Egypercesek • KecskeFészek

Félig berúgni kidobott pénz.

A konyhafőnök ajánlata Címkék Bejelentkezés
KecskeFaceek Poénkereső

108. gonoszkóp

Vicces horoszkóp Kedvencekhez Ser

2006. december 23-tól - 2007. január 1-ig

Bak (12.22-01.20)
Vészesen közelednek az ünnepek, és téged meg elönt a világimádat. Mindenkit magadhoz ölelnél, mindent magadévá tennél. Az utóbbinak később vészes következményei lesznek, de sokan értékelni fogják a feléjük sugározott szeretetedet, azt viszont kevésbé, hogy az ünnepre való tekintettel nem vagy hajlandó becsületesen dolgozni. Mivel a hét a család jegyében telik el, azért ne várj feltétlenül sikerekre a családi életedben, valamint anyagi nyereségre se számíts, rendesen le fog égetni a karácsony anyagi szinten. Ha szerencséd van, legalább megéri, és lesz végre egy jó karácsonyod. Ha nem, hát majd legközelebb.

Vízöntő (01.21-02.19)
A karácsonyi hangulat akármilyen erős is, fagyos szívedig nem jut el, neked ilyenkor a munkán jár az eszed, ugyanis gyakorlatilag semmit nem csináltál az elmúlt időben, és most pótolhatod. Tanulni úgysem fogsz belőle tanulni, de akkor már legalább szenvedsz egy kicsit, és az ünnepek végére talán pihenni is jut időd. Sanyarú sorsodat még csillogó-villogó karácsonyi ajándékaid se fogják javítani, és a hét végére holtan dőlsz össze az ágyon. Nem baj, legalább kicsit nyugton maradsz. Az év vége felé levő szétcsúszás(ok)ról meg ne is beszéljünk, azt majd megírja az élet...

Halak (02.20-03.20)
Pár hét és ez az év is véget ér. Persze előtte még jön az a fránya Szilveszter napja, amire már be is táraztál. Körülbelül egy falu be tudna rúgni pár napig belőle, de neked és a haveri körödnek épp ennyi kell ahhoz, hogy másnap arra ébredj, hogy azt sem tudod, hogy hívnak. De persze utána egy nap pihenés, majd ismét kezdődik az örökös hajtás egész évben. De hát még ott van az a Szilveszter... jó szórakozást hozzá!

Kos (03.21-04.20)
Mint minden évben, most is eljött a várva várt pillanat: eljött a karácsony. Bár ez a karácsony már nem olyan, mint régen volt, a hó nem esik, a karácsonyfát felváltotta a mű karácsonyfa, és már alig lehet jó minőségű szaloncukrot kapni a boltokban. Néhányan ilyenkor összeülnek, és karácsonyi dalokat énekelnek, majd megfeledkezve magyar származásukról, a mikulást kezdik el dicsőíteni. A normális ember bezzeg ilyenkor ledobja magát a tévé elé, és valami jó filmet néz. Talán ez az egyetlen pozitívum van az ünnepekben: jó műsorokat adnak a tévén. így már nem is olyan szörnyű, ugye?

Bika (04.21-05.20)
Ismét eljött a szeretet ünnepe, ami egyébként ugyanolyan nap, mint a többi, csak más a neve. A régi hagyomány szerint a hónak esnie kellene, de szerencsére ezt idén megússzuk. Az ünnep a szeretet és nyugalom jegyében fog telni nálad. Ritka alkalom az ilyen, nem lesznek veszekedések, a családban csend és nyugalom honol, ami eddig egész évben nem adatott meg. Sajnos ez az időszak gyorsan el fog repülni, és mire észbe kapsz, már az évnek is vége, és kezdetét veszi egy ehhez hasonló, szar, új év.

Ikrek (05.21-06.21)
Itt a Karácsony pár napon belül és te itt állsz pénz nélkül, ajándékok nélkül. Pedig direkt a legolcsóbb piákat ittad... igaz, elég sokat, de akkor már ez nem rajtad múlt. így viszont, mint oly sokszor, nem maradt a segélyből az ajándékokra. így muszáj vagy kimenni az utcára és keresni valakit, akit még ki tudsz rabolni ilyen állapotban is. Hisz a Karácsony ünnepe mindenkinek jár!

Rák (06.22-07.22)
Nos, itt az év vége. Az a néhány nap a 365-ből, ami békében, szeretetben, és megértésben telik el, a család „lágy ölén”. így van ez mindenkinél, de nem Nálad! Mama a konyhában idegeskedik, főzés közben, hogy minden készen lesz-e. te a papával próbálsz életet lehelni, a kiégett izzósorba, testvéred meg melletted sopánkodik, és közben ócsárolja a hihetetlenül göcsörtös, és ferde fát. És ha mindez nem lenne elég, még a szilveszteri partin mindig naponta változik a létszám. Csak nyugi…élvezd ki ennek a feelingjét is. Legközelebb csak épp egy év múlva lesz ilyen…és hidd el: várni fogod!

Oroszlán (07.23-08.22)
Eljött a karácsony. Te azonban próbálsz nem igazán tudomást venni erről, és csak a szilveszteri oltári nagy beb**zásra koncentrálni. Próbálsz, de nem megy. Egyszerűen lehetetlen csak erre figyelni, mikor ott van az a sok finom kaja, az asztalon. Mikor tele lehet zabálni magadat annyira, hogy mozogni se tudj, csak böfögni hangosan, mint egy állat (nomen est omen). Ez mind rendjén is van, csináld nyugodtan. Egy jó tanács: próbáld meg úgy 27-e után visszafogni magad. Nem, nem a hízásra gondolok, ilyen apróságokra nem adsz, de úgy vagy tökéletes, ahogy épp kinézel. Viszont ha sokat eszel, felszívja majd 31-én az alkoholt! Kár lenne érte…

Szűz (08.23-09.22)
És itt van a karácsony, meg az újév. Téged, mint precíz szervezőt nem érhet azonban meglepetés se az ünnepek alatt, de még előtte sem. Már december elejére megvolt minden ajándék, egyedül az ételekkel vártál nehogy megromoljanak, de már abból is bevásároltál a héten, szép friss termékeket. (na ja, a címke szerint legalább is). Azonban előre nem várt dolog mégis jön majd, ami felborítja ezt a fene nagy szervezettséget. Most persze várod, hogy megmondjam, hogy cselekedj ellene mi? Hát a nagy lótúrót! Van fogalmad róla, hogy a többi jegy szülöttei, hogy unják, hogy mindig, mindenből jól jössz ki? Hát most…most próbálj meg úgy élni mint ők…kis bizonytalansági tényezővel. BUÉK…beléd :D

Mérleg (09.23-10.22)
Eljött a várva várt pillanat, amitől egész évben rettegtél: itt a karácsony. Az utolsó pillanatokban szerencsére sikerül mindent összekészítened, előhoztad a pincéből a műfenyőt, és karácsonyi bevásárlást tartottál a tescoban. Azért még a karácsony tartogat neked kellemetlen meglepetéseket, hiszen eddig még egyetlen karácsonyod sem telt el balhé nélkül. Ez sem lesz tökéletes, ebben biztos vagyok. Azonban kitartás, hamar túlesel rajta, és ezek után már csak a szilveszteri kemény kocsmázást kell élve megúsznod.

Skorpió (10.23-11.21)
Még egy év telt el, te meg csak lesel ki a fejedből, hiszen ebben az évben is punnyadtál, úgy, ahogy az eddig tőled megszokott volt. Ritka alkalom, de most kimozdulsz. A semmittevésedet meg szeretnéd ünnepelni, ezért mikor véget ért a karácsonyi rohanás, rengeteg buli fog téged tárt karokkal várni, amit egy jó hosszúra nyújtott Szilveszter fog megkoronázni. Olyannyira elfáradsz a végén, hogy egy újabb évig nem lesz majd erőd semmire. De hát ezért érdemes volt várni egy évet.

Nyilas (11.22-12.21)
Hamarosan itt a Karácsony. Ez évben még semmi csapás nem ért, és ha folytatod ezt az életstílust nem is igazán fog. Hisz Karácsonyig nem áll módodban kimozdulni, elég csak kiküldeni titkárnődet. Persze az ajándék minősége nem igazán érdekel, így azt az utasítást adtad neki, hogy a legolcsóbbat vegye mindenből. ám amikor megjelenik a számlával, rögtön lehidalsz... Hisz ilyenkor jössz rá, hogy mennyi sok barátod van, és hogy mindenkinek venni kellett valamit...

Írta: Akosfive, Cibed, Grizzlyman, Python

107. gonoszkóp

Vicces horoszkóp Kedvencekhez Ser

Év végi különkiadás 2. - Ünnepváró
2006. december 13-tól - 2006. december 23-ig

Bak (12.22-01.20)
Hó a házad előtt, jég a szívedben, ráadásul még zúzmarás a fejed búbja is. Igazán nem érted mi ez a télies hangulat, de elragad téged teljesen, és nem védekezhetsz ellene. Később, ezt megtanulod élvezni, és a fejedben levő hangok is megmondják hogy ez így helyes, rá se ránts. Hamarosan viszont azt fogod érezni, hogy elmegyógyintézetben a helyed, hiszen a hangok egyszer az életben tévedtek, és úgy megfáztál, hogy az már embertelen. Legalább ebből is tanulsz, és legalább kicsit a skizofrénia ellen is fogsz harcolni.

Vízöntő (01.21-02.19)
úgy lecsesznek a munkahelyeden, hogy a repülő tárgyakat kerülgetve, krokodilkönnyeket hullatva fogod keresni a kijáratot. Végső elkeseredésedbe a munkanélküliség mellett döntesz. Később a munkáltató rá fog jönni, hogy jobban jártak a te eltávolításoddal, mert sokkal kevesebb a rendbontás, a munkahelyi alvás szinte 0%-ra lecsökkent! Nézd a jó oldalát, Ez igazán szép eredmény! Rossz hír viszont, hogy így te állás nélkül maradsz, és a hét végéig minimum úgy kell élned, hogy a falat kenyérre sajnálod a pénzt...

Halak (02.20-03.20)
A héten több megpróbáltatás is vár rád. Egyrészt anyagi téren, másrészt magánéletedben is. üzleted virágzik egész addig a pontig, amíg te elhatározod, hogy kemény újításokat mutatsz be. Persze senki sem hisz benne, csak te magad. Aztán majd jól pofára esel. Innen következik a magánéleti problémád is, hisz a feleségednek elege lesz abból, hogy neki is csak az újításokról beszélsz, és este nem vele foglalkozol, hanem agyalsz még több baromságon. De ez téged nem zavar, hisz ha az újítások bejönnek, akár négy feleséget is vehetsz magadnak! Csak az a gond, hogy erre nem fog sor kerülni...

Kos (03.21-04.20)
A következő héten veszélybe kerül az egészségi állapotod, megeshet, hogy náthás leszel, és az egész hetet az ágyban töltöd. Nem fogsz egykönnyen kigyógyulni, de talán karácsonyra rendbe jön a dolog (persze, csak ha közben el nem patkolsz). Viszont addig kénytelen leszel valami meleg helyen tartózkodni (nem b**ibárban, hanem például otthon), különben az állapotod súlyosbodhat, és ez esetben kénytelen leszel az ágyadban karácsonyozni.

Bika (04.21-05.20)
A következő hetekben nálad is beindul az ünnepekre való készülődés, amihez nem túl sok lelkesedéshez állsz hozzá ezekben a pillanatokban. Azonban amikor beszabadulsz az áruházba, rájössz, hogy ez a te második otthonod, és hogy tudat alatt egy mániákus vásárló veszett el benned. Mindent összevásárolsz, még azt is, amiről tulajdonképpen nem csak te nem tudod, hogy mi, hanem még maga az eladó sem. Persze ezek a csekély dolgok ilyenkor kit érdekelnek, a lényeg, hogy vásárolj, és úgy érezd, hogy ezt az időszakot neked találták ki.

Ikrek (05.21-06.21)
A héten pihened az elmúlt napok fáradalmait. Például a traumát, hogy a télapó nem hozott neked virgácsot. Hisz te mindent megpróbáltál, rossz is voltál, nem is tettél ki tejet, s sütit, sőt még a vérebedet is ráállítottad a piros ruhás álnokra. De ha ez nem lett volna elég, akkor még a kilincset is felszerelted elektromossággal. ám érjen meglepetésként: A Télapó a kéményen át, szánnal a tetődre repülve ment be a házatokba...

Rák (06.22-07.22)
Kezded úgy érezni, hogy véged van. ünnepek előtti hajtás van, már ezerrel. És nem elég, hogy még egy darab ajándékot sem vettél, de munkahelyeden, vagy oktatási intézményedbe n is szívatnak ezerrel. Csak még ezt intézd el, tudod, mi is sietnénk.. és hasonló mondatok vannak veled már álmodban is. Az meg, hogy te le tudnád kaszabolni a fél társulatot, senkit nem érdekel. Ne aggódj, majd fogja érdekelni őket! Mondjuk, mikor a kisbaltával a kezedben állítasz be egyik nap.

Oroszlán (07.23-08.22)
Vészesen közeledik a karácsony. A szó, a fogalom, az ünnep, amitől lúdbőrzik a hátad. Egyszerűen gyűlölöd ezt, az ünnepet, és nem vagy képes megérteni, hogy más, hogyan szeretheti. Hát elárulom. Beléjük szorult egy kis érzelem. No ugyan…tudom én, hogy érted. SZERETET. Ez az a dolog, amiben benned kevés van, ami pedig mégis fellelhető, az saját magadra irányul. Talán próbáld másképp a karácsonyt! Vegyél idén magadnak is (vagy csak magadnak) ajándékot…

Szűz (08.23-09.22)
A legjobban akkor cselekednél ezekben a napokban, ha elbújnál valahová a világ elől, és december 23-án éjfélig elő sem jönnél (na jó, legyen december 24 délelőtt, mert akkor a fadíszítés alól is kibújsz). Egyszerűen kezd sok lenni számodra, hogy mindenhol ember van, hogy nem tudsz egy zsemlét se megvenni úgy, hogy valakitől ne halld: „ jajj de cuki, vegyük meg a gyereknek!”, és hasonló mondatokat. Azt javaslom légy erős! Ezekkel a gondokkal mindenkinek meg kell küzdeni minden évben. Sőt, azt is megsúgom, hogy ez évről évre csak rosszabb lesz. Eljön még az idő, amikor majd az ünnep fénye elveszik teljesen, az egész a pénzről fog szólni, és már csak a fenyő jellegű faféleségedre fogsz szaloncukor jellegű édességet akasztgatni…

Mérleg (09.23-10.22)
A következő héten eljön az, amitől egész évben rettegtél: a karácsonyi készülődés. Hiszen még meg sem vetted az ajándékot, ki sem takarítottál. Szokásodhoz híven nem kapkodsz el semmit, minden dolog az utolsó pillanatban történik. Na most jött el ez a várva vártnak nem nevezhető pillanat. Mivel az emberek okosabbik része (szóval mindenki, rajtad kívül) már jó előre, augusztusban megvette az ajándékot, ezért nem lesz nagy választék a boltokban, aminek szintén nem fogsz túlzottan örülni. De legalább túlesel ezen is, mint eddig minden évben.

Skorpió (10.23-11.21)
Azt mondják a csillagok, hogy iszonyatosan kevés lesz a s**x neked a héten, mert te sokkal többre vágynál, ám a korlátok (idő, teljesítőképesség, hely, személy) ledönthetetlennek bizonyulnak. Ez nagyon kár, mert egész héten az igazit fogod keresni, megjegyzem sikertelenül. Ha mégis belekerülsz egy futó kalandba, ne is reménykedj, mert a szerzett nemi betegségek manapság gyorsan terjednek. Ha mégis belejutottál, egy hétig minimum többet vakarod majd az érintett testtájat, mint eddig bármikor életedben!

Nyilas (11.22-12.21)
Ahogy közeledsz az év vége, és persze Karácsony felé, egyre nehezebb heteid vannak. Koslatsz az ajándékok után, közben hülye kifogásokat keresel a vásárlásaidra, és kimaradásaidra. Persze úgy hiszed, hogy semmit sem sejtenek, sőt még a vásárolt ajándékokat is biztos helyre rejted előlük. Közben minden ajándékozottad tudja, hogy az ágyad alatt található minden, és előre röhögnek rajtad, hogy milyen gyenge cuccokat vettél nekik. ám Karácsony még odébb van, és addig akár még rá is jöhetsz arra, hogy nem sikerül őket átejtened...

Írta: Akosfive, Cibed, Grizzlyman, Python

106. gonoszkóp

Vicces horoszkóp Kedvencekhez Ser

Év végi különkiadás 1. - Mikulásos, poénos, hosszabb lejáratú
2006. december 4-től - 2006. december 13-ig

Bak (12.22-01.20)
A Mikulásbácsi nem fog idén se megkímélni téged, ötvenezer szép virgács fog csücsülni a csizmácskádban. Hogy örülsz-e neki? Hát persze! Mivel újabban átmentél szadistában, pont jó lesz neked az a pár botocska. A baj csak az, hogy nem rendeltetésszerűen használod, hiszen nem saját magadnak okozol fájdalmat, sokkal inkább másoknak. Később persze csak sírni fogsz, hiszen egy verés után eltörik a virgács, úgyhogy két héten belül nem lesz semmid. Nem baj, majd jövőre talán többet hoz. Ezt egy kis rosszalkodással fogod bebiztosítani.

Vízöntő (01.21-02.19)
Technikai nehézségei vannak a Télapónak, ami az asztalnál és a romlott tejnél kezdődik, majd két hétig a retyón van kimenetele. A végtermékből te is kapsz majd, de főleg inkább a Mikulás szar hangulata fog téged megérinteni. Hogy elkerüld a balhét a kedvtelen öregemberrel, csapdát állítasz, hogy elkaphasd, és pár kék foltot okozz neki a szeme alatt. Kis akciód sikertelen lesz, viszont arra számíts, hogy egy jó pár évig elkerüli a házad táját a Mikulás.

Halak (02.20-03.20)
A héten már csak a Télapót várod, és siratod majd a nevezetes nap után. Hisz te egész évben jó voltál, és ő csak a szokásos csokikat dobta a sáros cipődbe. Pedig még meg is írtad neki, hogy te egy Mercedest kérsz. ám, tudvalevő a puttonynak is vannak korlátjai, ezt sajna nem kaptad meg. De nem siránkozol, hisz legalább így Húsvétig van megint csokitartalékod, és közben még röhöghetsz is jókat, amikor öcséd fancsali pofával lejön, és elkezd szitkozódni, mint a kocsis, amikor meglátja, hogy mind a huszonhat pár cipője virgácsokat rejt...

Kos (03.21-04.20)
Ezen a héten a fizikai állapotod lesz végveszélyben, sokat betegeskedsz, és még a hajad is töredezik. Eleinte talán optimistán fogod kezelni a dolgokat, úgyis jobban leszel, és jó lesz a heted. Nem így lesz. Alig tudsz majd felállni az ágyról, arra se lesz erőd, hogy kimenj vécére. Ennek eredményeképpen a higiéniai állapotod se lesz teljesen rendben. Azért kitartás, nem tart ez sem örökké, de addig is jobb lesz beszerezni néhány jobb fajta gyógyszert, és pelenkát.

Bika (04.21-05.20)
Ezen a héten kisebb problémák akadhatnak a munkahelyen. Nemrégiben a lelkedet is kidolgoztatták belőled, alig élted túl az egészet. Akkor azt hitted, hogy erre az évre vége, és itt az idő kicsit lazítani. Csalódni fogsz. A drága főnököd, akinek amúgy még a szeme se áll jól, tartogat neked kisebb meglepetéseket, amivel rendesen tönkreteheti ezt a hetet is. így hát vigyáznod kell, jobb félni, mint megijedni, még a végén hirtelen felindulásból megölnéd szeretett főnöködet.

Ikrek (05.21-06.21)
Nagyon várod már a Mikulást. Na persze nem ám a hülye ajándékokért, hisz az egyértelmű, hogy te virgácsot kapsz, hanem azért, mert elhatároztad, hogy ennyi év után leleplezed, hogy hogyan is jut be a házadba. Hisz a kéményt eltömítetted - még így is bejött. Az ablakokat bedeszkáztad, bejött... így hát eldöntötted, hogy kiállsz a cipők mellé, és lesel, mint borjú az újkapura. ám amint hallasz egy csörrenést, elmegy az áram, és pár pillanat múlva már csak a teletöltött cipőket látod... De végül is mindegy... Jövőre is van Mikulás-nap...

Rák (06.22-07.22)
Idén sem szolgáltál rá arra, hogy a Mikulás bácsi jó dolgot is hozzon neked. Hogy miért? Egyszerűen, mert képtelen vagy megérteni a munka, és a dolgozni szavak jelentését. Tulajdonképp fogalomzavarban szenvedsz. Azt hiszed, hogy a munka az modern kori nyelvújítás jelentés nélkül spontán képződött szava, a dolgozni szóról pedig meg vagy győződve, hogy a s**xelést jelenti. Sajnos nem…így aztán a Mikulástól idén se számíts semmire. De sebaj…akkor is marad a s**x:D

Oroszlán (07.23-08.22)
A Mikulás nap….körülbelül annyit jelent számodra, mint egy átlagos unalmas nap. Jelenthetne többet is persze, feltéve, hogy lenne Miklós nevű barátod. Ebben az esetben ugyanis névnapja lenne. Ha pedig névnapja van, akkor máris van alkalom inni. Ha van alkalom inni, akkor már meg lehet adni a módját. Lemenni a kocsmába, és összetrombitálni bódog-bódogtalant, és jól beb**zni. Tulajdonképpen a kocsma, a barátok, és a pia, így is része lesz majd a napnak. A különbség, csak annyi lesz, hogy nem lesz mivel kimagyarázni otthon.

Szűz (08.23-09.22)
Már egy hete csak a mamára….akarom mondani a Mikulásra gondolsz. Nagyon várod évről évre, ezt a jeles napot. A csizmácskádat már kimostad és az ablakban figyel, jóllehet, a sportcipődben a lábfejed már lefagyott. Nem is lenne ezzel gond, hogyha 5-6 éves lennél. De így túl a harmadik X-en már ciki…is lehetne. De számodra mégsem az. Történt ugyanis, hogy 9 éves korodban, mikor szüleid el akarták mondani, hogy NINCSEN MIKULáS, te bekaróztál, és nagyon szomorú voltál, nem akarták a szíved fájdítani. Aztán, meg elfelejtették. Hupszi…most lehet ám, hogy akkor rosszat szóltam.

Mérleg (09.23-10.22)
Ezen a héten az életed bármely területén léphetsz új, bejáratlan utakra, amivel elcseszheted az egész életed. A kockázatok ellenére eléggé lelkesen veted bele magad a lehetetlennél lehetetlenebb helyzetekbe. Sokat fogsz szívni emiatt. Aztán a hét vége felé észbe kapsz hogy mit kellett volna, és mit nem kellett volna csinálnod, bár mondanom se kell, ekkorra már túl késő lesz.

Skorpió (10.23-11.21)
Igazán nem fog semmi történni a héten, ettől is lesz varázslatos. Semmi jó nem fog történni, de nagy örömödre semmi rossz sem. Semleges hetedet maximum az dobhatja fel, hogy elkedvtelenedsz mindentől, és hamarosan otthon fogsz egész nap ülni. Merthogy munkád se nagyon marad. jó hír, hogy hamarosan már eltartanod sem kell senkit, ugyanis elhagy mindenki. Nem baj, annál több idő fog az aktív pihenésre jutni. De aztán azért keress valami munkát......

Nyilas (11.22-12.21)
Egész évben igazán jó voltál, most meg hangosan toporzékolva várod a Mikulást. Szép lassan eljön a nap, és a Mikulás bekopog ajtódon, ám mire odaérsz, csak jó pár virgácsot, meg szétrugdalt cipőt látsz. Ennyire igényes voltál, hát persze hogy más nem is jár neked. Természetesen ez meghatározza egész éves viselkedésedet, összedől a kedves piros ruhás öregemberbe vetett hited, és egy évig nem kívánod látni őt. Nem baj, jövőre ugyanez lesz, hiszen még egyszer azt fogod hinni hogy Jó voltál...

Írta: Akosfive, Cibed, Grizzlyman, Python

105. gonoszkóp

Vicces horoszkóp Kedvencekhez Ser

2006. november 27-től - 2006. december 4-ig

Bak (12.22-01.20)
Nyugalomra van szükséged, ezért gyorsan meg is csinálod magadnak. Betegszabadságra mész, és rájössz, hogy a beteg ember élete egész kellemes is lehet, ha úgy hozzák a körülmények. Teljesen egészséges vagy, tehát nagyon ettől nem kell félned, kicsit javítod a családi és társasági problémáidat. Hamarosan úgy érzed magad, hogy akaratodon kívül is kijönnek rajtad betegségre utaló tünetek. Mindez a hétvégén történik, úgyhogy jövő héten a munkát iszonyú betegen kell végezned, és elszenveded azt amit ezen a héten nyertél.

Vízöntő (01.21-02.19)
Csütörtököt mondasz minden téren, főleg a s**xuális téren. Eddig se tartalmas szeretkezéseidről voltál ismert, ám ez most annyira ki fog jönni, hogy már fájdalmas lesz mindenki részéről. Te meg csak lesel hatalmas borjúszemeivel, és rontod el mindenki szórakozását. Szerencsére ez nem fog sokáig tartani, mert mindenki elpártol mellőled, aki egy egészségesen jót akar s**xelni. Ez viszont kegyelemdöfés lesz részedről, és depressziót vált ki a hét végére, amiből egy jó pszichiáter két héten belül kigyógyít.

Halak (02.20-03.20)
Ez a hét számodra az élet legnehezebb hete lesz. Képtelen vagy elhinni, hogy még mindig várni kell a Mikulásra. Annyira jó voltál az évben, hogy az már rossz. Szeretnéd hát learatni a babérokat már, bár még másfél hét hátravan, így vigyáznod kell minden lépésedre, hogy nehogy rosszat tegyél valakivel, s ezzel elcseszd a Mikulás-napodat. Persze ez nem lesz egyszerű, hisz mint tudjuk, az utolsó pillanatban is becsúszhat valami hiba, és ezzel ismét elérsz arra a szintre, hogy virgácsot kapsz...

Kos (03.21-04.20)
Munkádban várhatóak vegyes hatások a következő napokban. Részben azért, mert kíváncsi vagy rá, hogy mennyire jól teljesítesz, és hogy mások mennyire vannak megelégedve veled. Jobban tennéd, ha nem kíváncsiskodnál. A többiek természetesen nincsenek megelégedve veled, mert miért is lennének, olyan nincs, hogy valaki elégedett legyen veled. Egy fontos dolog: ha valóbban eredményes akarsz lenni a munka területén, akkor le kell szarnod a másik véleményét.

Bika (04.21-05.20)
Ez a hét is jól kezdődik, mint bármelyik más, azonban felbukkan az életedben egy rég nem látott alak, egy ellenség. Kissé rémisztő lesz a helyzet, attól félsz, hogy esetleg tönkretesz mindent, ezért elhatározod, hogy kiiktatod a személyt, mielőtt az még valami bajt csinálna. Talán picit véres megoldás lesz, és nem túl étvágygerjesztő, ahogy a szívlapáttal kiloccsantod az agyát, ráadásul fárasztó lesz elásni a kertben, főleg azért, mert fagy van, és k***a kemény a föld. De jobb, ha elhiszed, megéri, mert ha végeztél ezzel a kellemetlen üggyel, nyugalommal folytatódhat a hét.

Ikrek (05.21-06.21)
A héten csak azokra figyelsz, akik kedvesen szólnak hozzád. Tehát gyakorlatilag szinte senkivel nem beszélsz. Ez alól kivétel a sarki kocsma pultos csaja, akivel persze mindig szívesen eltrécselsz. Persze ebből következik, hogy a feleségeddel már nem ennyire, egy átivott éjszakád után. Hiába bizonygatod neki, hogy csak egy kisfröccs volt, amikor kidobod a taccsot a drága szőnyegére a taccsot, elszabadul a pokol. De ez téged már nem zavar e héten. Hisz mint tudjuk, kocsma után első a család...

Rák (06.22-07.22)
Ezen a héten egy nagyon időszerű beszélgetésre kerülhet sor, egy olyan személlyel, akivel régóta nem kedvelitek egymást. Te már hónapok óta próbálod kikerülni ezt. Hétről hétre különböző indokokkal sikerült is megúsznod a kellemetlen perceket. ám ez a hét úgy néz ki reménytelen. így év vége előtt, már feltétlenül konzultálnod kell a könyvelőddel….

Oroszlán (07.23-08.22)
A héten nagyon könnyen előfordulhat, hogy téged kérnek majd fel döntőbírónak, egy, a barátaid életét nagyban befolyásoló, esetleg megváltoztató ügyben. Mint ilyen esetben mindig, két út áll előtted. Elvállalod, és akkor valamelyiket tuti, hogy megsérted. Vagy nem vállalod el, és napokig mindkettő megorrol rád, majd úgyis megbékélnek, főleg mikor épp utálni fogja egyik azt a másik személyt, aki helyetted dönt köztük. Nos, szerintem tégy úgy, mint egy igazi oroszlán: ne vállald el. Persze ha adnak pénzt….

Szűz (08.23-09.22)
Számodra jelentéktelen dolgok is előtérbe kerülhetnek mostanság, olyanok, amikre az utóbbi időben nem sok figyelmet szántál. Ilyen például a mosakodás. Hetek óta ódzkodva lépsz be a fürdőbe, mégpedig azért, mert egy borús november eleji napon eldöntötted: te nem fogsz fürdeni. Eleinte – főleg hogy nem izzad már ilyenkor úgy az ember – nem volt ennek valódi látszatja…a héten azonban, már, barátaidnak is feltűnik az utcán haladva, hogy az a csöves nem olyan büdös mint te…

Mérleg (09.23-10.22)
A következő napokban annyira elnyel téged a munka, hogy jóformán levegőhöz sem jutsz. És ami a meglepő: elkezdesz intenzíven dolgozni! Ezzel sikerül még magadat is meglepned. Annyira szokatlan lesz ez a folyamatos munka a szervezetednek, hogy akár még káros is lehet. Fáradékony leszel, és agresszív, csupán azért embert ölsz, ha valaki megpróbál felébreszteni, ha véletlenül elalszol. Jobban tennéd, ha ismételten leszoknál a munkáról.

Skorpió (10.23-11.21)
Igazán nem fog semmi történni a héten, ettől is lesz varázslatos. Semmi jó nem fog történni, de nagy örömödre semmi rossz sem. Semleges hetedet maximum az dobhatja fel, hogy elkedvtelenedsz mindentől, és hamarosan otthon fogsz egész nap ülni. Merthogy munkád se nagyon marad. jó hír, hogy hamarosan már eltartanod sem kell senkit, ugyanis elhagy mindenki. Nem baj, annál több idő fog az aktív pihenésre jutni. De aztán azért keress valami munkát......

Nyilas (11.22-12.21)
A héten előveszed a segítő énedet. Minden koldusnak, aki kenyérrevalót kér, kenyeret adsz, mire ők jól megkergetnek, hogy pénz kell nekik, nem kaja. Ez persze nem veszi el a kedvedet, telepakolod az összes dobozt, amivel segíthetsz, az egész városban. Mindenki csodálkozik, mitől lettél ilyen jó ember, de te csak egy kis mosollyal elintézed a kételkedőket. Pedig te igenis tudod, hogy miért csinálod ezt. Nemrég olvastad, hogy jótett helyében jót várj. Ennyi jótett után csak történik veled is valami jó...

Írta: Akosfive, Cibed, Grizzlyman, Python

1 2 3 4 5