Néhány ötlet, hogyan éld át a nyári útfelújításokat « Egypercesek • KecskeFészek

A nők olyanok mint a medence. Ha összeszámolod a fenntartási költségeket, rögtön rájössz, hogy túl kevés időt töltesz bennük.

A konyhafőnök ajánlata Címkék Bejelentkezés
KecskeFaceek Poénkereső

Néhány ötlet, hogyan éld át a nyári útfelújításokat

Jelek, mondatok Kedvencekhez Ser

Ha, ön megyeszékhelyen, régióközpontban, — netalán a székes fővárosunkban —, vagy csak nagyobb városban él, akkor bizonyára ön is észrevette, hogy míg tavasszal a nem elég foltos utakat foltozzák még jobban össze, addig nyáron különös perverzió miatt a nyaralás megkezdésével megkezdik a teljesen használhatatlan utak felújítását, ami egész nyáron tart. Nos, mi most megpróbálunk néhány hasznos tanácsot adni, hogyan közlekedjünk, ha már muszáj, illetve hogyan kovácsoljunk ebből előnyt magunknak.


1. Tegyél 7-es gyors táblát a kocsidra, és fesd kékre, így átmehetsz a lezárásokon is.
2. Képzeld Metronak a pótló buszt, és fogd fel úgy, hogy arab terroristák térítették a földfelszín fölé.
3. Szarj bele a lezárásba, hajts át rajta, és fogd fel, úgy: itt még a szokásosnál is nagyobb kátyúk vannak.
4. Használd ki a helyzetet, és késs mindennap 6 órát a nyolc órás munkádból, és fogd rá az útfelbontásokra (csak egyeztesd össze az időpontokat).
5. éjjel osonj ki az útfelbontás helyszínére, és szerezd be azokat a szerszámokat, amikre régen vágysz (Csavarhúzó, ráspoly, kalapács, csavar, szög stb. Nagyobb tárgyak, pl Betontörő, gyémántvágó, IFA, Munkagép ellenjavallt, mert nagy mérete miatt könnyen lenyomozható!)
6.élvezd, hogy mehetsz a buszsávban, ami miatt máskor büntetés jár.
7. Városba látogató rokonaidnak mondd, hogy azon az úton biztos ne jöjjenek, és máris kiesett egy lehetséges elkavarodási pont.
8. Amennyiben a felbontások házad előtt zajlanak, vigyél sört, és cigit a munkásoknak, haverkodj velük, majd kérd meg, hogy régóta rázós garázsfeljáródat, vagy csöpögő csapodat (ötletek tára kifogyhatatlan, csak kis kreativitás kell) javítsák meg (teljes lakásfelújítás ellenjavallt, mert festéket, nem használnak, ergo pénzbe kerülhet neked).
9. Pirosnál várakozz a villamossíneken, hogy ne csak a troli, a busz, a taxi, és a többi kocsi ragadjon be, hanem a villamos is élvezze a helyzetet.
10. Nyiss taxi vállalatot, ami kizárólag útfelújítás alatt működik.
11. Pakolj össze, hagyd ott az egész várost, addig, amíg az utakat újra megnyitják, és menj nyaralni (feltéve, hogy szeptember előtt kijutsz a városból)

írta: Tajthy ákos