161. gonoszkóp « Egypercesek • KecskeFészek

Mindig a főnök végzi a feladat oroszlán részét: üvölt.

A konyhafőnök ajánlata Címkék Bejelentkezés
KecskeFaceek Poénkereső

161. gonoszkóp

Vicces horoszkóp Kedvencekhez Ser

2008. április 21-től - 2008. május 12-ig

Bak (12.22-01.20)
Ezen a héten a felsőbbrendűségi vágyad olyan erős lesz, hogy parancsolgatni kezdesz mindenkinek, akik persze annyira meglepődnek újdonsült stílusodon, hogy egyből teljesítik szó nélkül a kérést. Ez téged még jobban fel fog tüzelni, és egyre inkább kezded magadat vezetőnek érezni. Még a főnököd is meg fog lepődni ezen az erőteljes nyomuláson, ám ő tenni fog annak érdekében, hogy ne juss túl messzire. Így a hét végére olyan szinten ki fog csinálni, hogy minden tervedet egyszerűen el fogod felejteni, és inkább visszatérsz a jó öreg pozíciódba.

Vízöntő (01.21-02.19)
Ezen a héten ami a leginkább motiválni fog, az az, hogy semmi különleges eseményre nem kell számítanod. Ez annyira meg fog téged nyugtatni, hogy nem is nagyon fogsz erőlködni, szokatlan lazasággal telik el az egész heted. És mikor már nagyon unni fogod ezt az isteni nyugalmat, akkor se tudsz semmit tenni, így a heted amilyen jó volt az elején, olyan unalmas, vontatott lesz a végén. Most viszont feltöltődtél, úgyhogy a hétvégén elmész valahova, mondjuk kirándulni. Mindegy hogy hova, csak ne kelljen megállni. Ez viszont annyira lefáraszt hogy következő héten megint teljesen hulla leszel.

Halak (02.20-03.20)
Amennyiben szeretnéd tartani a munkatempót, igazán bele kell húznod, mert a főnök pár újabb gazságra készül. Nem elég, hogy gyanúsan sok papírral közlekedik a fénymásoló felé, közben még élvezetesen a képedbe is vigyorog. Többször. Hála a többszöri kimaradásnak, túlórának, otthon több tányér is új röppályára áll. A feleségednek miért is kéne hinnie neked, hogy nem valami nőneművel múlatod az időt, hanem dolgozol, mint az állat, hogy legyen neki kerete pár új, divatos ruhára?

Kos (03.21-04.20)
Jön a meleg idő, te pedig megint nem bírsz magaddal. Nagyon megszenvedsz ezekkel a hetekkel, az időjárás váltakozás miatt is. Időnként eszedet veszted és igazi s**xrobottá változol, frászt hozva ezzel a környezetedben élő, ellenkező nem képviselőire. Sokak számára már el is veszítetted emberi mivoltodat, sokan állatként tekintenek rád, ami valójában is vagy. Sikertelenségek, és általános elutasítások jellemzőek, őszintén szólva, ezen a héten neked kár bármibe is belekezdened.

Bika (04.21-05.20)
Koránkelések, melyek tönkreteszik napjaidat, és életedet. Kialudni nem tudod magad, hiszen mihelyt lehunyod a szemed, már el is kezdődött a következő nap, ahol ugyanott folytatódik a robot, ahol előző nap befejeződött. A napok pedig korán kezdődnek, amitől már sajnos teljesen elszoktál. Hihetetlen harci kedved most jó mélyre elásta magát, úgy érzed, még a pokol is kellemesebb lehet, mint ezek a rohadt, hűvös reggelek. A kínzás még sokáig fennáll majd nagy örömödre, egy kis enyhülést csak a nyár közeledte hozhat neked, amikor majd egy picit melegebbek lesznek a reggelek...

Ikrek (05.21-06.21)
A héten sok eddig még számodra új dolgot fogsz felfedezni. Megtapasztalod például, igazából milyen is nagyüzemben takarítani. Amikor nem figyel rád senki, mégsem teheted zsebre azt a hívogató ezrest, mert a biztonsági kamera épp rá van állítva a pénzre. Na persze, de egy óvatlan pillanatban, hatalmas tapasztalati tényezőidet felhasználva, felmarkolsz pár ezer forintot. Igaz, a kamera épp másfele figyel, de amikor 50 méteres körzetben más nem takarít, nehéz lesz kitalálni a tettest...

Rák (06.22-07.22)
Nincs remény, légy kemény! Mondták a rádiózás fenegyerekei, és te is próbálsz ilyen lenni. Csak épp nem tudsz. Erélytelen, gyenge szarnak ismer a környezeted, és valljuk meg azért, mert az is vagy. Az a fajta ember vagy, aki akkor sem mer szólni a postásnak, ha bedobja a csomagról az értesítőt, miközben otthon vagy. Így hát a keménykedésed is nagyban abban fog kimerülni, hogy nagyokat dobbantasz majd a lábaddal, ha valami nem tetszik…no persze csak ha senki sem lát, aki szólhatna érte…

Oroszlán (07.23-08.22)
Hogy mások egy cseppet se érdekelnek ez koránt sem volt kérdés előtted. Egód olyan szinten verdesi a csillagos eget, hogy – valljuk meg már kicsit neked is fáj. És ráadásul van egy tény, ami még inkább növeli az arcodat, tudniillik úgy értékeled meg, hogy lejöttél a piáról. Már alig iszol egy korsó kevertnél többet egy délelőtt alatt, és ez jó! Legalábbis szerinted…

Szűz (08.23-09.22)
Idegtépő hetek elé nézel. Nincs megállás most már májusig, és ezt a mimóza lelked nehezen viseli. Persze kifelé mutatod, hogy milyen erős vagy de odabent már valamikor márciusban eltörtél, mikor realizáltad az elkövetkező hónapokat. Ezt persze a környezeted is pontosan tudja, csak ők meg neked akarnak kedvezni, hogy úgy csinálnak mintha észre se vennék. Nem volt hülye az Shakespeare mi? Színház az egész….

Mérleg (09.23-10.22)
Nehéz a te életed. A munka csúcspontján jársz, de már a nyárról álmodozol, arról, hogy végre szabadságra mész. Hiába, nem szokta a cigány a szántást, a fizetséget szereted, a munkát viszont nem éppen. Lusta vagy s mihaszna, a világ szégyenének érezheted magadat teljesen jogosan. A főnököd sem lesz veled megelégedve ezen a héten. Sokat sumákolsz, ezen kívül kiskapukat keresel," mindenki ellen, mindegy csak dolgozni ne kelljen" alapon működsz most. Épp ezért seggberúgások és elbocsátás kilátásba helyezve.

Skorpió (10.23-11.21)
Most semmiben nem fogsz késlekedni, mindent időben megcsinálsz, tőled szokatlan módon. Gyakran idő előtt végzel pár fontos dologgal, az ideget ráhozva másokra ezzel, hiszen nem erre számítanak tőled. Olyan furcsán érinti ez őket, hogy már szinte idegesek lesznek, pedig te nem csináltál semmi rosszat, csak igyekeztél kicsit gyorsabb lenni. Hát a munkáid minőségén ez meg fog látszani, így a főnök rájön, hogy nem dolgozol, és ha dolgozol is, akkor is összecsapott, figyelmetlen a munka, de legalább időben van, ezért megúszod a kirúgást...mostanra.

Nyilas (11.22-12.21)
A héten nagyon nyugodt és kedves leszel másokkal - már amennyiben azt teszik, amit elterveztél nekik. Ám ha nem, akkor előtör belőled a toporzékoló őrült, minden ismerősöd rémálma. Sajnos a héten ezzel többször is számolni kell, de igazából egy füldugóval el lehet viselni az egész rohamodat, maradandó károsodás nélkül. Ebből következően a hangulatod folyamatosan hullámzani fog. Lehet, hogy egyik pillanatban épp vállon veregetsz valakit, a következőben már a gyomorszáját ütöd, teljes erőbedobással.

Írta: Akosfive, Cibed, Grizzlyman, Python