198. gonoszkóp « Egypercesek • KecskeFészek

Beethoven egy zseniális zeneszerző, aki a legtöbb művét kaputelefonra írta.

A konyhafőnök ajánlata Címkék Bejelentkezés
KecskeFaceek Poénkereső

198. gonoszkóp

Vicces horoszkóp Kedvencekhez Ser

2009. május 19-től - 2009. május 26-ig

Bak (12.22-01.20)
Ezen a héten a jó ötletek elkerülnek téged. Ez annyira felhúzza az agyad, hogy képtelen leszel bármi értelmeset is csinálni a morgáson és a duzzogáson kívül. Ez meghatározza a heted, egészen addig, míg rá nem döbbensz, hogy egyébként se voltak soha jó ötleteid, nincs okod félni, nem vesztettél el semmit. Ekkor pedig extázisba esel, és egész héten az oktalan jókedveddel fogod a nagyérdeműt riogatni.

Vízöntő (01.21-02.19)
Talán picit pihenned kéne. Még ha elemedben vagy, is megtalálható benned az elmebetegség, viszont így, hogy még fáradtsággal is társul, az elméddel gyilkolni tudsz. Ezt a potenciált észre is veszik a körülötted levők, így inkább menekülnek, míg élnek. Azonban előled nincs menekvés, utoléred őket rövidtávon, és kő kövön nem marad. Ez neked jó lesz, mert az összes stresszt levezetted rajtuk, így olyan jól fogod magad érezni, hogy bejegyzel magadnak kéthetente egy nagy balhét, a stressz ellen!

Halak (02.20-03.20)
A héten eldöntöd, hogy plüssállatok árusításával akarsz foglalkozni. Bár sajnos ezt az iparágat már lenyúlták a benzinkutak és a hipermarketek, azért csak bízol benne, hogy akad néhány elvetemült, aki a "szakboltot" választja. Gyorsan összeszedsz pár céget, akik plüssök gyártásával foglalkoznak és megkezded az importot. Természetesen maradsz a jól bevált munkaerőnél, hisz a kínai cuccoknál jobbat ugyan ki akarhat venni? A hét végére találkozol is az első vevőiddel, ám túl sok sikernek nem örvendhet majd a vállalkozásod. Sebaj, legalább majd lesz mivel játszani a jövőbeli kölykeidnek...

Kos (03.21-04.20)
Az élet szép, és már majdnem fenékig habostorta a Kos számára, ám ezen a héten válogatott nehézségek jelentkeznek majd az életedben. A család, az a drága család! Ők azok, akik már szinte pelenkás korod óta ismernek, ezáltal ők tudják a legjobban, mivel lehet téged kiborítani, megzsarolni, érzelmileg meggyilkolni. Ellenük fordulni pedig nem túl etikus, te pedig egy jól nevelt kölyök vagy. A hét végére viszont mégis eszedet veszted, a fékezhetetlenebb kosok most rémisztő és csúnya dolgokat fognak művelni a családjukkal.

Bika (04.21-05.20)
Ezen a héten levegőváltozás valószínű, ráadásul a munkahelyeden. A környezeted úgy döntött, hogy nem alkalmazkodik hozzád, inkább kirakják a szűrödet, mert az egy biztos megoldás. Neked nem tetszik ez a bánásmód, de senkit nem érdekel a nyígásod. A franciák így elemeznék a helyzeted: c'est la vie. A magyarok pedig így: hát ezt bes**ptad. Ez van, tovább kell lépni, ezt a hetet például a jövőd átgondolására is pocsékolhatnád, mielőtt neki állsz kóbormacskákkal és csövesekkel barátkozni az utcán.

Ikrek (05.21-06.21)
A héten rettegni fogsz. Most nem a villanyórástól, nem is az adóellenőröktől, hanem a szomszéd kutyájától. Miután már többször kötött közelebbi ismertséget a lábaddal, jogosan félsz tőle. Persze a gazdájához sem mersz hozzászólni, hisz a kétajtós szekrény hozzá képest smafu. Igazából nem is tudod, melyik állat félelmetesebb, a négylábú, vagy a gazdája. Sebaj, a hétvégén majd jól ellátod a bajukat a vadi új légpuskáddal. Igaz, nagy kárt nem tudsz tenni egyikben sem, de legalább pár percnyi fájdalmat okozhatsz. Csak meg ne tudják, hogy te ügyködtél, mert akkor jaj neked.

Rák (06.22-07.22)
Jön a nyár, jön a jó idő te meg mész. De nem ám nyaralni!, hanem nap, mint nap munkába. És te bizony ezt nem élvezed. Pláne azóta mióta láttad, hogy UV sugárzás, aszály, narancssárga riasztás és jégeső boldogít minket. Ilyenkor pedig minden szakmabeli azt javasolja, hogy maradjunk otthon. Csak hát ezek a prognózisok a te főnöködhöz sosem jutnak majd el…

Oroszlán (07.23-08.22)
Melegben nem jó inni, mert jobban megárt – tartja a hiedelem. Na jó annál azért kicsit több, számodra azonban hiedelem szintű. Te ugyanis hóban, fagyban, tóban, kánikulában bírod a piát. Nem csak emelni, de fogyasztani is. Így hát neked ne mondja meg senki, hogy mikor igyál! Ráadásul másképp hogy tudnál randit kérni rendszeresen attól a szép nővérkétől a detoxban?

Szűz (08.23-09.22)
A világ úgy hitte eddig, hogy eltűntél, és valljuk be, senki sem hullajtott krokodilkönnyeket érted. Te azonban itt vagy még mindig. A háttérben, elbújva, de itt vagy és erről tájékoztatod mindig a téged utálókat. Akár csak egy nyelvcsapással a főnök felé, akár egy ellibbenéssel az iroda előtt, de itt vagy. Azért a helyedben vigyáznék az indulatokkal. Már most is vannak sokan, akik három perc alatt találnának jelentkezőt a vesédre, egy véletlen baleset esetén…

Mérleg (09.23-10.22)
A karriered csillaga leáldozóban van a következő héten. Ügyetlen is vagy, meg emellé teljesen hülye is vagy. A tavasz eddigi nehézségei kikészítettek, a józan ítélőképességed csődöt mondott már régen, a gyakorlati életben pedig hülyeséget hülyeségre halmozol. Kezd visszatérni a régi önmagad, ahová csak nyúlsz, ott galibát okozol. A munkahelyen ez a képességed bizony csak hátrányodra válhat, ezért könnyen megeshet, hogy hamarosan felcsendül a rettegett "kívül tágasabb" mondat.

Skorpió (10.23-11.21)
Ez a hét maga a paradicsom lesz neked, hiszen elkerül a munka és a felelősség is, és tudsz egy picit pihenni. Te egyébként folyton pihensz, sosem dolgozol, úgyhogy Te sem tudod, miben más, ha ezt legálisan csinálod. Talán valamivel nyugodtabb vagy, de ez sem biztos, hiszen annyira megszoktad a munkaidőben való alvást, és lógást, hogy teljesen természetes lett számodra, így már nem is tudod élvezni a szabadságot, a munka hiányát. De neked mindegy, a biztonság kedvéért alszol inkább most is!

Nyilas (11.22-12.21)
A héten shoppingolósat játszol. S hogy mi is a lényege a játéknak? Minél több pénzt elszórni az akciós cuccokra a legközelebbi multinál. Persze nem tudod, hogy minek neked több kiló leértékelt rákhús, de az akciót ki kell használni. Mikor már felvásároltad a fél várost, kipakolsz a piacra és elkezded egy "enyhe" árréssel árulni a fáradalmas munkával megszerzett cuccokat. Talán a hét végére még meg is gazdagodsz, amire eddig még nem volt példa. Csak nehogy meglásson valamelyik áruházlánc igazgatója, mert annak beláthatatlan következményei lehetnek...

Írta: Akosfive, Cibed, Grizzlyman, Python