178. gonoszkóp « Egypercesek • KecskeFészek

Ha lenne pálinkám, már nem lenne.

A konyhafőnök ajánlata Címkék Bejelentkezés
KecskeFaceek Poénkereső

178. gonoszkóp

Vicces horoszkóp Kedvencekhez Ser

2008. november 7-től - 2008. november 14-ig

Bak (12.22-01.20)
Ezen a héten egy különleges találkozásban lehet részed. Lehet, hogy valami újdonságot mtuat be neked (Vigyázz hogy ne legyen illegális, mert elvisz a rendőrbácsi), de az is lehet hogy egy különleges ajánlattal áll majd elő, ami meghatározhatja a hét alakulását. Ám te nem nagyon vagy vevő semmi ilyenre, vagyis bizonytalan vagy. Így hát hazamész, és egész héten ezen fogsz gondolkodni, hogy benne légy a dologban, vagy ne. Közben pedig el fog telni a hét, és te nem csináltál semmit.

Vízöntő (01.21-02.19)
Nehéz lehet most munkával foglalkoznod. Fáradt is vagy, az idő is elég rettenetes, ráadásul még a hajad is töredezik. Ám dolgoznod kell, különben otthon megvernek sodrófával/megdobálnak tányérral/üvöltöznek veled/szado-mazo élményekben részesítenek. Te ettől viszont rettegsz, úgyhogy megpróbálod a legjobbadat adni, ami természetesen NEM fog sikerülni. De nem is bízol benne igazán, dehát próba szerencse...

Halak (02.20-03.20)
A héten kiegyensúlyozott leszel. Talán túlságosan is. Az ismerősök már kivannak a végtelenségig tartó optimizmusodtól, kedvesed pedig a folyamatos hülye vigyorodtól. A munkahelyen minden okosabb dolgozó rádsózza a munkáját, hisz te úgy is szívesen, pontosan készíted el. Ha esetleg pénzszűkében lennél, az sem baj, hisz majd megnyered a lottót, vagy teszel pár jó tippet és majd csak nyersz eleget a létfenntartáshoz. Kár, hogy sajnos a fizika törvényei rád is hatnak, így az esélyed ettől még nem növekszik meg jelentősen. Amikor majd az adóhivatal kiküld az utcára, akkor is mosollyal fogsz pakolni...?

Kos (03.21-04.20)
Véget ért az ősz első fele, véget ért a kiosztott szabadság, most aztán vissza a taposómalomba. Rövidülnek a nappalok, hűvösek az éjszakák, a kedved sötét. Dolgozni végképp nincs kedved, ezért sztrájkba kezdesz, amit a feletteseid percek alatt levernek (veled együtt). A napok múlásával, és a rettenetes karácsony közeledtével egyre ingerültebbé válsz, vigyázz az egészségedre, hajhullás és körömrepedezés esetén fordulj orvoshoz! Valamiből ugyanis neki is élni kell.

Bika (04.21-05.20)
Hála a csillagok kedvező (be) állásának, mérséklődik a munkahelyi atrocitások száma ezen a héten. A múlthéten szokatlan viselkedésed miatt divat lett szívatni téged, azonban ez elcsitulni látszik most! Egészen addig amíg ellenségeid és irigyeid kapva nem kapnak az alkalmon, és újra kiássák a csatabárdot. Ezt megelőzendő, az imént megnevezett tárgyat kell magadhoz venned, és fejbe csapni vele a rosszindulatú kollégákat. Ez kissé véres meló ugyan, de többnyire megold minden gondot.

Ikrek (05.21-06.21)
A héten végre rátalálsz az igazán neked való pályára. Irány hát a rendőrség! Miután néhány nehéz kérdésre nagy szenvedések árán válaszolsz, kezedbe nyomják a szolgálati pisztolyt, a rendőrigazolványt és megmutatják az íróasztalodat. Az utóbbit szívesen kihagytad volna, mikor rámutatnak a méteres papírhalomra. Mikor pedig elkezdesz akadékoskodni, pár perc után úgy rúgnak ki a Rendőrségről, hogy a lábad nem éri a földet. Sebaj, azért a pisztolyt ügyesen elrejtetted olyan helyre, hogy senki sem láthatta... Kezdődhet a visszavágó!

Rák (06.22-07.22)
„Ej de csinosak vagyunk, fodrásznál is voltunk?” teszi fel mindenki a kérdést neked, a héten. Ezt persze te nem is érted, vagy ha érted, akkor meg felháborodsz, pedig háborogni voltaképp nem nagyon van okod bármin is. Nincsen, mert valljuk meg, biza’ igénytelen vagy. Nem kicsit, nagyon. A hajad utoljára akkor látott fodrászt, mikor a jelenlegi kormány szakértő minisztert. Így persze meglepődött mindenki abbéli elhatározásodon, hogy mánpedig te mostan hirtelen rendbe szeded magad. Pedig most a világválság miatt, lehet épp divatos lehetnél lassan…

Oroszlán (07.23-08.22)
Nem bírod te ezt a streszt. A hőmérséklet most már valóban állandósulni látszik ott 15 fok alatt, és alkoholt sem vettél már rég, hisz a fizu is még napok kérdése. Így aztán nem marad más, mint élni a valóságban – amit a pia tartós megvonása igenis előidéz! – és várni sorsod jobbra fordulását. Persze, hogy mi a jó és mi a jobb, arról lehetne vitatkozni, neked azonban elég lesz annyi is, ha ismét lesz pénzed a betevő folyékony kenyérre.

Szűz (08.23-09.22)
Mit neked a világválság! Törtető, kaptató kis lelked nem aggódik, ugyanis az utóbbi időben annyi segget nyaltál fényesre, ami a következő amerikai elnökválasztásig biztosítani kellene a munkahelyed. No igen, Amerikában bizonyára. A dolog csak ott hibázik, hogy mi a csodálatos Magyarországon élünk, és itt nem lehetsz annyira biztos a dolgodban. Mert amíg Amerika a szabadság országa, hazánk meg a csoportos leépítéseké…

Mérleg (09.23-10.22)
A november sem kezdődhet mással, mint s**pással. A pároddal vállvetve fogjátok szórni a pénzt nagyüzeműen, pihenés nélkül. Már szinte elkezdődött a karácsony, mindenhol karácsonyi dalokat énekelnek, illetve elkezdődtek a karácsonyi akciók, amiket "nem lehet kihagyni" és bizony nem is fogod kihagyni őket. Költekeztek, olyan dolgokra, amiknek semmi hasznát nem veszitek. Persze ez most még nem olyan egyértelmű, de várj csak egy hetet, meglátod mekkora marha voltál!

Skorpió (10.23-11.21)
Ezen a héten központi szerepet kaphat a baráti társaság. Rég voltál velük, rég buliztál egy jót, és ezt ők is tudják, lehet hogy egy hatalmas bulival fognak meglepni téged. De vigyázz, lehet hogy épp rosszkedvűen fognak megkörnyékezni, hogy hogy hanyagolhatod el egyetlen szeretett spanjaid? Te persze egyből ugrani fogsz, mint egy jó kiskutya. Így az egész heted a barátaiddal fogod eltölteni, ami egyfelől marha jó, másfelől viszont ne feledd el, hogy még mindig hatalmasak a lemaradásaid munkahelyeden, így lehet hogy a túlzott spanolás, ivászat és buli után ideje lesz egy új munka után nézned.

Nyilas (11.22-12.21)
A héten eldöntöd, hogy helyrehozod a régi kapcsolataidat. Felkeresed a régi cimborákat, osztálytársakat, meghívod őket egy pár sörre, miegymásra és bízol benne, hogy elfelejtették régi sérelmeiket. Sajnos csalódnod kell. Néhányan egyből visszautasítják a meghívást, mások rádborítják az italt, megint mások még utána jól el is látják a bajodat. Hiába, nehéz a te életed. Sajnos gondolkodhatsz tovább, honnan is szerezd meg a szükséges pénzt a tartozásaid fizetésére.

Írta: Akosfive, Cibed, Grizzlyman, Python