131. gonoszkóp « Egypercesek • KecskeFészek

Az, hogy más dolgozik még nem ok a munkára.

A konyhafőnök ajánlata Címkék Bejelentkezés
KecskeFaceek Poénkereső

131. gonoszkóp

Vicces horoszkóp Kedvencekhez Ser

2007. június 27-től - 2007. augusztus 5-ig
Júliusi poénok. - habitus és s**x szerint:-)

Bak (12.22-01.20)
Habitus szerinti gonoszkóp: Minden idegeskedő, kissé neorutikus ember vagy. Még azt is kétszer meggondolod, hogy szeretkezz-e aznap este, a kurtizánnal, akit amúgy már kifizettél. Mondhatnánk persze ezt óvatosnak is…de jobbára mégis mindenki csak így hív: Ez egy igazi BAROM!

s**xuális gonoszkóp: Nem szereted a különleges pózokat. Alul a te felül a párod, vagy fordítva. Extremitásnak számít már az is, hogyha esetleg kanapén csináljátok. Arról meg ne is álmodjanak, hogy nyaralás közben, elvégre micsoda szodomizmus az…olyan ágyban ahol mások is alszanak.

Vízöntő (01.21-02.19)
Habitus szerinti gonoszkóp: A véglegetek embere vagy. Nagyon vidám, nagyon szomorú, nagyon nyugodt nagyon dühös. Nem mindenki tud kiszámítani, pedig te mindent véresen komolyan gondolsz. Épp ezért nem ritka, hogy egy vízöntő környékén valóban folyik a vér. Persze vannak azért, akik megértenek, például te magad. És a háromtagú családodból egyharmad: Az nem is rossz arány.

s**xuális gonoszkóp: általában a hagyományos pózokat szereted, de azért életed során persze szívesen kipróbálsz extrém szitukat is. Néha többször. Néha még talán perverzt is. Nagyon jó vagy az ágyban, néha ugyan zavar az, hogy senki nem tudja alátámasztani ezt a tényt, ugyanis senki sem élte még túl a veled való s**xet…

Halak (02.20-03.20)
Habitus szerinti gonoszkóp: Borzasztó idegesítő tudsz lenni, bár tény, hogy a világ ezért szeret. Te ellenben aranyosnak gondolod magad, csak szimplán. Tudnál az is lenni…de nem vagy. Hiperaktív, idegeskedő, és bosszantó. De legalább elviselnek az emberek.

s**xuális gonoszkóp: Az a kategória vagy, akitől ugrott már ki ember az ágyból, mikor elmesélted álmaidat. És még fog is. Kicsit perverz vagy és s**xcentrikus. Akadnak példányok, akiket csakis az tud felizgatni ha előtte a hasnyálmirigyét cirógatod. Ideális pár lehet például Hasfelmetsző Jack, vagy mondjuk egy másik Halak.

Kos (03.21-04.20)
Habitus szerinti gonoszkóp: Csendes, kedves, barátságos vagy. Persze, hogy ez csak a látszat, azt csak kevesen tudják. Akár fiúban, akár lányban olyan vagy, mint egy vérbeli macska. Magyarul érdekember. Ha valakitől szükséged van valamire kedves és barátságos vagy. De nem egy ember jár fél szemmel amiatt, mert nem kellett volna hozzád szólnia (legalábbis a te mérlegelésed szerint)

s**xuális gonoszkóp: Menekülnek tőled az emberek. Talán mert te sem vagy tisztában, hogy mit is akarsz. Gyakran gondolog magadat ass**xuálisnak, de néha a másik nemhez tartozónak is. Vagy például dominának…vagy úrnak. Akárhogy is. Nem életbiztosítás ilyen emberrel élni. Egy Ráknak, vagy mérlegnek még mehet. Az oroszlán azonban tuti kicsinál első ilyen alkalommal.

Bika (04.21-05.20)
Habitus szerinti gonoszkóp: Forrófejű, hirtelen döntő, sosem gondolkodó. Röviden szólva ennyi a bika. A főemlősök kategóriájába tartozó, és bármelyik állatkertben megtekinthető rokonára nem csak a habitusban hasonlít. Egyet megfigyelők szerint nekik is van szarvul, még ha néha csak egy késben merül is ez ki.

s**xuális gonoszkóp: Jó lennél az ágyban…csak önző vagy. Ha neked kell akkor képes vagy a legyet is röptében…máskor meg inkább alszol. Nem is ez a baj a párkapcsolatban. Hanem sokkal inkább az, hogy utána is…

Ikrek (05.21-06.21)
Habitus szerinti gonoszkóp: Kicsit neurotikus vagy. Viszont cserébe szörnyen sok oldalú. Azon túl, hogy neked is négy oldalad van (elől, hátul, bal, jobb), ráadásul még univerzális is vagy. Teljes m,agabiztonsággal sütsz pizzát, miközben épp burkoljátok az előszobát. Meg a pizzát. Na mindegy, azt hiszem ezt nem ragozom. Érted te:D

s**xuális gonoszkóp: A s**xualitás terén is sokoldalú vagy, így aztán egyszerre több partnerrel is megy. Szereted a szokatlan pózokat. Például felül a gázóra, alul a szekrény, közte ti. Esetleg ugyanez a párod nélkül. Sokan emiatt perverznek tartanak, és hát valljuk be: lehet benne valami.

Rák (06.22-07.22)
Habitus szerinti gonoszkóp: Sokan tartanak alattomosnak és sunyinak, és meg kell mondjuk erre bizony minden okuk meg is van. Az vagy, na! Mit szépítsük. Az ember szemébe csak mosolyogsz, ám ha elfordul már a szád akkora mint a bécsi kapu, rögtön pletykálsz. Ez van ha nő vagy. Ha férfi…nos akkor más a helyzet. Röviden talán úgy jellemezhetném. Ha nő vagy akkor amit hallasz az két füleden be, szájadon ki. Ha férfi, akkor egyik fülön be másikon ki.

s**xuális gonoszkóp: Sokak szerint szereted a s**xet. Ez azonban nem igaz. Neked a s**x után jön minden. s**xuális téren olyannyira aktív vagy, hogy sokak szerint hasonlóságot mutatsz pároddal a nyulakra tavasszal. Viszont a dugás helyett a szeretkezést részesíted előnyben. A mai világban ez nagy dolog…

Oroszlán (07.23-08.22)
Habitus szerinti gonoszkóp: Egy állat vagy. A szó átvitt és szó szoros értelmében is. Meg mindemellett egoista. Számodra van egy k***a nagy énkép. És az a baj, hogy akkora, hogy kitakarja az egész világot. Néha persze meglátsz mást is…mikor az én épp depis. Olyankor viszont alapból szarsz mindenkire. Ember legyen a talpán aki elvisel!

s**xuális gonoszkóp: Nem így s**x terén. Imádod a s**xet, és gyakran műveled is e szép sportot. A baj az, hogy mindig mással. Ezt te díjazod, a párod kevésbé. Persze ha lenne, mert nincsen. Hogy is lenne, mikor minden épeszű ember messziről elkerül.

Szűz (08.23-09.22)
Habitus szerinti gonoszkóp: álszent, sunyi dög vagy no meg szörnyen pedálozó. Emiatt van aztán az, hogy anyukád csontot kötött a nyakadba, hogy legalább a kutya játsszon veled. Már gyerekkorodban is úgy utáltak, mint öreg zsidó a szappant manapság. És ez az idő előrehaladtával sem változott sokat.

s**xuális gonoszkóp: s**x terén olyan vagy, mint egy vasalódeszka: lapos és unalmas. Felmelegedni is csak akkor vagy képes, hogyha rádraknak valami forró tárgyat. Bár fordult már elő hogy inkább a partner hűlt ki (lohadt le).

Mérleg (09.23-10.22)
Habitus szerinti gonoszkóp: Határozatlan vagy mindenben. Azt sem tudod, hogy tulajdonképpen te ki vagy. Bár ez nem mindig jellemző és inkább az enyhe skizofréniádnak tudható be. Mindenesetre órákig tudsz gondolkodni, hogy rántottát főzz-e vacsorára, vagy tükörtojást, és többször is előfordult már, hogy végül nem ettél.

s**xuális gonoszkóp: s**xualitás terén sem vagy túl határozott. Nem mindig tudod mit is kell tenned az ágyban, így aztán könnyen válhatsz alárendeltté gyakorlatilag a szüzet kivéve, bármely csillagjegy szülöttjével.

Skorpió (10.23-11.21)
Habitus szerinti gonoszkóp: Csípős, szarkasztikus, ironikus. Ezek a szavak jellemeznek leginkább. Nagyon gonosz, de jó beszólásaid vannak, a nyelvedet olyannyira felvágták, hogy a névadóddal ellentétben te sokkal inkább itt csípsz. Erre te marha büszke vagy, de nem kéne: majdnem minden skorpiót utál a környezete.

s**xuális gonoszkóp: A skorpiók s**xuális életéről érdemben nem lehet írni, mert a jó ízlés határain belül senki sem tudott még erről nyilatkozni. Ha máshol mást írnak: ott hazudnak!

Nyilas (11.22-12.21)
Habitus szerinti gonoszkóp: Csendes vagy, kedves, és barátságos. Legalábbis ez az első benyomás mindenkinek. Aztán ha szereted az illetőt ez is marad. Ha nem..nos akkor inkább félni fog tőled. Hogy miért? úgy tudsz embereket földbetip***i, és lealázni, hogy közben a szemed sem rendül, és még a mosoly is az arcodon marad.

s**xuális gonoszkóp: s**x terén viszont olyan vagy, mintha a romantika korstílusát rólad mintázták volna.. Az a fajta vagy, aki csak azzal fekszik le akit tényleg szeret. Egész életedben vársz a királynőre/szőke hercegre ám nem jön el. Pontosabban számtalanb megy el melletted, próbálkozik is, a baj csak annyi, hogy te a Grimm legszebb meséinek illusztrációinál alább nem adod!

Írta: Akosfive