159. gonoszkóp « Egypercesek • KecskeFészek

Júlia azért szomorú, mert ablak akart lenni, de Capulet.

A konyhafőnök ajánlata Címkék Bejelentkezés
KecskeFaceek Poénkereső

159. gonoszkóp

Vicces horoszkóp Kedvencekhez Ser

2008. április 7-től - 2008. április 14-ig

Bak (12.22-01.20)
Ezen a héten nem fogsz unatkozni, még ha akarnál is véletlenül, kollégáid, feletteseid majd tenni fognak, hogy ne tudj unatkozni. Annyi munkát fognak a nyakadba varrni, amit elviselni is nehézkés lesz. Megcsinálni természetesen nem akarod, inkább ismét egy kitérő megoldást fogsz keríteni. Legújabb terved az lesz, hogy nem egyvalakire hagyod az egészet, hanem a munkádból több részletet átadsz mindenkinek, és végül "véletlenül" neked nem marad semmi. Tök jól fogod magad érezni, egészen addig, míg el nem kezdenek a jussukért követelőzni a kollégák, és te meg izzadsz, hiszen ami volt pénzed, elittad, amit pedig kapnál, már odaajánlottad másnak. Így szépen lassan elsunnyogsz a színről. A hét végére maradandó sérüléseket szenvedsz az elégedetlen kollégák által.

Vízöntő (01.21-02.19)
Mennyire különb is vagy a tömegtől? De vajon üde színfolt vagy a szürkeségben, vagy csak egyszerűen elmebeteg? A haverok az utóbbit vallják, de te meg érzed, hogy a másik az, ami rád igaz. Természetesen a különc jellemhez különcviselkedés társul, ezért néznek majd teljesen idiótának téged, mindenki látja, hogy felsőbbrendűnek akarsz tűnni, sikertelenül. De nem fognak szólni, miért is szólnának? Ők is jókat szórakoznak rajtad, néha-néha még meg is hívnak valami italra, hogy hadd mulasson még a hülyeségeden egy kicsit. Te természetesen ezt sikernek fogod fel, és még inkább az érzés erősödik benned, hogy sokkal különb vagy bárkitől.

Halak (02.20-03.20)
A hét a jegy szülötteinek igencsak kedvező változásokat hozhat. Mind szerelem terén (A guminő elbújik a szekrényben, amíg az újdonsült barátnővel rendeződnek a dolgok), mind pénzügyileg (azt az egy büdös fityingedet végre be tudod tenni egy bankba, 5%-os kamatra...), mind pedig munkaügyileg (a főnököd megtudja, hol laksz és azóta minden reggel hétkor trágyával árasztatja el az előkertedet). Az emberi kapcsolataid sok változáson nem mennek keresztül, kivéve, hogy az anyósod jelenléte egyre jobban megvisel és ennek hangot is adsz párszor, minek következtében feleséged megismerteti az új tűsarkúját a nemesebbik feleddel.

Kos (03.21-04.20)
Nehéz eset vagy alapvetően. Akár a frontokra is foghatjuk, de ezen a héten a legapróbb dolgoktól is kiakadsz, igazi hisztérikává változol. A kezdetek kezdetén a barátaid még megpróbálnak valamit kezdeni veled, de nem sok sikerrel járnak, így feladják a küzdelmet mind. Ez az áldatlan állapot egy határozatlan ideig fennáll majd, az biztos, hogy addig kezelhetetlen és kaotikus leszel, bár ha jobban belegondolunk, ezek az állapotok nem is olyan idegenek számodra...

Bika (04.21-05.20)
Ha létezik természetfölötti, akkor most pozitív heted lesz. Hiszen ezt mondta Uri Geller is, és mivel te elvakult rajongója vagy, ezért szokatlan lelkesedéssel vágsz neki a hétnek. Ez a magatartás a frászt hozza majd a főnöködre, aki számára már természetes, hogy rettegésben tart Téged. Ezen a héten azonban nem tart majd a markában, épp ezért leszel olyan félelmetes, és legyőzhetetlen. Hihetetlen kitartásod akár a hét végéig is kitarthat majd, ahol azonban egy váratlan negatív dolog után rádöbbensz, hogy természetfölötti nincs (az ufókat leszámítva) és ettől mélyen magadba zuhansz.

Ikrek (05.21-06.21)
A hét nehézkésen fog indulni. Először még csak a számláid miatt fogod bejárni a fél várost, lévén egy nyomorult postát sem találsz nyitva. Lehet, hogy nem hajnalban kéne rohangálnod a két hete lejárt csekkekkel, de te hajthatatlan vagy. Persze miután reggel hétkor csak találsz egy bátor postahivatalt, az arcodba röhögnek, hogy már csak maximum a telephelyeken tudod rendezni a tartozásaidat. Te pedig innentől büszkén viseled, mikor lekapcsolják az áramot és egy sör társaságában megjegyzed, hogy "anyátokkal szórakozzatok"...

Rák (06.22-07.22)
Nehézséggel teli napok várnak, rád a hónapban. Keseregsz is miatta eleget, úgy érzed áldozat vagy és mindenki kihasznál. És lássuk be ebben van is valami. A saját magad túsza, akit egyszer, régen magadba zártál, a kulcsot kihajítottad az ablakon, és a zárat a biztonság kedvéért purhabbal be is fújtad. Hogy mi a megoldás? Vagy kirúgod azt az ajtót tokostul…vagy bontsd fel végre azt az üveg piát, és legalább érezd jól magad!

Oroszlán (07.23-08.22)
Ebben a hónapban elképzelhetetlen, hogy el ne érjen a szerelem. Ez nálad amúgy is így van, hiszen állandóan szerelmes vagy – magadba. Önző egoista lényed órákat bír a tükör előtt állni, és hajtogatni, hogy „Istenem, de szép vagyok”. S miközben saját fényedben tündökölsz, csodálkozol, hogy miért nem találnak meg egy ilyen isteni teremtést mások. Elárulom a titkot: megtalálnak, meglátnak, megismernek…majd inkább csendben elvonulnak látva: jól elvagy te magaddal.

Szűz (08.23-09.22)
Más csillagjegy szülöttjeinél természetes jelenség, ha havonta egyszer úgy érzik, hogy atomjaira hullottak. Nálad, ez az apokalipszis kezdetére utaló jel is lehetne, és tulajdonképp magad sem tudod, hogy most az, vagy sem. Mindenesetre a barátaid arcán átfutó kaján vigyorokon ne sértődj meg…nem történik más, csak elégedetten konstatálják, hogy nem tökéletes az sem, akiről amúgy azt gondolták.

Mérleg (09.23-10.22)
Óriási változások várnak rád a jövő héten! Teljesen új embernek érzed magad. Innentől rendszeresen fogat mosol minden reggel és este, sőt, napi rendszerességgel lezuhanyzol! Ez nem lehet véletlen! Valakinek imponálni akarsz, valakire jó benyomást akarsz tenni. Hogy ebben sikeres leszel-e vagy sem, az majd kiderül a hét végére. Azonban az még jobb kérdés, hogy meddig fogod bírni ezt az életmódot! Hamar lehullhat rólad az igényesség álcája, és akkor visszaváltozol minden nők rémálmává, egy igénytelen vadállattá!

Skorpió (10.23-11.21)
Szerelmes szívednek új áldoza... khmmm kiszemeltje lesz, de ez most nehezebb, hiszen ő nem akarja. Te meg most teljesen új hódítási technikát választasz: Addig sírsz és könyörögsz, amíg megsajnál téged. Hát idióta egy módszer, tudod te is, de már meguntad hogy harcolni, dolgozni is kell a szerelemért. Legalább így tudod, hogy vagy biztos bukás, vagy ha sikerült, akkor a kiszemelt is hozzád hasonlóan elég idióta, vele meg élvezet lesz az a kapcsolat, egy pár hétig, mikor is te fogsz ráunni a párod hülyeségére, és ilyenkor nem jut eszedbe, hogy tulajdonképpen te csináltad...

Nyilas (11.22-12.21)
Sok megaláztatás fog érni a héten. Nem elég, hogy a feleséged lenyúlja a járgányodat és így a rózsaszín "helókittis" zsebrakétájával kell furikáznod, a főnököd is elintézi a jó híredet a kollegáid előtt, mikor megmutatja a látogatott weblapjaidnak a listáját és pár gyanús melegp***ós oldal nevét is felolvassa... Na nem baj, leleményes vagy te, rá lehet kenni az egyik munkásra. Nagyobb baj, hogy sajnos a rózsaszín csodajárgány is rátesz egy lapáttal az egészre, így a héten leginkább kollegáid vihogása lesz a háttérzene...

Írta: Akosfive, Cibed, Python, Grizzlyman