174. gonoszkóp « Egypercesek • KecskeFészek

Én nem puskázom. Csak megnéztem, hogy a füzetem és én egy véleményen vagyunk-e.

A konyhafőnök ajánlata Címkék Bejelentkezés
KecskeFaceek Poénkereső

174. gonoszkóp

Vicces horoszkóp Kedvencekhez Ser

2008. október 3-tól - 2008. október 10-ig

Bak (12.22-01.20)
Nagyszerűen kezdődik majd a hét, munka is kevés, meg van egy kis időd, amit elüthetsz bulival, kis társasági élettel, vagy akár alvással. Aztán persze, csak hogy ne legyen olyan jó neked, ismét nehezebb idők járnak majd, hiszen látják rajtad a felettesek, hogy milyen jól érzed magad, ez pedig nekik nagyon nem tetszik, így hát lépnek is egyből. Ennek eredményeképp a hét második felében nem fogsz szabadulni a munkától, amitől megőrülsz, és egy hatalmas kirohanást fogsz rendezni a főnökök felé. Jól érzed, búcsút mondhatsz már megint a munkádnak. de amíg munkád nincs, addig a jó haverok mindig szívesen látnak.

Vízöntő (01.21-02.19)
Elkapsz valami ritka betegséget, aminek a fő és egyetlen tünete az, hogy antiszociális vagy egész héten. Hívnának mindenhova, de te úgy döntesz, hogy inkább kimaradsz mindenből, mert most neked lételemed hogy magadban legyél, hisz egyedül önmagad a jó társaság neked. Ez persze bosszantani fogja az amúgy se túl népes baráti társaságod. Te pedig ezen most kifejezetten jól szórakozol, hiszen egyszerre vagy szadista és mazochista. Élvezed, hogy kitolhatsz velük, és azt is, hogy ez által magaddal is szépen kitolsz. Aztán mikor majd a hét vége felé beleunsz az antiszociságba, majd nagyon ideges leszel, hogy erre hogy vagy képes, hogy így tönkre tedd a viszonyaidat. Aztán megint nevetni fogsz, mert már más nem jut eszedbe.

Halak (02.20-03.20)
A héten elkezded az anyagi háttered kiépítését. Nem lesz könnyű dolgod, elvégre se anyagiakkal, se háttérrel nem rendelkezel. Bedobod hát az utcán felszedett pecsétgyűrűt a zálogházba és az 5000 forintodat a lehető legjobb helyen fekteted be. Egy rulettjátékba. Hihetetlen, de a tízsezeresére sikerül feltornásznod a pénzed. De nem kell félni attól, hogy okosan kamatoztatod újonnan szerzett pénzed. Majd a kedvenc kocsmárosasszonyod elteszi kamatozni. Azér ne bízz abban, hogy azt a pénzt valaha is látni fogod már.

Kos (03.21-04.20)
Szegény rossz csillagzat alá született embertársaid betegségükkel téged is megfertőznek, kedves kos. Ez a szörnyű esemény kihozza belőled az agresszív, tömeggyilkos énedet, amelyet annyira szeretünk, és ezzel bizony máris izgalmasabbá teszed a hét alakulását. Totális káoszt teremtesz magad körül, a munkahelyen mindent lehet majd csinálni, csak dolgozni nem. Ebből a későbbiekben még komoly problémáid lehetnek, a főnök ugyanis válogatott kínzásokkal fog elégtételt venni sérelmein.

Bika (04.21-05.20)
Mint örökös túlélője mindennek, ezen a héten könnyen a középpontban találod magad. Mi tagadás, áll a bál a munkahelyen, pereskedések, viták, rejtélyes gyilkosságok rombolják a morált, miközben az influenzajárvány tizedeli a kollégák számát. Mint általában mindenből, Te ebből is kimaradsz, és még másnak nem, Neked legalább sikerül a munkára összpontosítani. A kedves főnök hálából még több feladatot ruház majd rád, de csak hogy örüljél. Fizetésemelésről persze ne is álmodj, annyira azért nem hálás neked.

Ikrek (05.21-06.21)
A héten munkatársaid többször is megbántanak. Elsősorban nem is munkabeli teljesítményedet kritizálják, hanem külsődet. Ezt persze te nem érted, nem is értheted. Mi a fenének jár mindenki öltönyben a munkahelyre, amikor sokkal lazábban, jókedvűbben is lehetne öltözködni és dolgozni is. Még az ügyfelek is átvennék a jó szokásaikat. Kár, hogy a dolgozók irtóznak a rózsaszín színkombinációktól. Főleg a férfiasabb fajták. De talán ha a főnököt megkörnyékezed az ötleteddel, nem küld el, hogy "Köszönjük Emese!"

Rák (06.22-07.22)
Változtatni akarsz. Hogy pontosan min azt magad sem tudod, csak annyit, hogy ez így nem jó. Konkrét terved tehát nincs, de a változás szándéka egészen konkrét már hónapok óta. Talán a hajad színén, talán az öltözködési stílusodon, talán a szemetes kuka lakásban elfoglalt helyén – nem tudod! Ráadásul rá sem érsz gondolkozni nagyon, hisz csomó dolgod van, ami megoldásra vár. Így aztán marad a szándék, s a nagy szándékban észre sem veszed, hogy a saját meder is éppen jó.

Oroszlán (07.23-08.22)
A világgal kapcsolatos gondjaid megoldódni látszanak. Már nem érzed úgy, hogy téged űz köztisztasági munkás korareggel seprüjével, és azt is kezded elhinni, hogy nem utál mindenki a közvetlen környezetedben. Problémát persze találsz, de a hiba itt is a te készülékedben lesz. Mert aki keres ugye.

Szűz (08.23-09.22)
Itt az ősz, s te ezt nem akarod elfogadni. Az ilyen dolgokból, pedig egy hozzád hasonló csökönyös embernél gondok lehetnek. S lesznek is! Nem tudsz mit kezdeni azzal a ténnyel, hogy reggelente hideg van, hogy nincs már strandidő, s hogy nem lehet rövidgatyában járni kelni. Hát, kedves barátom, ilyen ez a világ! Alkalmazkodni kell…vagyis ajánlatos. Mert hát járhatod a saját utad, de akkor a következményeket is neked kell elviselni!

Mérleg (09.23-10.22)
Eljött hát az influenzaszezon, bár még alig múlt el a nyár, te máris a halálodon vagy. Ilyenkor még illetlenség betegszabira menni, ezért profik módjára szenvedsz és fertőzöl. Mondanom sem kell, a munkahelyen is hasonlóan hatékony leszel, mint egy döglött mongúz. A szándék megvan ugyan, de az erő nem, ezért a következő hétre, elfogadva a nép kívánságát, mégiscsak betegszabira vonulsz.

Skorpió (10.23-11.21)
A héten Fortuna megtalál téged, és megcsókol. Méghozzá annyira hogy fel se fogod, hogy mi történik. Annyira szerencsés leszel, hogy az már meglep téged, és nem tudsz semmilyen jó lehetőséggel élni. A szabadság helyett a munkát választod zavarodban, a haverok helyett az egyedüllétet. Aztán persze ráeszmélsz hibáidra, de már nagyon nem tudsz a helyzeten javítani. Sebaj, azért büszke vagy magadra, hogy ennyi szerencsés helyzeted volt ezen a héten. Arra már kevésbé vagy büszke, hogy mindet elszalasztottad, mert egyszerűen túl bamba voltál a kihasználásukra.

Nyilas (11.22-12.21)
A hét egy nyugodt, kedves hangulatban telik majd. Igaz, otthon a büdös kölkeiddel meggyűlik a bajod rendesen. A kisebbek mindenképp redukálni akarják a családi kasszát pár hülye, egyévi játék vásárlásával. A nagyobbak meg folyamatosan jönnek az okosabbnál okosabb kérdéseikkel. Természetesen párod minden hasonló problémát rád hárít, hisz mégis te vagy a családfő pszichológusa. Meg hogy is nézne ki, hogy ő, aki a nadrágot viseli, leüljön a gyerekekkel komolyan beszélgetni?

Írta: akosfive, cibed, grizzlyman, python