181. gonoszkóp « Egypercesek • KecskeFészek

Az elmélet és a gyakorlat közt az a különbség, hogy elméletileg nincs köztük különbség, gyakorlatilag meg van.

A konyhafőnök ajánlata Címkék Bejelentkezés
KecskeFaceek Poénkereső

181. gonoszkóp

Vicces horoszkóp Kedvencekhez Ser

2008 december 6-tól - 2008. december 14-ig

Bak (12.22-01.20)
Ezen a héten nagyon nagy szerencse érhet téged, ez pedig anyagiasodni is fog, jó sok pénz formájában. Le is csapsz rá, így pár nap alatt el is költöd, sőt lehet, hogy még többet is elköltesz, mint amennyit most megszerzel. Nem szándékos ez, egyszerűen ösztönösen elversz minden pénzt, amit megszerzel, hiszen nem látod máshogy értelmét az életnek. A hét végére ott tartasz ahol hét elején, vagy még ott se. Ideje dolgozni, nem gondolod?

Vízöntő (01.21-02.19)
Szerelmes vagy, és magabiztos. Tudod, hogy bárki a tied lehet, aztán fura módon mégse lesz, a kiszemelt személy meghátrál előled, de még mielőtt elkezdesz hozzá közeledni. Ezt értelemszerűen te nem veszed észre, és úgy kezdesz nyomulni, hogy a környékeden élők csak úgy lesni fognak. Az eredmény egy jó adag pofon lesz, valamint összetört szíved, és kielégítetlen s**xuális vágyaid. Nehezen tűröd ezt, de nem tudsz vele mit kezdeni, majd tán legközelebb... vagy akkor se.

Halak (02.20-03.20)
A héten próbálod kiverni a fejedből a korai tél okozta bajaidat. Az, hogy a házadba beleszállt két kamion a csúszós út miatt, már meg sem lep. De az, hogy anyósod folyamatosan idegesít téged azzal, hogy nincs fűtése, már tényleg sok. Hisz ajánlottad azt is neki, hogy engedjen ki egy keveset a PB-gázpalackból, és amíg az melegíti a szobát, gyújtson rá egy szál cigire. Az álnok feleséged természetesen felvilágosította, hogy egyszerűbb megcsinálni a fűtést, mint gázt vásárolni súlyos összegekért. Hiába, no majd még lesz a párodhoz is egy-két szavad...

Kos (03.21-04.20)
Kész káosz ez a hét. Bár boldogan és szerelmesen indulnak a dolgok a pároddal, a harmadik személy most belép az életetekbe, és tönkreteszi a romantikát. Bizony, erre még Te sem voltál felkészülve, pedig azt hitted harcedzett vagy! A párod a Mikulással lép félre! Ez eleve rémisztő tény, ráadásul rájuk sem törhetsz, hiszen minden egyes lélegzetvételüket állig felfegyverkezett krampuszok vigyázzák! Arról nem is beszélve, hogy csupán a Te s**xuális teljesítményedet minősíti a dolog, hiszen a párod szerint még egy több száz éves, hószakállú öregember is lepipál az ágyban.

Bika (04.21-05.20)
A következő héten kitör belőled a lappangó perverzió, hogy olyan dogokat próbálj ki, amiket eddig még soha életedben nem próbáltál. Sok-sokévnyi átfantáziált éjszaka, izzadtság, önmagadhz nyúlkálás után most rászántad magad, hogy valóra váltsd titkos vágyadat: beállsz Mikulásnak! Bizony! Csak gondolj bele, hányszor volt az, hogy éjjel közepén felriadtál, és késztetést éreztél arra, hogy beöltözz Mikulásnak, amikor senki nem látott... És most! Most valóra válik! Teljesen legálisan Mikulásnak öltözhetsz, szégyenkezés nélkül! Azonban, mielőtt örömtáncot járnál, engedd meg, hogy figyelmeztesselek a dologgal járó veszélyekre! Bár kevesen tudják, de Mikulás ünnepén, a sötét utcán mikuláss**xuális emberek kószálnak, akik magányos Mikulásokra vadásznak, hog elkapják őket egy gyors, havas numerára. Jobb lesz, ha résen leszel! Sohasem tudhatod, merről leselkedik rád a veszély!

Ikrek (05.21-06.21)
A héten megirigyelvén a versenyzők sikereit, eldöntöd, hogy kipróbálod te is magad az autósportban. Összedobod a pénzt a legósdibb, legolcsóbb Ladára, amit csak találsz a környéken, és nekilátsz a szerelésnek. Akkor jössz csak igazán rá, hogy bátor vállalkozás ez az életpálya. Éjszakánként nem tudsz aludni, mert az autó annyira rohad, hogy hallod a fogcsattogást a garázsból, ahogy eszi a rozsda. Ám amikor versenyre kéne menned, egyszerűen nincs szíved összetörni a saját kezed munkáját. Így inkább csak beállítod a nappaliba, dísz gyanánt. A heti eredményed: Pár százezer forint, ki az ablakon.

Rák (06.22-07.22)
Itt az év leggázabb időszaka, és te idén megfogadtad, hogy jól jössz ki belőle. Nem akarod, hogy megint karácsony előtt két nappal is dolgoznod kelljen még, és azt sem, hogy meggebedj január elején a munkában. Nos, könnyen lehet, hogy akár össze is jöhetnek a dolgok. Amennyiben elég kitartó leszel, és módszeresen véghezviszed a dolgokat december 20-ig. Nos téged ismerve, azért lássuk be, tök jó dolog, hogy csak magad voltál, mikor fogadkoztál…

Oroszlán (07.23-08.22)
Kiver a víz, ahogy közeleg a Mikulás. Nem bírod ezt az ünnepet, rosszul vagy a pirosruhás szakállas emberektől, voltaképpen ezért vagy próbaidős szabadlábon, mert egyszer megvertél két ilyet egy áruházban. Kedves Oroszlán, el kell, hogy keserítselek, a java még most jön! Fenyőillat, adventi koszorú, angyalkák, díszek…kitartást!

Szűz (08.23-09.22)
Rossz napok elébe nézel mostanság. Na nem az ünnepek miatt, hiszen azt a legtöbben szeretik. Rossz napok alatt azt értem, hogy ilyenkor nem tudod kamatoztatni személyiséged fő vonását, a kétszínűséget, és ez elkedvetlenít. Azért ne add fel! Bár a pénztáros a boltban leszarja hány színed van, és a hentest sem érintik meg fondorlataid, a nagy családi ünneplések közepette talán lesz még módod kiélni magadat…

Mérleg (09.23-10.22)
Ez a hét enyhe fogalmazás mellett is igen érdekes lesz. A korral és a klímaváltozással haladni kell, ezért a Mikulás bácsi most Pakisztánból fog érkezni, de nem rénszarvasok által húzott szánon, hanem Boeingen, és a zsákjában sem lesz minden jó, se piros alma, se mogyoró. Helyette bonyolult, ám ketyegő dolgokat találsz majd a cipődben. Ha nem tudod mi is az, és mi célt szolgál, akkor biztos, ami biztos alapon a piros kábelt vágd el. A filmekben ez működni szokott, és bár a csillagok kedvezőtlen állása miatt nem éppen biztos a siker, egy próbát azért megér..

Skorpió (10.23-11.21)
Nagy hibát követsz el, azt hiszed erős vagy, és a hatalmad is nagy, így úgy érzed, egy kis fenyegetőzés vagy háborgás mindent megold. Ez egy darabig működni is fog, ám nem az erőd miatt, csak meglepődnek a környékeden élők, hogy: "Jé, ez beszél!" , aztán mikor megszokják ezt, már nem lesz különleges, és senki nem fog figyelni rád. Egyszer fog tettlegességig fajulni, és akkor úgy szétverik majd a fejecskéd, hogy nem lesz soha többé kedved ellenkezni, senkivel.

Nyilas (11.22-12.21)
A héten végre önfeledten felkiálthatsz: NYERTEM! Hogy mit, az számodra is rejtély. Hisz annyi nyereményjátékban vettél részt az utóbbi időben, mint egy kisebb falu. Természetesen csak az ingyenesekben. Később csak megtalálod a szelvényt, amin egy afrikai nyereményút található. Meg is örülsz rendesen, hisz eddig még nem sikerült eljutnod másik földrészre. Hangulatosnak ígérkező géppel mész, a pár fős legénység is kedves, mi kellhet még? Ám amikor kihajítanak a kisrepülőből egy szál ejtőernyővel, azt hiszed, hogy rosszabb már talán nem is jöhet. De tévedsz. A félmázsás csomagodat még nem dobták utánad...

Írta: Akosfive, Cibed, Grizzlyman, Python