203. gonoszkóp « Egypercesek • KecskeFészek

A gruppen szex lényege, hogy ki ne maradj belőle és a feneked mindig a fal felé legyen.

A konyhafőnök ajánlata Címkék Bejelentkezés
KecskeFaceek Poénkereső

203. gonoszkóp

Vicces horoszkóp Kedvencekhez Ser

2009. szeptember 15.-től - 2009. szeptember 22.-ig

Bak (12.22-01.20)
Ez a hét szokatlanul könnyen, és szépen kezdődik. Annyira, hogy az már gyanús. Valami turpisságnak kell lennie benne, úgyhogy neki is állsz kutatni, hogy vajon mi az, ami keresztbe tehet neked ezen a héten. Szép lassan meg is találod ezt. Annyira büszke vagy magadra, hogy véletlenül Te magad fogod ezt előidézni, így tönkretéve az egyébként kifogástalan, gyönyörű heted.

Vízöntő (01.21-02.19)
Hajlamos vagy ezen a héten túldramatizálni dolgokat. Ez megkeseríti a Te, de különösen a körülötted élők életét, ők ugyanis nem fogják tudni hova tenni ezt a hirtelen jellemváltozást. Ezzel a zavarral sokat nyerhetsz, ugyanis jóval kevesebb megbízásod lesz a héten. Azonban vigyázz, mert ha jövő héten is ezt csinálod, új állás után nézhetsz!

Halak (02.20-03.20)
A heted kalandosra sikerül, talán túlságosan is. Őrülten figyeled a leárazásokat, akciókat és ha találsz valami nagyon kiemelkedőt, már rohansz is a boltba. Sajnos nem te vagy az egyetlen. Ezért mire odaérsz, már százméteres sor van, pedig az üzlet még ki sem nyitott. Sebaj, néha beveted a női praktikáidat, hogy előrébb engedjenek, néha meg ténylegesen kivárod a sorod. Legfeljebb kikaparod annak a szemét, aki lenyúlta az utolsó fél kilós akciós sajtot a pultról. És hogy a párod hogy tolerálja? Támogat, sőt még első sorból is nézi, ahogy a többi hölgyeménnyel tisztességtelen versenyt futsz...

Kos (03.21-04.20)
Nehéz idők járnak, ha éppen a környékeden tombol az új influenza, teljesen biztos, hogy te is elkapod. Hiába a maszk és az óvatosság, neked a csillagjegyed magába hordozza azt a tényt, hogy most bizony meg kell szívnod. A röfihapcit ráadásul a család összes tagja elkapja tőled, és mint minden baj okozója, az amúgy se túl nagy népszerűséged kritikus szint alá csökken.

Bika (04.21-05.20)
A számodra zord és színtelen őszi napok most hatalmas, életre szóló, majd elmulasztott lehetőségeket hoznak neked. Ugyanis az igazi, a szőke herceg/hercegnő fehér merdzsóval épp a házad tájékán jár, az igazi szerelem reményével kecsegtetve téged. Az élet úgy látszik, szeret téged különösen megszívatni, ugyanis jól tudja, hogy ilyenkor ki se dugod az orrod a házadból. A szerelem akár egy karnyújtásnyira is lehet, de te most lehúzod a rolót, mert hideg is van, meg szürkeség, meg amúgy is kapja be mindenki.

Ikrek (05.21-06.21)
A héten szerelmi életed nem várt fordulatot vesz; a város legszebb lánya végre viszonozza az olthatatlan rajongásodat! Egy pofonnal. Hiába, többen megmondták, hogy nem kellene rámásznod még... De te úgy érezted, hogy az, hogy beszélgettél vele háromszor és még rád is mosolygott néha már zöld jelzést jelent. Sebaj, legalább a telefonszámát megszerezted! Majd felhívod és jól bocsánatot kérsz azzal, hogy részeg voltál, meg még szívtál is. Azonban mikor a telefont az állatmenhely veszi fel, kissé elszontyolodsz...

Rák (06.22-07.22)
Megveted az embereket. Gyűlölöd őket, hogy hozzád fordulnak minden panaszukkal, hogy segítséget kérnek, egyáltalán nem is érted, hogy miért épp hozzád fordulnak, mikor te legszívesebben mindet a föld alatt látnád. Most vonatkoztassunk el attól hogy ők is téged…de akkor mi a jó életért dolgozik ügyintézőként a jegy összes szülötte?

Oroszlán (07.23-08.22)
Az élet állandó változás. Ezt az alapigazságot még te is tudod, még akkor is, ha nem szívesen szembesülsz vele. Na jó pontosabban évente egyszer, ilyenkor, mikor minden újra indul. Te mindig bízol benne, hogy a régi kerékvágásban folytatódnak a dolgok, aztán november táján mindig rájössz, hogy rohadtul nem. Mi lenne ha idén előrelátó emberként már most elgondolkoznál az élet dolgain és nem futnál bele a régi hibáidba? Mi lenne…nagyot álmodnék…

Szűz (08.23-09.22)
Azt mondják mást csinálsz, mint amit mondasz. Vagy mást mondasz, mint amit csinálsz? Vagy mást mondasz ennek, mást mondasz annak? És még ezekhez képest is másképp cselekszel? Tudod te egyáltalán, hogy mit csinálsz? És azt, hogy az ilyen embereket sokan nem kedvelik?

Mérleg (09.23-10.22)
A következő hetet nem teszed el emlékbe, ez biztos. A munkahely mondhatni s**xuális életet fog veled élni: ő cseszegett, te meg állod. A helyzet súlyosabb, mint hinnéd, bár jelenleg azt hiszed, minden teendődet elvégezted, rá fogsz jönni, hogy ez koránt sem igaz. Annyi mindenről megfeledkeztél, hogy az félelmetes, és ezen a héten mindent számon kérnek rajtad. Ezen a héten elgondolkozol, hogy érdemes-e Mérlegnek lenni.

Skorpió (10.23-11.21)
Beindulnak a hormonok, indul a szerelem, de tőled megszokott módon ez inkább holmi körítés a s**xhez. Azonban nem mindegy, hogy ezt kivel élheted meg. Ha van párod, ideje picit hozzábújni, hidd el, értékelni fogja. Ha nincs, ideje találnod valakit, még mielőtt beleőrülsz a hiányba, és komolyabb kárt teszel magadban, és a környezetedben élőkben.

Nyilas (11.22-12.21)
A hét a beilleszkedésről fog szólni az új munkahelyedre. Természetesen nem te akartál váltani, de a főnök nem tartott igényt többé szolgálataidra. Igazából még talán örülsz is neki, hisz így eggyel feljebb léphetsz a ranglétrán, titkárból igazi informatikussá váltál! Ráadásul komoly végzettség nélkül. Ám amikor belépsz az ajtón és körbenézel a munkatársakon, elszörnyedsz. Te sosem tudnál több órát csendben, sör nélkül tölteni egy számítógép mellett programot kódolni! Természetesen azért egy hónapot maradsz, hogy felvehesd a végkielégítést, de utána uzsgyi vissza könyörögni a volt főnöknek, hogy ismét ott dolgozhass...

Írta: AkosfiveCibed, Grizzlyman, Python