ott kezdődik, hogy a vitában alulmaradsz! Ehhez már tehetség kell. Most téged nem zavar semmi, még az sem, hogy mások hülyére röhögik magukat a te kis "problémádon". Egész idő alatt törekszel, hogy elmúljon a dolog, de nem tudod leküzdeni, egyszerűen ég benned a vágy, hogy egy jót vitatkozz, a vitapartner pedig nagyon közel van. Talán keress fel egy kedves bácsit, akinek a neve pszichiáter, és pont a hozzád hasonló emberekkel foglalkozik.

Halak (02.20-03.20)
A héten úgy érzed magad, mintha egyszerre 3 különböző ember lennél. Az érzelmes, a vicces és főként bunkó. Bár az érzés megvan, az érzelem nálad kimerül a romlott sör és penészes csoki ajándékozásával. A viccesről jobb még nem is beszélni, hisz az mindent elmond, hogy a szobából mindenki menekül kifelé, ha te felszólalsz, hogy viccet óhajtanál mondani. A bunkó típusod meg már ismert, és egyáltalán nem feltűnő. Hisz ilyen voltál mindenkivel az elmúlt hetekben. Sebaj, innentől ez a hármasság fog eluralkodni rajtad. És aki ezt nem így gondolja, annak szétvered a pofáját...

Kos (03.21-04.20)
Ezen a héten végre rád talál a várva várt izgalom: ismét veszélybe kerülhet a nyavalyás életed! Mi tagadás az utóbbi hetekben rengeteg személlyel meggyűlt a bajod, és egyesek most tényleg a likvidálásodon gondolkoznak! Az okosabb kosok ilyenkor összeszedik holmijukat és nagy vándorlásba kezdenek a világ másik vége felé, ők nagy valószínűséggel megmenekülhetnek. De vajon Te megéred a gonoszkóp jövő heti kiadását?

Bika (04.21-05.20)
Ezen a csodálatosnak éppen, hogy csak nem nevezhető héten még mindig a gyilkossági terveidet szövögeted magadban. Nem is igazán akad ennél jobb elfoglaltságod, ugyanis még mindig be vagy zárva abba a büdös munkahelyedbe, pedig már a melegtől meg lehet őrülni, neked pedig már tele a tök...szóval a hócipőd. De mielőtt még túl korán kikészülnél, íme egy jó tanács a szerkesztőségtől: ne idegeskedj! Legalábbis még ne most. Lesz még ez ennél rosszabb is...

Ikrek (05.21-06.21)
A héten már nálad zárul a bót, a nyaralásod megkezded. Nem érdekel, ki mit akar, az sem, hogy hány milliós tartozásod van az APEH felé, sőt még a feleséged állandó költekezési mániáját is elviseled valahogy, csak elmehess mán a p*csába egyet dögleni az örökös pénzvadászat után. Sajnos ez nem teljesen fog menni, hisz a munka sajnos továbbra is kötni fog. Nehéz ám a porszívóügynök élete.

Rák (06.22-07.22)
A hét első napjaiban úgy érzed, hogy a szerencse készül betörni hozzád. ám sajnos ki kell ábrándítsalak, az egy házszámmal arrébb készül nagy be, illetve áttörésre. Betörés persze nálad is lesz. Lakatos Márió 13. éves állami gondozott lesz az elkövető, de nem hozz semmit, ellenben elviszi a videót, a DVD-t, és mindent, ami könnyűszerrel mozdítható. Pár héttel a nyár előtt lehetne rossz ómen is…de fogd fel úgy: úgysem leszel otthon, akkor meg mi szükség van rájuk?

Oroszlán (07.23-08.22)
Mostanság kissé boldogtalanabbnak érzed magad. Nem csoda: hazajött az asszony, az anyósodról. Pedig az anyuka hogy marasztalta…no igen, de a kölöknek kellett, mert már unta a Rántotta/bundáskenyér főmenüt. A nő hazaérkeztével azonban egyenesen arányosan kezd a lakásban az alkoholmennyiség csökkenni. Részint, mert megiszod ijedtedben, részint mert a másik felét ő vágja ki. Van asszony, de nincs pia….holott pia nélkül valószínű anno el se vetted volna …hm nem túl kecsegtető mi?

Szűz (08.23-09.22)
Bizalmatlanná válsz mostanság környezeteddel szemben. Mondjuk erre minden okod meg is van, kiraboltak, átvertek és tán meg is erőszakoltak az elmúlt hetekben (nem, nem rendőrök). Persze nagy trauma lenne ez másoknak is, így neked is az. Mégis te vagy a hibás. Anyukád ugyan megmondta, hogy ne fogadj el idegentől cukorkát, és ne is beszélgess velük, ám te annyira naivan hülye maradtál mindmáig, hogy valószínűleg még Freddy Krugert is útbaigazítottad volna, ha szépen kéri. Ezek tükrében viszont még örülhetsz, hogy élsz.

Mérleg (09.23-10.22)
A következő szépséges nyári héten ismét sok örömet szerezhetsz a világnak a jelenléteddel. Az igazság az, hogy akik a közeledben élnek, és ismernek, rettenetesen sajnálják, hogy egyáltalán világra jöttél, és legszívesebben eltakarítanának téged a föld színéről. Ezen a héten ezúttal főként a barátaid tapasztalhatják meg a káros hatásaidat. Segítséget kérnek tőled, és pechükre te segítesz is nekik, természetesen a segítségeddel rengeteget ártasz majd nekik. Hamarosan azt veszed észre, hogy egyre többen kezdenek megutálni téged.

Skorpió (10.23-11.21)
Belassultál ezen a héten, megártott neked az egész éves teljesítmény, amit eddig produkáltál, most viszont egy atombomba se tudna sietségre bírni téged. Bármi történik, te meghúzod a vállad, csúnyán horkantasz egyet, és le is van minden rendezve. Előbb-utóbb közvetlen rokonságod, kis családod megunja ezt, és úgy szétverik a fejed, hogy a hét második felét már passzív pihenéssel töltheted. Eltart egy darabig, míg ezt kialszod, de próbálkozz csak, nyugodtan.

Nyilas (11.22-12.21)
A hét a hálálkodás jegyében fog telni. Mindenkinek megpróbálod visszafizetni a kölcsönöket, persze a hangsúly a próbáláson van. Nehéz is lenne megadnod, mivel az összes pénzed annyi volt, amennyit kölcsönbe kaptál tőlük. Persze így legalább azt látják, hogy a szándék megvan és hagynak még időt, hogy előteremtsd a pénzüket. ám annyi pénzt még egy teljes pénznyomdával is időbe telne összehozni... Sebaj, marad a bankrablás.

Írta: Akosfive, Cibed, Grizzlyman, Python