167. gonoszkóp « Egypercesek • KecskeFészek

Ki a hideget nem szereti, hóember nem lehet...

A konyhafőnök ajánlata Címkék Bejelentkezés
KecskeFaceek Poénkereső

167. gonoszkóp

Vicces horoszkóp Kedvencekhez Ser

2008. június 16-tól - 2008. június 23-ig

Bak (12.22-01.20)
Most mindenre rá lehet venni tégedet, egy valamit kivéve: A Munkát. Természetesen egyből mindenki próbálja kijátszani ezt, és munkára fogni téged, érdekes módon sikerülni is fog, nem veszed észre, és már dolgozol is. Nagyon ügyesen fogod csinálni, egészen addig, amíg rá nem jössz, hogy igazából dolgozol, és ezt nem kéne. Ekkor abbahagyod, és igyekszel máshoz látni. Amikor a harmadik-negyedik alkalommal bírnak munkára, megunod az egészet, és innentől kezdve jóindulatodat elveszítve, semmit nem fogsz megcsinálni senkinek. De jó kedved lesz, így legalább nem tudnak munkára bírni se.

Vízöntő (01.21-02.19)
Ezen a héten bizonytalanságod miatt könnyen kerülhetsz olyan helyzetbe, amiből nehéz lesz magad kimagyarázni. Hogy ez mégis sikerül-e, pusztán szerencse kérdése, hiszen te nem valószínű, hogy hatalmas, ámde nem létező kommunikatív képességeidet használod. De ha esetleg sikerül, az arcod is megjön hozzá, és elkezdesz hinni nem létező karizmádban, nagy röhögést kiváltva azok között, akik látják szárnypróbálgatásaidat. Valaki figyelmeztetni is fog, ekkor jössz rá mekkora hülye voltál, ám legalább megtanultál kommunikálni..szerinted.

Halak (02.20-03.20)
A héten fontosabbnál fontosabb munkalehetőségeket szalasztasz el, illetve úsznak el az orrod előtt. Ez pedig, lévén nem igazán van munkád, elég nehezen emészthető dolog lesz számodra. Bár néhány munkakört elvből elutasítasz, mégis nehezen éled meg, ha valaki elhalássza előled például a takarítói posztot. De semmi gond, a héten befigyel egy jó lehetőség is majd neked, egyik haverodnak sikerül szereznie egy ügyvédi állást. Ez végre igazán neked való, annak a vérét szívod, akinek akarod és amennyire csak lehet. De csak óvatosan! Ha kiderül, hogy nem igazán van hozzá képesítésed, jövő héten minden kezdődhet elölről...

Kos (03.21-04.20)
Csodálatos idő, mennyei illatok, meleg, hát igen: itt a nyár!! Bizony. Már előre rettegsz. Nincs az a nyár, amelyet megúszol baleset és életveszélyes sérülés nélkül. Alapvetően peches ember vagy, általában amikor a többiek boldogságukban repkednek, te s**psz. Ez igaz hát a nyárra is. Egy jó tanács: bármennyire is kellemetlen és rövid lesz a nyár, próbáld élvezni! Amég teheted...

Bika (04.21-05.20)
Hát, na. Sok nehéz nap után, itt a nyár. Végre nem azon töröd a fejed, hogy mi lesz a főnök legújabb s**patása, vagy hogy megéred-e a Gonoszkóp jövőheti kiadását. A nyaralásodat szervezed, egy igazi, kikapcsolódós utat, ahol nem zavarhatnak zavró tényezők, mint pl a főnök, a tanár, vagy az anyós. Igzából egész évben erre vártál. Számításaidba azonban lépten-nyomon hiba csúszik. Hogy is gondolhattad, hogy végre kiszakadhatsz a kegyetlen élet mindennapjaiból?! Peches vagy, szerencsétlenségek sorozat történhet: lekésed a repülőt, rosz vonatra szállsz fel, elkeveredik a bőröndöd... Igzából nem tudhatod mi vár rád, de egy biztos: ezt a nyarat sem úszod meg szárazon!

Ikrek (05.21-06.21)
A héten mindenkit meg akarsz győzni, hogy a saját elképzeléseid a helyénvalóak, és mindig neked van igazad. Úgy első körben begyűjtesz pár tanító jellegű pofont, de ez nem töri le lelkesedésed. Ám amikor a templomban előadod, hogy bor helyett inkább sört használjanak a misén a papok, már a rendőrség is felfigyel rád... Pár nap börtön után azért rájössz, hogy néha jobb lenne befogni, hátha úgy kevesebb megrázkódtatás ér.

Rák (06.22-07.22)
Itt a nyár, s a Nap melengető sugarai elérnek immár téged is, még annak ellenére is, hogy a héten nem sokat láthatod majd, hiszen meteorlógusaink kivételesen egységesen hazudnak esőt, nem is keveset, no és lehülést. Téged ez nem is lep meg, egyrészt, mert elindult a nyáriszünet a sulikban, ami pavlovi reflexként vált ki a fentiekből rosszidőt, másrészt, mert te is a héten indulnál nyaralni, és neked szerencséd nem lehet, ezt jól tudod. Az viszont még téged is újdonságként érint, hogy ennek ellenére is leégsz majd…igaz a párod előtt, és a hipermarketben…de az is égés nem?

Oroszlán (07.23-08.22)
Az akadályok elől nem kell elmenekülni, át kell őket ugrani. Te ezt a tanácsot éppúgy letojod, mint magát az akadályt. Tipikusan az a fajta ember vagy, akit semmi nem bosszanthat fel. Ha mégis így történne, akkor arrébb lépsz káromkodva, megkeresed az első kocsmát, és megiszol egy sört. Meg mégegyet. Hogy hogy viselik ezt főnökeid, azt viszont még a csillagok sem tudták megfejeteni…

Szűz (08.23-09.22)
Úgyérzed a héten, hogy időhiányban szenvedsz, és voltaképp ez így is van. A hiba csak annyi, hogy nem kizárólag ehéten van kevés időd, hanem állandóan. No meg az is, hogy erről kivételesen nem a csillagok tehetnek. Lusta vagy na! Nem kicsit, nagyon. Állandóan eszel, alszol, és várod, hogy megérkezzen a párod, ilyenkor néha munkát, tanulást is mímelsz, és utána meg sírsz, hogy nincs időd még élni sem. Lenne, és élsz is…csak nem jól…

Mérleg (09.23-10.22)
Elérkeztek hát a várva várt napok! Elnyúlsz az ágyadban, mint egy híg állagú tehénlepény, közben pedig a melegről, nyárról és jó testű nőkről fantáziálsz. Hiszen a nyár, a nyaralás már csak egy karnyújtásnyira van! Legalábbis úgy néz ki. De nem. Kutyahideg van, esik az eső, villámlik, még a Balaton parton is jégcsákányt adnak a törülköző mellé a strandosok. Ami még szomorúbb: ez még egy darabig ilyen lesz. A rosz időtől jogosan mély depresszióba, és gondolkodóba esel: vajon hova is tetted az emó válogatásodat?

Skorpió (10.23-11.21)
Egész heted most a bulizásról fog szólni, ami meg is fog rajtad látszani, hiszen minden reggel, mikor dolgozni kéne, hullafáradtan, félálomban csak lesel. De nem zavar, este már megint egy másik buliban leszel fellelhető, és ez szépen megy a hét végéig, te meg szépen gazdagodsz az élményekben, és a megolandó munkákban. A hét utolsó napján jössz rá hogy mennyi munkát hagytál hátra, így az utolsó éjszaka nem bulizol, hanem megcsinálsz egy egész heti munkát. Büszke leszel magadra, és elhatározod, hogy így csinálod jövő héten is, mert hatékonyabb mint az átlagos igahúzás.

Nyilas (11.22-12.21)
A héten túl sok feszültséggel kerülhetsz közelebbi kontaktusba, így sokkal ingerlékenyebb leszel. A haverok beszólogatásait érzékenyebben fogod fel, a barátnő nyávogásait túlreagálod, közben majd felrobbansz az idegességtől. Amikor valaki megajánl egy ismert pszichiátert, a lehető legdiplomább módon küldöd el különböző helyekre, mégpedig úgy, hogy ő már alig várja, hogy mehessen. Hiába no, ez a sikerélmény!

Írta: akosfive, cibed, grizzlyman, python