177. gonoszkóp « Egypercesek • KecskeFészek

Beethoven egy zseniális zeneszerző, aki a legtöbb művét kaputelefonra írta.

A konyhafőnök ajánlata Címkék Bejelentkezés
KecskeFaceek Poénkereső

177. gonoszkóp

Vicces horoszkóp Kedvencekhez Ser

2008. november 3-tól - 2008. november 7-ig

Bak (12.22-01.20)
A héten újdonságokkal szembesülhetsz, lehet hogy egyik nap arra ébredsz, hogy rádmosolyog a szerencse, de lehet hogy éppen arra, hogy nincs munkád, vagy otthagyod életed szerelme, esetleg hogy üres a hűtőd, vagy hogy lekapcsolták az áramodat. Bármi is történjen, a legjobb az lesz ha próbálsz nyugodt maradni, hiszen ha nekiállsz törni-zúzni, ki tudja mi fog történni. Ha mégis ezt az utat választod, légy tisztában azzal, az idegesség nem old meg semmit, és csak ront a helyzeteden. De ez téged már akkor úgy se érdekel...

Vízöntő (01.21-02.19)
Rájössz hogy szenvedély beteg vagy, de még nem tudod minek a függője is igazából. Miközben a választ keresed erre a kérdésre, nem veszed észre, hogy már megint a függőséged határozza meg minden mozdulatod. Innentől csak azt reméled, hogy egy kedves barátod felhívja rá a figyelmed. Reménytelen hogy rájöjj mitől is függsz, úgyhogy inkább feladod a harcot ellene. Elvégre, ha nem tudod mi az, nem is létezik.

Halak (02.20-03.20)
A hét a szüret jegyében fog telni. Egész pontosan; megpróbálod összeszedni azokat a nem túl rohadt gyümölcsöket, amiket eddig lusta voltál. Sebaj, a házi kis pálinkafőzdédben úgyis hasonló paraméterekkel rendelkező gyümölcsöknek van jelenésük. Az asszony meg menjen csak a piacra és vegye a szabadföldi importált narancsot meg ananászt. Persze azért felkínálod nekik a lehetőséget, hogy megkóstolhatják az idei termést. Érthetetlen okokból senki nem lelkesedik az ötletért... Lehet, hogy nekik is a páleszre fáj a foguk? Na abból egy decit se reméljenek!

Kos (03.21-04.20)
Végre, itt a szünet, hurrá. Mondják ezt a jobbak, akik számára tényleg elkezdődött a szünet. De az nem te vagy. A napok óta tartó betegséged alaposan megédesíti majd mindennapjaidat, hiszen a szünet utolsó napjáig nem sikerül majd kiheverned. Gyakorlatilag ágyhoz vagy kötve, és ami bizonyítja a helyzet súlyosságát az, hogy halottak napján biztos, ami biztos alapon gyújtanak érted egy mécsest a barátok. Azért ne örüljenek máris, te igazi kis túlélő vagy: ezen a héten még tuti nem dobod fel a talpad.

Bika (04.21-05.20)
Végre egy hét, amikor kipihenhetted az eddigi hetek fáradalmait! Iszonyatosan nehéz volt és hosszú ez az ősz, és még nincs vége! De itt vannak az ünnepek, amikor is kipihenheted magad. Kell a szervezetednek ez a pár nap, mert utálod a főnököd pofáját bámulni, ráadásul több héten át szünet nélkül ez káros az egészségedre is. Mindenesetre készülj fel: hamar vége lesz szünetnek, és utána nincs kegyelem!

Ikrek (05.21-06.21)
A héten reklámszínésznek állsz. Hogy miért? Anyósod miatt. Miután meguntad, hogy minden reklám után kritizálja a szereplőket és kiosztottad, ő váratlanul beajánlott téged egy reklámokat készítő cégnek. Bár a gyilkosság gondolata többször is átfutott az agyadon, inkább későbbre halasztottad az anyuka lemészárlását. Végül is nem is biztos, hogy rosszat tett neked, hisz épp nincs munkád. Bár jobban belegondolva, talán kissé nehéz lesz fogkrémet reklámozni egy olyasvalakinek, akinek a legszebb foga is élénksárga és legutóbb az óvodában látott fogkefét közelről... De azért próbálkozz.

Rák (06.22-07.22)
Ahogy hűl a levegő, úgy iszol egyre többet. Kevesebb így a fűtésre költött pénz – okoskodod ki, és annyira jól érvelsz magadnak, hogy csont nélkül el is hiszed. Így aztán nyugodtan vedelsz egészen lerészegedésig a hét, a hónap, sőt a következő évszak minden napján. Persze, ha a párod meg nem unja…ő ugyanis kevésbé hiszékeny ember, és túl gyengének találja majd az érveidet…

Oroszlán (07.23-08.22)
Hosszú a hajad, náthás vagy és számítógép közelében sem voltál hetek óta, mivel elcseszted és javítják (ha szerencséd van, garanciálisan). Pontosabban az utolsó dolog miatt van a többi is, szabályszerűen belebetegedtél abba, hogy nincs IWIW, MSN, hogy nem tudsz szörfölni a neten, meg butulni a játékaid előtt. Viszont legalább eszel…ezzel pótolod a netezéssel töltött időt, amolyan második hobby gyanánt. Javaslom mozogj is kicsit, mert ha így folytatod könnyen lehet, hogy hamarosan félnek majd tőled a gyerekek…hogy két vekni kenyér közé csapod őket, és megeszed majonézzel.

Szűz (08.23-09.22)
Olyan tulajdonságaidra bukkannak ismerőseid, amiket korábban fel sem tételeztek volna rólad. A kis szende, és teljességgel ártatlan emberről sorra derülnek ki dolgok, amik miatt a glória most már legfeljebb hula-hop karika lehetne, és félő hogy még ennél is lejjebb csúszik majd. És a nagyobb baj, hogy nem pletykák útján derül ez ki, hanem te magad kezdtél másképp viselkedni. Ismerőseid szerint az előző jobb volt…

Mérleg (09.23-10.22)
Kellemesen zabhegyezős, szabadidőben zsebzsötemezős hét volt ezt. Magyarán tömény semmittevésről szólt ez a hét. Tombol az ősziszünet, ünnepek, töklámpások, temetőlátogatások jellemzőek most. Egy csomó dolog, amit te is szeretsz. Halloweenkor magadat ijesztgeted, temetőlátogatáskor pedig eltévedsz a temetőben. Tehát mondhatjuk: egy átlagos ősziszünet után vagy.

Skorpió (10.23-11.21)
Remek hétnek ígérkezik az elkövetkező, hiszen most minden rendben van. A munka is jól megy, pihenni mindig tudsz, párod is új erővel eshet neked ezen a héten, nem is beszélve arról, hogy a társasági életed is a helyén lesz teljes mértékben. Ez annyira megnyugtat téged, hogy el is hanyagolod saját magadat, testileg és lelkileg is. Aztán mikor észreveszed, hogy úgy nézel ki mint egy fél hulla, és hogy zavart is vagy, akkor megint nem fog menni a munka, a párkapcsolat is újra a régi módon sivár, és a társaság középpontjában se te leszel.

Nyilas (11.22-12.21)
A héten eldöntöd, hogy csatlakozol a frontvonalon harcoló társaidhoz. Bevásárolsz mindenféle felszerelést, összeszedsz minden használhatónak látszó tárgyat, és útra kelsz a barátaiddal. Amikor pedig meglátnak a rendőrök, és kérdőre vonják, hogy miért hurcolsz rakétavetőt a hátadon, közlöd, hogy csak jelmezbálba tartotok. Természetesen az sem feltűnő, hogy több százan várják már a tűzparancsot a főtéren, már csak a nehéztüzérség hiányzik, amit személyedben tisztelhetnek. Harcra fel, mindegy mi ellen!

Írta: akosfive, cibed, grizzlyman, python