Üzenetrögzítő szövegek « Egypercesek • KecskeFészek

A kurva nem az aki a placcon áll, hanem akinek megveszed a bundát meg a kocsit, aztán este fáj a feje...

A konyhafőnök ajánlata Címkék Bejelentkezés
KecskeFaceek Poénkereső

Üzenetrögzítő szövegek

Bölcsességek Kedvencekhez Ser

Itt János beszél. Ha a telefon cégtől vagy, már elküldtem a pénzt. Ha a szüleim vagytok, legyetek szívesek küldjetek pénzt. Ha a bank, akkor nem adtatok elég pénzt. Ha a barátom vagy, tartozol pénzzel. Ha nő vagy, ne aggódj, van elég pénzem.

(Japán kiejtéssel) Hel-lo. Sato vágyok. Te hagysz üzenet, én lögtön felhívlák. Te hagysz s**xi üzenet, én még gyolsabban felhívlák.

Kérjük, hagyjon üzenetet. Egyúttal szeretnénk közölni önnel, hogy jogában áll hallgatni. Minden amit ezután mond, rögzítésre és felhasználásra kerül.

...és a hetedik napon megpihent, kikapcsolta telefonját, és most nem éred el.

...Mindig fáradtabb leszel... ...A szemhéjad elnehezedik, és alig tudod a szemed nyitva tartani... ...Nagyon álmos vagy... ...Lassan elveszted minden akaraterődet, hogy ellenállj a sugallatomnak... ...Amikor hallod a sípszót, úgy érzed, engedelmeskedned kell annak a parancsomnak, hogy hagyd meg a neved és a telefonszámod...

(A háttérben az Imigyen szól Zarathustra zenéje) Azt hitte, hogy ez egy egyszerű telefonhívás lesz, ám ehelyett ... (TA-TAAMMM) AZ ÜZENETRÖGZÍTŐVEL beszél! Hagyja meg nevét és telefonszámát és visszahívjuk, amilyen gyorsan lehet.

Köszönjük, hogy a 138-4875-os számot hívta. Ha Balázzsal szeretne beszélni és telefonja tone üzemmódban van, nyomja meg az egyes gombot. Ha Timivel szeretne beszélni, nyomja meg a kettes gombot. Ha téves kapcsolás, nyomja meg a hármas gombot. Ezek a gombok egyébként semmit sem jelentenek, de a gombnyomogatás jól lenyugtatja az embert és legalább úgy tűnik, mintha nagy telefonrendszerünk lenne.

Ez nem üzenetrögzítő, hanem telepatikus gondolatrögzítő készülék. A sípszó után gondoljon a nevére, arra, hogy miért hív, és a számra, ahol elérhető. én pedig gondolkodni fogok azon, hogy visszahívjam-e.

Az Elnök pillanatnyilag nincs az irodájában. Kérem hagyja meg nevét, telefonszámát, a titkos jelszót, és az ország nevét, amely ellen támadást szeretne intézni.

(Brit angol akcentus:) Halló! Monty Python telefonját hívta. Sajnos nem tudok a telefonhoz jönni, mert a boszorkány tarajos gőtévé változtatott. Visszahívom, ha jobban leszek.

Halló, ön a Hatodik érzék Nyomozóirodát hívta. Tudjuk, ki ön, és mit akar, így a sípszó után kérjük, tegye le a kagylót.

Kedves felem! Jelenleg nem emelhetem fejemhez kedvenc terefere-szerkezetem, de engedelmeddel felveszem neved, s tervedet velem. Esetleg, kedvedet leled, keress heves, s egyszer emberedre lelsz!

Helló! Van egy jó hírem, meg egy rossz. A jó az, hogy itthon vagyok. A rossz az, hogy én vagyok az üzenetrögzítő.

Minden, amit a sípszó után mond, felhasználható ön ellen. Joga van köszönni, joga van beszélni, joga van letenni ...

Ha rájöttél ez mi, akkor tudod mit kell csinálnod.

Sajnálom, a hívott szám nem létezik. Kérjük, hívja a tudakozót.

Mobil hangposta: Helló! Most éppen otthon vagyok, de hagyj üzenetet, és ha elmegyek, felhívlak.

A Mission Impossible zenéje megy a háttérben, a szöveg pedig a következő: Helló Jim. Helyi idő szerint elmúlt tizenegy óra, és a kapcsolatod most nem elérhető. Most az a missziód, hogy hagyd meg a telefonszámod és a neved, amelyen elérhető vagy. Ez a szalag egy perc múlva megsemmisíti önmagát...

Az ön által hívott 1 3 8 4 8 7 5-os szám megváltozott. Az új szám 1 3 8 4 8 7 5. Kérjük hívja újra... vagy hagyjon üzenetet a sípszó után.

Amit hallani fog, az nem sípszó, hanem digitálisan manipulált szellentés.

Ennek az üzenetrögzítőnek rövid a kazettája, így megszakítja a vonalat, ha túl hosszú és unalmas üzenetet hagysz.

Ez a 934-2435. Ezt a készüléket bizományiban vettük. Megpróbálhat üzenetet hagyni, de nem biztos, hogy fel is veszi a gép. Ha nem hívjuk vissza, az azt jelenti, hogy nem működött...

Készüljön fel a Sípszó szoftver 1.05-os verziójának alfa tesztjére. Visszaszámlálás indul: 5... 4... 3... 2... 1...

Ne! Ne! AZT ne! Akármit, csak azt ne! Ne sípolj! Nem! Kérlek! Ne sípolj! Barmit, csak azt ne! aaaaaaaiiiiiiiEEEEEEEEE!

Halló, Zoli vagyok. én most nem vagyok itt, de az üzenetrögzítő igen.