170. gonoszkóp « Egypercesek • KecskeFészek

Soha ne tartsd vissza a szellentést, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek.

A konyhafőnök ajánlata Címkék Bejelentkezés
KecskeFaceek Poénkereső

170. gonoszkóp

Vicces horoszkóp Kedvencekhez Ser

2008. július 28-tól - 2008. augusztus 31-ig

Bak (12.22-01.20)
Szegény lelked nem bírja már ezt a megterhelést, ami alá ki vagy téve az elkövetkezendő napokban. Állapotod igen labilis, ezért nem javasolt az emberek közé járás, félő, kiakasztanak, jobb esetbe te őket. Leginkább a helyzeted úgy oldhatod meg, ha kicsit pihensz, és nem terheled le fölöslegesen az agyad. Tök jó lesz, aztán majd unatkozol, és akkor majd azt akarod, hogy társaságod legyen. Akkor meg már nekik nem lesz kedvük hozzád, így elég sok időt eltölthetsz unatkozva, magadban. Aztán mikor lehetőség lesz társasági élethez, akkor meg megint le fogják terhelni az agyad, és ez a körforgás nyugodtan ismétlődik.

Vízöntő (01.21-02.19)
Most minden rendben van, munkád sincs semmi, vagy ha van is, elhanyagolható. Ellenben sok-sok buliban lesz részed, és egész nyaradat kellemesen el tudod majd tölteni. Ami zavarni fog, az az, hogy minden olyan nyugodt. Ezt nem is fogod tűrni, hazarohansz egyből, és keresel magadnak valami munkát, valami zavart ebben a szép időszakban, egyszerűen nehezen tűröd, ha tökéletes minden, ha meg mégis az, akkor majd teszel valamit ellene.

Halak (02.20-03.20)
A hónap kedvező lesz a Halak jegy szülötteinek, nevükhöz méltóan lubickolni fognak a nyár hátralevő részében. Ki tengerben, ki fürdőkádban. De mindezt nagy mennyiségben. Lesz, ki pénzben fog fürödni, lesz, aki sárban. Akik méltóak a csillagjegyükhöz, remélhetőleg ügyesen manővereznek majd bármilyen közegben és olyat úsznak, hogy az számukra a legmegfelelőbb legyen. Aki pedig inkább a "Döglött Halak" kategóriába tartozik, annak egy jó adag kitartást, szerencsét ajánlok gyógyírnak. Bár ezek sajnos nem kaphatóak a sarki patikákban.

Kos (03.21-04.20)
Hát barátom, gyenge kezdés után erős visszaesés! Szar volt a nyarad, és nem lesz jobb a folytatás se. Két hónap elrepült úgy, hogy az egyik pillanatban még majd megdöglöttél a hőségben, míg a másik pillanatban már jégcsákánnyal csapkodtak a töködről lecsüngő jégcsapokat. A nyarat élvezned egyik esetben sem sikerült. Szervezeted kikészült, nincs kellőképpen felkészülve egy újabb "csodaszép" hónap fogadására. Márpedig az augusztusborzasztó lesz! Ha eddig abban reménykdtél, hogy minden jó ha a vége jó, akkor bizony most nagy pofáraesés jön, no de azért csak kitartást! Elvégre addig örülj, amég tart a szabadság! A munkánál nincs roszabb dolog számodra...

Bika (04.21-05.20)
Gyönyörűszép nyaralások, csodás élmények, újra felizzó szerelmek! Mindez egy hét alatt. Augusztus első hete a nyár legszebb, legszerencsésebb hete lesz. Jó lesz kiszakadni a mindennapok nehézségeiből, elnyúlni a napágyadban, finomabbnál finomabb koktélokat szürcsölni, mindezt annak veszélye nélkül, hogy egyszercsak felébredsz, és bilibe lóg a kezed! Bizony, ez a valóság, bármilyen álomszerűen is hangzik! Hogy mi ebben a rosz? Tulajdonképpen csak az, hogy mindössze egy hétig tart. Utána vissztérni a mindennapokba, brr.... borzasztó, sőt rettenetes lesz!

Ikrek (05.21-06.21)
Lassan, de biztosan közeledik a nyár vége, az utolsó hónap. Ilyenkor általában már készülni szoktál az új megpróbáltatásokra, illetve a munkádra. Ebben az évben azonban eldöntötted, hogy utolsó cseppig kiélvezed a nyarat. A telefonod kikapcsolod, keressen csak a sok munkamániás, akinek nincs jobb dolga augusztusban, mint hogy téged zaklasson. Sebaj, hívod még majd te őket olyan pillanatokban, amikor kínosan fogják felvenni a telefont. Persze te is legalább annyira fontos ügyekben, mint amilyenekben ők...

Rák (06.22-07.22)
Pihi van végre és ez jó! Körülbelül két hét alatt csináltad meg azt, amit év eleje kellett volna, rád is fér tehát a pihenés most. Ha máskor soha nem is, de most akkor is és igazán…ki is vetted a szabadságot voltatok is nyaralni. A szépséghiba csak annyi, hogy ott is csinálni kellett ezt azt. Kereket pumpálni, ruhátmosni, a gyerek sebét bekötni…szóval munka. Ráadásul otthon meg nő a fű, festeni kell a kerítést, és kipucolni a grill-t a hétvégi kertipartihoz. Lehet ám, hogy várni fogod te a szeptembert, amikor újból ráfeküdhetsz a kellemes papírhalmodra, és nyugodtan rácsorgasd a nyáladat…

Oroszlán (07.23-08.22)
Szereted a nyarat, ekkor élsz igazán! Tulajdonképpen miattad készült ez a gonoszkóp is, a nyáriszünet közepén (legalábbis te erről meg leszel győződve). Élsz, tehát iszol. Élsz tehát részeg vagy, vagy legalábbis valamiféle tudatmódosítószer hatása alatt biztosan állsz. Június vége óta ember nem látott józanul és te ezt cseppet sem bánod. Hogy mi ebben a baj? Semmi! Ha csak az nem, hogy így biz nehezen fogsz bármit mesélni az unokáknak…mert ugye amire nem emlékezünk…

Szűz (08.23-09.22)
A nyári időszak nem a te világod. Illetve részben. Imádsz ugyanis semmittenni, az nagyon megy. Ám ha semmit teszel, a semmi helyett akkor nem jó. Hiszen máskor jól tudod mi lenne a dolgod, és van is ezért min kattognod. Félned a jövőtől, és végül ennek hatására mindent megcsinálni. Most azonban nincs gond, nincs megoldandó probléma. Sebaj! Majd csinálsz magadnak! Olyan álproblémákat találtál eddig is, már amin egy Csenusnál nagyságrendekkel kevésbé híres psztichológus is. Szóval azt tudom javasolni! Találj valami munkát, menj el kapálni, vagy utcát seperni, mert nem lesz ez így jó…a családod még hagyján, de a csillagjós is megőrül majd tőled!

Mérleg (09.23-10.22)
Süt a nap, nehogy szomorú légy! Te mégis szomorú vagy, ráadásul marhára irritál, hogy mindezt épp napsütés és jóidő közben teszed. Világéletedben nem voltál normális, ezt már szegény öregapád is megaszondta. A letargia örökös gondod volt, mindíg a legváratlanabb pillanatokban volt képes elkapni, és bekebelezni. Legfőbb gondod, hogy tulajdonképpen a nemiszerved vakargatásán kívül sok dolgot nem csináltál ezen a nyáron, és bár nem csináltál semmit, az idő mégis villámgyorsan repül. No de nincs mese, össze kell szedni magad! Gondolkozz, talán nem kellene egész nap a szobában kuksolni, zabálni és dögleni az ágyban. Megoldás: társaságba járás, új barátok megismerése, társkeresés, esetleges s**xpartnerlista kibővítése. Hiszen még van egy egész hónap! Ez alatt nem lehet ugyan minden nőt (vagy nők esetében férfit) magadévá tenni, no de törekedni kell rá! Látod, mennyivel szebb az egész, ha van egy célod is?

Skorpió (10.23-11.21)
Hosszú idő után először élvezed a munkát. De miért? Hát azért, mert nincs. Ám nem sokáig fogod ezt élvezni, mert könnyedén észreveszik, hogy dolog nélkül maradtál, és esetleg találnak neked egy kis munkát, amivel elütheted azt a kellemes, fölösleges idődet. Ettől természetesen beindulsz te is, és úgy lefárasztod magad, hogy utána jól fog esni egy kis pihenés, amit most nem fogsz megkapni, mert a főnököd szívat, és nem fogja hagyni hogy legyen kis szabadidőd. A végén persze lesz pihenés is, de akkor meg az lesz a baj, hogy oda a büszkeséged, és a főnököt meg ki akarod nyírni sürgősen.

Nyilas (11.22-12.21)
Még fel sem fogtad, hogy mennyi idő eltelt már a nyárból. Az esős napokon is fürdőgatyában mászkálsz a városban, a furcsa pillantásokra ügyet sem vetve. Nézzen hülyének, aki akar, a nyár az neked mindig a nyarat jelentette, legyen az esős, vagy égető. Persze a nyár az magában hordozza a nyaralás fogalmát is. Persze csak akkor, ha nem te fizeted. Inkább végigtelefonálod a barátaidat és meghívatod magad minden lehetséges helyre. Mindegy, csak víz legyen a közelben. És lehetőleg sok.

Írta: Akosfive, Cibed, Grizzlyman, Python