94. gonoszkóp « Egypercesek • KecskeFészek

A Világ IQ-ja állandó, csak egyre többen vagytok rá.

A konyhafőnök ajánlata Címkék Bejelentkezés
KecskeFaceek Poénkereső

94. gonoszkóp

Vicces horoszkóp Kedvencekhez Ser

2006. szeptember 4-től - 2006. szeptember 11-ig

Bak (12.22-01.20)
Alaposan meghajtanak tégedet ezen a héten. Eleinte fájni fog, de később már te is csodálod, hogy kétszer annyi pia fér beléd, mint bármikor eddig. Ez befolyásolni fogja egész hetedet, és szép nagy kilengéseid lesznek, de nem bánod. A munkához amúgy sincs kedved, a s**x meg már nem megy. Ez még egy ok arra, hogy bővítsd az italra szánt összeget, és költsd is el bátran, és boldogan. Aztán elindulsz a lejtőn, és a végére már felesről felesre fogsz élni.

Vízöntő (01.21-02.19)
Magányos lesz a heted, mint az összes eddigi. Hiányzik egy társ neked, akire időről időre rájárhatsz, és esetleg még szeretheted is. Sok ismerkedési lehetőséged most sem lesz, tehát mindent próbálj meg kihasználni, és légy normális, mert hátha összefutsz valakivel, aki épp kis kalandra vágyik. Többet ne is várj el magadtól, mert a te értelmed itt véget is ér, és mechanikus úton az illető felé indulsz...

Halak (02.20-03.20)
A héten kénytelen leszel meghozni életed egyik legfontosabb döntését: törd-e vajon meg a "nem mosakodom egy évig” fogadalmat. Mivel már a párod is kiutált, sőt a disznód is sírva kéri a receptet tőled, elhatározod, hogy letusolsz... Illetve mégse, hisz a haverjaid, akikkel fogadtál, figyelik minden lépésedet, és ha észreveszik, hogy átvered őket, kifizettetik veled a kölcsönt... De te okos ember vagy, így belelöketed magad a folyóba egy riválisoddal. ám a haverok másnap perdöntő bizonyítékkal állnak eléd, hogy fürödni akartál, hisz ki az a hülye, aki tusfürdővel mászkál, majd esik be a tóba...?

Kos (03.21-04.20)
A következő napok érdekesen fognak alakulni számodra, ugyanis te azok közé tartozol, akik kifejezetten élvezik a munkát. Mindent 150 százalékosra akarsz teljesíteni, amit a felettesek egy darabig élvezni fognak, még egy idő után roppant idegesítőnek fognak tartani. Benned azonban egy olyan erő dolgozik, ami szinte kifáraszthatatlan, igen, még a főnököd se tud kifárasztani a hülyeségeivel. Azonban vigyázz, egyes Kosoknál csak úgy figyelmeztetés nélkül eltűnik ez az energia, és akkor egy csapásra visszatér a letörtség, ami egy jó kis depressziót is hozhat magával.

Bika (04.21-05.20)
A következő napokban se fogsz kilátni a sok munka alól, nem is fogod jól bírni az iramot, sajnos ezt a nyári henyélésnek is köszönheted. A felettesek empátiája persze jóval a nulla alatt van, szóval még a lelket is kihajtják belőled csekély lelkiismeret furdalás nélkül. Persze legalább neked kell tudni a határt, ha nem akarsz ily fiatalon elhunyni, tudnod kell, mikor kell abbahagyni, felállni, és elmenni. No persze ezt nem mindig engedheted meg magadnak, de ezt a helyzetet egy kis verekedéssel megoldhatod.

Ikrek (05.21-06.21)
A héten át kell rendezned a beléd született értékelő rendszert. Tehát akit eddig az elmegy kategóriába soroltál, átkerülnek a még bottal se csoportba. Ez a változás a hatalmas átváltozásod okozta. Hisz a múlt hét óta úgy megváltoztál, hogy még az anyád se ismerne rád. De hát ez volt a célod. Bebizonyítani az ismerősöknek, hogy igenis vonzó tudsz lenni, bármi áron. így hát megérte beöltözni koldusnak, és kunyerálni a pénzt a járókelőktől...

Rák (06.22-07.22)
A következő hét nem kedvez neked semmilyen szempontból sem. Persze, jó kis pofa vagyok, gondolod, hiszen kinek kedvezne? Nem elég, hogy szeptember van, ergo vége a nyárnak, még áremelések, és iskola is jön. Ez a három dolog a héten olyan hatással lesz rád, hogy teljesen szétszórttá válsz. Az még kisebb baj, hogy párodnak mindennap bemutatkozol mikor hazaérsz (már megszokta), előfordulhat azonban, hogy a nagyi kavintonját veszed be altató helyett este. így aztán bár marha rosszul fogsz aludni egész héten…viszont kiválóan fogsz emlékezni minden pillanatra ezekből az éjjelekből!

Oroszlán (07.23-08.22)
Vége a nyárnak, legalábbis naptáron. Egy oroszlánnak ez már épp elég sorcsapás, hisz innentől már szürke felhők gyülekeznek egeden, várod, mikor csökken a hőmérséklet 15 fok alá, mikor szűnsz meg létezni, és mikor lehet már emiatt, az indokolnál nagyobb mennyiségű (mondjuk 20-25 liter) folyékony kenyeret magadhoz venni (mondván: az felmelegít). Szóval elég nagy melankóliába borulsz, a héten, és az ebből való visszatérésre, a jövőhéten sem reális esély. Már azt hiszed ennél rosszabb nem is lehet, ám mégis! Szerdán ugyanis beállíthat anyósod! És ha ez nem lenne elég, párod közli, hogy a másfél hónapos lakásfelújítás idejére, a mami nálatok is marad! Na ugye, hogy lehet rosszabb?

Szűz (08.23-09.22)
Itt van az ősz itt van újra….már e sor is heveny undort, és minimum hányingert vált ki az emberek 80%-ból. De nem úgy a szűzből! A szűz ugyanis azon undorító teremtmények közé tarozik, akik valamilyen rejtélyes okból (az CIA-nál már dolgoznak a rejtélyen) szeretik ezt a évszakot. És nem csak a hulló tartka levelek, a füstszag, és a köd miatt, NEM! Ugyanis a Szűz a 12 csillagjegy közül a legstréberebb, munkaalkoholistább jegy. Neked örömet okoz az, ha újra munkatársaid közt lehetsz, mosolyogsz, nevetsz rájuk, és örömmel tölt el, maga a munka ténye. Nincs is ezzel semmi baj….de azért ne sértődj meg nagyon, mikor kollégáid felől galacsinok, kenyérhajak, paradicsomok, és záptojások hullanak feléd. A hiba ugyanis vélhetően, a TE készülékedben (Lásd:agyadban) lesz!

Mérleg (09.23-10.22)
Hát igen, megérted ezt is. Ezeken, a gyönyörű napokon bele fogsz dögleni a munkába, drágul a pia, a káb’szer, és a nő ára, nincs mese, megszorítás van(most már nem csak a te töködet szorongatják, hanem az egész országot). A túlélési esélyed közelít a nulla felé, persze azért fel a fejjel, az okos ember ilyenkor is megtalálja a megoldást. Válaszképp: kezdj valami jól tejelő foglalkozásba. Na persze azért vigyázz, nehogy túlzásba vidd, a drogcsempészés, vagy egyéb jól fizető állások talán éppen nem a legmegfelelőbbek számodra...

Skorpió (10.23-11.21)
Végre elkezdenek visszatérni a sablonos hetek... Ennek örülsz, mert rendszert tartasz. Az már megint más dolog, hogy úgy megszívod ezt a heted, hogy nem győzöl utána aludni. A munkád rendben is lesz, mert mér’ ne lenne, de a családi és a magánéleted annyira unalmas lesz, hogy ezt a heted nem tudod élvezni. Megpróbálhatod élvezhetőbbé tenni, de ez nem lesz hatásos, max az idődet pazarlod. Inkább a kés és a gyors halál. De az se ajánlott mert soha többé nem kapsz fizetésemelést

Nyilas (11.22-12.21)
Ez a hét az őszre készülődés jegyében fog telni. Először is kidobálod a szemetedet a házad melletti mezőre, hisz az ott úgyis tökéletes helyen van. Hála a vérebednek, a környezetvédők nem anyázkodnak a házad előtt. De így is többször kell majd a héten sörétessel elkergetned őket. ők azok, akik soha nem adják fel. De téged nem olyan fából faragtak, aki csak úgy tűri, ha helybenhagyják. így a héten több véres összecsapás várható, de hétvégén enyhülés valószínű ilyen téren..

Írta: Akosfive, Cibed, Grizzlyman, Python